Få 5 gratispass på SATS

Ett litet tips! Man kan få 5 gratisträningarSATS om man gör ett träningstest på deras hemsida. Går på typ 1 minut. Jag gjorde de precis och nu finns de ingen återvändo, nu måste jag börja träna! haha. De enda som var lite dumt var att man hade 10 dagar på sig att utnyttja det efter första träningspasset, så kan ju va svårt att hinna alla. Får väl se hur det går haha. Här hittar du testet :) (eller kanske här under inlägget om den reklamen är kvar) 


till håret från lindex





Visar vad jag inhandlade igår sen, nu är det plugg och handla mat som gäller!


*

Det blev en liten sovmorgon idag, skulle det inte ha blivit, men men, det är ju ändå lördag! Nu ska vi ner på stan o köpa inflyttningspresent, för vi ska ju på inflyttningsfest ikväll!


WORLD STAGE: COLDPLAY

Åh fastna framför Coldplay på mtv nu, från konserten i somras, vilken känsla! Hoppas de kommer till Sverige i år igen! Bästa konserten jag varit på i alla fall!

Älskar den här låten, ryser när alla sjunger i slutet!



Look at the stars,
look how they shine for you,
and all the things you do,
yeah they were all yellow

 


BEN&JERRY´S

Riktigt kul utekväll igår, mer lugn fredagskväll ikväll, sköönt! Ska bara sjunka ner i soffan med min första nyinköpta Ben&Jerry´s, de ni, så nu är väl jag också fast snart haha. Ska passa på att se de sista avsnitten av Gossip Girl som jag lyckades missa också. Hoppas ni får en bra fredagskväll!




darling

Såg den här filmen i skolan idag, riktigt konstig! Den var ju minst sagt bra att analysera men skulle nog inte hyra hem den och kolla på en fredagkväll direkt. Alla i filmen hade typ samma attityd, likgiltiga, förutom en av huvudpersonerna som försökt hålla humöret uppe haha. Weird. 


Vill man få sig en liten funderare så visst ;)


Oversize-kofta - Åhléns

Provade den här koftan idag, myysig. Har kommit på att det jag behöver just nu är tröjor/tunikor, och ska jag köpa nåt så är det det. Inte andra onödiga grejer. Gud vad jag blivit ekonomisk!

Ett stooort grattis till brorsan som fyller år idag också!


Brats

Hela gårdagen gick åt till att skriva seminarieuppgift, bland annat, men den blev ju klar den också och inlämnad idag. Seminariet handlade för övrigt om brats! haha. Fick se och diskutera en dokumentär från 90-talet med massa brats och bland annat E-Type haha, very niice. Om ni undrar vad vi fick ut av det var det vilka konsumtionsteorier vi kunde se. Så var faktiskt riktigt intressant.

Idag fick jag mitt H&M-paket också :P vandrade i lite lätt snöstorm och hämtade mitt fina paket som jag längtat efter. Bikini, skor och örhängen, jag blev nöjd! Kanske visar sen om jag hinner. Har en riktigt ledig kväll ikväll men imorrn börjar tentaplugg! Jag ska iaf städa hela lägenheten, ser verkligen hemskt ut här, disk och kläder överallt känns det som haha.



Tänkte ta cykeln i morses, men vände och gick istället, känner att jag gjorde rätt nu ;). Nu räcker det med snö!




Chris Brown - Crawl

Chris Browns senaste video. Tycker låten är ganska svag än så länge, men kanske blir bättre efter några lyssningar. Kul att Cassie är med i videon iaf.




Men är fortfarande mer fast i den förra, I Can Transform Ya.. grym!


klänningar, ljusa färger, sommar - vill ha!







Allihop från topshop.com (den i mitten ser lite hängig ut här dock, finare på modellen) också till jeans, skinn, mocka-jackan i sommar, vill ha!
Har funderat lite på en långklänning till sommaren kanske, kommer väl få sy upp pga min korthet haha men tycker de ser riktigt härligt ut. Ska kolla runt lite nån dag när jag hinner. Men där har vi ju en positiv sak med att de är långt till sommaren, att man inte behöver köpa nu haha. Spara spara!


Hope for Haiti now

Om ca en halvtimme börjar Hope For Haiti Now, en välgörenhetsgala för de drabbade i Haiti, liknande Live8. Den kommer hållas i Los Angeles, New York och London och inga mindre än Jay-Z, Bruce Springsteen, Coldplay, Bono och Alicia Keys kommer uppträda, m fl. ! 



21:00 på MTV
Missa inte!


diadem

Nej nu är jag trött på den här uppgiften.
Det här diademet ligger runt 50 kr, och det ska bli mitt! Speciellt nu när jag fick 50 kr i rabatt på nelly.com haha. Snyggt till sommaren när håret är låångt och mörkt. För det ska det bli!
 


sol

Plugg idag också, seeegt, men ska ut och gå lite nu, riktigt fint väder här idag plus att förkylningen börjar släppa..sakta men säkert kan man väl säga!
Hoppas ni har en bra dag!


Vinn 5000 kr på nelly.com!

 

Nu kan man vinna 5000 kr på nelly. Det enda man behöver göra är att gå in på CDON.com och ladda ner Emilia DePorets nya singel On Fire. Klicka här så kommer du direkt till singeln. Skriv sen EMILIA som rabattkod så får du låten för 5 kr och är samtidigt med i utlottningen till 5000 kr.. de ni!

Är man student så är man, den här chansen vill man inte missa ;). Vet inte om låten var så bra dock haha.



shorts-inspiration

Vi var nere på stan igår och kollade in Åhléns lite. Köpte inget men hittade de här jeansshortsen på rean. Tror de kostade runt 170 kr och fanns många kvar.


Skynda och fynda ;)
 


Riktigt snyggt matchat, och enkelt! Gillar stilen!


Rihanna till Skavlan

Såg precis att Rihanna kommer till Skavlan ikväll. Kommer handla om allt från misshandeln till mode också ska hon sjunga såklart. Det ska jag inte missa!



Ikväll kl 21.00 på 1:an


Äntligen!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Äntligen!
Bidraget har kommit!! Vilken lättnad. Nu kan jag betala allt jag ska och har precis beställt böcker till kursen å jaa.. gud va gött!
Har pluggat hela dagen idag plus Yogat, igen, yesss börjar komma igång lite lätt här haha.
Ikväll är det utgång på g, funderar på va jag ska ha på mig, o håret. Blir nog svart iaf, men så trött på mitt "vanliga" hår, kanske ska köra med en mittbena ikväll, alltid tyckt jag inte passar i det, men jaoo, med "the hills-tvinnat" och rufsigt tupperat där nere. Lite 70-talsinspirerat haha, får de hur det går med det!


L´ANZA haircar- recension

Har använt det här (omtalade) shampot i några månader nu. 
I början tyckte jag det var skitbra, kändes verkligen som det gav mer volym som det stod att det skulle göra. Men jag vet inte, har inte varit lika nöjd nu det senaste. känns som håret mer blivit fett mycket snabbare när jag använt det. Men tror säkert det är väldigt olika för olika hårtyper. Eftersom jag redan har ganska mycket volym på håret när det är lockigt så kanske det mer blir tyngande att ha i en sån produkt, jag vet inte.
Det luktade gott i alla fall! :)



Jag tror ändå att det kan vara värt att testa om man har svårt att få volym i håret. Men så kostade det ganska mycket och var svårt att få tag på.
Det får 3 A:n ;)
AAA


Rihanna ft Young Jeezy - Hard

Gillade inte låten först, men videon är riktigt snygg, som alltid.


Adidas-klocka - CANDY

Åh vad skönt det är att komma hem från skolan och känna att man har haft kul! Plus att man fått ut något av dagen. Jättebra föreläsning idag! Teorier om konsumtion handlade den om, kanske inte låter så spännande haha men det var det.



Hittade den här riktigt söta adidas-klockan på nelly.se, Candy heter den, passande!
Fick en riktigt snygg vit i julklapp som jag använt varenda dag sen dess, men den har blivit missfärgad på bandet, har antagligen haft på mig något mörkt som färgat av sig, funderar på hur jag ska få bort färgen, har testat med suddi men de funkade inte haha, var en som föreslog T-röd, hmm ja jag vet inte. Nån som har nåt annat tips?




Så här ser den ut, inte så vit längre!



plattångslockar

Härliga morgon, har drömt de mest sjuka drömmarna nu på morgonen, tappat tänder bland annat. Så hemskt när man vaknar upp och liksom måste känna så att alla sitter kvar haha, det gjorde dom ju som tur var. Men har hört att när man drömmer om tänder så behöver man gå till tandläkaren..hmm.. nä.
Nu ska ja käka lite frukost sen sticker jag på föreläsning, det är plusgrader här idag!



Idag kör vi på ett (snabbt) lite lätt plattångslockat hår, tog ett tag innan jag lärde mig det där, men det är ju faktiskt riktigt lätt, kan ju få fram massa olika varianter. De svåra är att få dem att sitta kvar tycker jag, osså negativt att det nog sliter på håret ganska mycket, men ska beställa klipptid snart, när bidraget kommer ;)


rea

I går gick jag och Carolin lite på stan och tog en fika. Ni har väl inte missat rean på Gina Tricot? Allt hänger efter färg, tyckte det var skitbra, den svarta delen var stoor, osså fanns plagg för 50 spänn, brukar ju va billigt annars också men nu är det extraextra ;) Köpte såklart inget ändå med tanke på min lilla ekonomi haha, men hittade mycket fint faktiskt, ja gillat! ;)


Kolla in, innan det försvinner ;)


Konsumtion, identitet och kommunikation

Började ny kurs idag, den verkar faktiskt riktigt rolig!..och nu har jag köpt maltesers, känt ja vart sugen på de flera dagar nu haha, mums!


Paradise Hotel-Pontus = Fejk.. + lite yoga!

Vilken underbar rubrik jag fick till haha. Nej men tänkte faktiskt jag skulle ta och vara lite duktig och köra ett Yoga-pass, fick den här dvd:n av mina brorsor i julklapp för några år sedan. Det går verkligen i perioder när man tränar, kan väl inte säga att jag haft nån jättelång aktiv period än haha, men man märker ju verkligen att man blir starkare och att det går lättare och lättare för varje gång. För det är minsann inte så lugnt och lätt som det ser ut!



Men först, ja jag har också fallit dit, Paradise Hotel! Börjar kl 10. Jag tror starkt på att Pontus är en Mullvad/Joker! Återstår att se!


H&M

Happ, pratade precis med H&M, kundservice till kl 21:00 för övrigt, gillar vi! Men fick inte ett lika roligt besked. Hade nämligen fått ett litet brev idag där det stod att jag inte kan få min beställning för jag inte betalat min förra. 
Fick reda på att det gäller lite prylar jag beställt i november, har då betalat med kortet, men detta har de sen antagligen inte kunnat dra från mitt kort, vilket jag varit helt ovetande om (borde varit, ja vet haha), har även missat att jag fått en påminnelsefaktura, så nu ska jag betala hela 1214 kr inom 5 dagar, och då var de snälla och tog bort påminnelseavgiften haha, ja jag säger då de, ska bli intressant att se vart jag kan hitta de pengarna. Har ju redan börjat gnaga på julklappspengen liksom. Nej slarvigt! Hit med studiebidraget nuuu va...


ellos.se

Mamma ska beställa från ellos.se så jag passar på att klicka hem lite saker till mig också. Billiga grejer! Får hoppas det lilla studiebidraget kommit i slutet av februari bara! haha. Men de borde de la.






brrrr

Fy faaaaaan säger jag bara, haha, idag spelar det nog iingen roll hur mycket man tar på sig här, SVINKALLT!...märkte jag när jag gick av tåget förut. Igår var jag i Halmstad o festa med mina gamla klasskömpisar, de va riktigt nice! Bilder kommer sen, om jag får tag i några haha.
Hoppas ni har en bra dag, jag ska ta och plugga!


Heidi Montag?

Såg på msn precis. Tyckte Heidi Montag i The Hills var riktigt fin i början av serien, men shit vad hon har förändrats. Inte till det bättre enligt mig, o nu har hon antagligen gjort 10 st skönhetsingrepp också, enligt msn.se. Enligt dom har hon själv sagt att hon är beroende av skönhetsoperationer, och anledningen ska antagligen vara att hon vill se så bra ut som möjligt. Kanske hade lyckats bättre om du skippat operationerna istället? ;)


Till höger, i början av The Hills





Nu


busschaufförer!

Här med åker jag som barn på bussarna här i stan.

I tisdags tog ju jag och Em bussen ut till köpcentret här i stan. Eftersom jag inte åkt buss här förut eller har något busskort och inte var så förberedd eftsersom vi precis sprungit till bussen, så säger jag bara "Hej, en person tack", busschauffören kollade på mig en stund och sen "hmm, vuxen?" för att sen tillägga "nä?" Jag svarade "vet inte, hur gammal är man när man är vuxen? Jag är 21 iaf." Busschauffören; "jaha, ja men då blir det 18 kr isf".
Inget mer med det tänkte jag, han tyckte väl bara att jag såg lite ung ut.


Idag skulle jag och Em åka till stationen, och idag tänkte jag att nu så ska jag vara tydlig! haha, och säger "En vuxen tack!" när jag går på, och får ett sånt fint svar från busschauffören ser ni; "Det hade jag aldrig tagit dig som, du såg ut som barn"

Jaha? haha!
Då veet jag, försöker de uppmana mig att ljuga när jag går på bussen eller vad är baktanken? haha. Jag tror starkt på det iaf, och det finns väl inget annat att göra än att följa deras råd. Menar, slipper ju iaf förnedringen.. haha! 

Var rätt så snabb med att ta upp legget på systemet sen iaf! ;)


Lady GaGa - Paper Gangsta

Den blir bara bättre och bättre för varje gång! Speciellt om man spelar den höögt!


kofta/tunika

Köpte den här mysiga koftan på rean på Åhléns idag, fick hela 150 kr rabatt! Märkte när jag kom hem att ja köpt den på Å+, så small stod för en lite större storlek än jag brukar ha haha, men vad gör det, va ju de jag gillade att den va lite oversize och vid hela vägen.


Låter mobilen vara förklaringen till den utdragna bilden haha


köpcentret




Vi satte oss på ett café på det stora köpcentrumet här och kollade in omgivningen, vi fick iaf ihop lite text till uppgiften (innan datorn dog). 
Sen tog vi en liten runda i butikerna, de ropade ju bara på oss, menar, hur kan man vara i ett köpcenter utan att gå in i en enda butik? Nä. Em köpte sig ett par riktigt snygga knähöga stövlar på rean, och jag fick köpt mig en klädvårdsrulle och hårnålar! haha efterlängtade! 



Så mysigt, butikerna ser ut som små hus på utsidan.


tisdag

Idag är det plugg som gäller, men såg nu att uppgiften var att vi skulle välja ut en handelsplats som typ ett köpcentrum, central gata eller ett förortscentrum som vi ska besöka och analysera. Så förhoppningsvis så kan vi ta oss utanför lägenheten idag! haha häligt!
Ska bli intressant.


Bild: svenskhandel.se


Jay-Z ft. Mr Hudson - Young Forever

Upptäckte den här låten på spotify precis, Jay-Z har gjort en cover på Alphaville's gamla Forever Young, tillsammans med Mr Hudson. Vet inte om jag tyckte de gjort den sådär bra som man brukar vänta sig av han bara. Den är bra, men tycker nog de kunde exprimentera lite mer med den. Men samtidigt är ju Forever Young, Forever Young så att säga, synd att förstöra den också.




white




Från IKEA häromdan.
Enbart vitt i olika nyanser, gillar verkligen! Fast en filt istället för pälsen hade jag nog gillat bättre här, eller bytt ut nån av lamporna kanske haha. Men vitt vitt vitt!


handla.

Så var seminariet avklarat och uppgiften inlämnad, bara på nästa nu, som ska in på måndag igen. Men först ska jag gå och handla, helt tomt här ju!


svart svart

Sådär, då finns alla kläder som ska finnas i garderoben där också! Legat i resväskan sen ja kom hit. Tycker det alltid är så tråkigt att packa upp!



Har såna jättebra vita förvaringslådor från IKEA till vantar och sånt, kan jag rekommendera, för en liten peng också! Skulle behöva en smart liten skohylla dock, de ligger bara på varandra, helt orörda just nu (på vintern) haha.


hur kommer ditt 2010 se ut?

Haha jaa, för mig kommer det se ut så här;

Pga slarv med dieten,kommer du att öka 30kg. Detta medför att du inte klarar av ditt arbete och sägs därför upp med omedelbar verkan. Men påhittig som du är tjänar du pengar på din nya hemsida "Semla Lover".

Tur jag inte har nåt arbete då, men kanske ska döpa om bloggen till Semla Lover direkt lika gärna haha. Nä, gymmet nästa tror jag!


Beyoncé ft. Alicia Keys - Put It In A Love Song

Nu blir det sova så man kan gå upp tidigt imorrn!
Här kommer en go låt, Beyoncé och Alicia Keys, känns som Beyoncé som vanligt går mest in för de, men så har väl hon lite mer styrka i rösten för än Alicia Keys också kanske, kul o höra de två ihop iaf, ska bli kul o se om de blir nån video, kan nog bli grym!


asos.com





Har tittat på den här klänningen innan, och nu är den med på rean, ca 200 spänn, de ni!


New York, New York!

Nej, sitter här och drömmer mig bort mellan raderna i uppgiften. Har kommit fram till att jag längtar till våren nåt sjukt! Liite väl tidigt för att vara mig, gillar ju mörkret och myset, men just nu vill jag bara ha ljust och varmt!! Sen har jag också kommit fram till att jag verkligen vill till New York! Åh! Nån gång SKA jag bara dit!



Bild: kafferepet

Kanske inte den mest lockande bilden haha, men tyckte den var snygg! Undra när den är ifrån, kolla in alla gamla bilar ;)


söta klänningar...




...från modekungen.se, till jeans-, skinn eller mocka-jacka i sommar, gillart och vill ha!


Finns i svart också!


The City



Ni har väl inte missat att de nya avsnitten av The City och The Hills börjar igen på söndag, jag kommer i af sitta bänkad!


David Guetta ft. Estelle

David Guetta lyckas ju riktigt bra gång på gång nu för tiden, med AkonKelly Rowland, och nu Estelle! Gillar videon, Estelle är ju alltid så cool!   
 


---->

Hmm japp nu är det ombyggnad som gäller här, helt tröttnat på min gamla design! Får väl se vad som händer här längre fram ;) nu är det ju mest bara tomt haha, men blir ändring på de snart, så här kan jag ju inte ha de! Kanske får sätta in den gamla headern så länge, lär väl dröja innan jag har photoshop igen.
En liten profilbild fick det bli i alla fall, blir nog ändring på den snart också ska ni se ;)


plugg

Hela dagen idag har gått till att jobba med seminarieuppgifterna. Kan väl säga att våra huvuden inte var riktigt med idag och vi var inte riiktigt lika effektiva som vi hade tänkt haha. Gick till och med runt på stan i typ 40 min för att hitta nåt bra matställe, vi skulle ju absolut utforska nåt nytt och iinte gå dit vi var sist, slutade såklart med att vi gick till det vanliga ändå haha. Aja, vi har ju ändå 4 dagar kvar tills seminariet, så det är ju ganska lugnt. Vore skönt med en fri helg dock!


Kakor, Te, O'boy - ett måste när man pluggar!


IKEA

Vi tog även en sväng förbi IKEA idag.

 
Köpte mig ett par såna här grässtrån, men vet inte vart jag ska ställa dom nu, passade inte där jag hade tänkt riktigt, men jag ska nog hitta nåt bra nytt ställe, kanske här bredvid tv:n haha. Nä det får nog bli på golvet!



Osså ljus såklart! Vanilj (mitt förra var slut) och Norreskog hette det gröna, var nog nåt nytt, sånt där fint mönster på också ju! Lite suddigt kort dock.


jag har handlat skor!



 


Alla från skopunkten, så fick jag mig ett par klackar på köpet, ja gillart!


helsingborg

Sådär, då var man framme i Helsingborg. Var sånt riiktigt snöoväder en bit där efter Göteborg, men vi tog oss igenom det också. Nu är vi här och det är bara 0 grader och nästan ingen snö, trååkigt!
Imorrn blir det kanske skopunkten för att kolla på riktiga vinterskor igen, sen är det att sätta igång med plugget igen som gäller, yessss!


Bild: paddelkul.blogspot.com (haha?)


Fika + skor

Snabb-blogg nu, drar snart tillbaka till Helsingborg, det blev en liten fika med Moa och Anna som avslut på julen hemma :)
 

En uppdrucken varm choklad ;)


Moa o Anna mätta o nöjda ;)


Sen kolla vi på skor också, men hitta inga bra vinterskor som jag var ute efter!


Det Örebroiska nyåret!

Vi blev ett fint gäng som firade nyår i Örebro, sicken fest!










Grått nytt håår!


RSS 2.0