black eyed peas-biljetter!



Black Eyed Peas ska snart ut på USA-turné, o vet ni vad?! Jo, på TheVoice så kan man vinna resa, hotell och biljetter till en av deras konserter! NICE!
Ååh väntar bara på att de ska komma till Sverige, vore så jäkla kul o se! Skulle LÄTT gå om dom kom hit! Tror dom är så riktigt grymma live!


mobil=PAJ!

Sådär jah, då va första kursen över! Bara o hoppa på nästa på måndag då.

Mamma o pappa ringde precis o sa dom kommer om en timme typ så ja tänkte va lite produktiv och lägga in lite bilder o grejer på bloggen, fast de va tills ja märkte att kameran med bilderna ju är hos Johanna. Jaja. En annan dag, får bli ett "endast-text-inlägg" istället. Kul kul.

Min mobil är paj!! Man ser ingenting för "skärmen" är helt paj, annars funkar den perfekt haha, åh. Så skicka inga sms till mig nu, för kan inte se dom, ring om ni vill nöt! 

Sen ska vi till IKEA weeeii. Nya gardiner ska de bli!


Henke Larsson

Åå jag riktigt ryser nu när jag ser på återblicken av Henkes karriär, rätt grym ändå, fatta han vart med och vunnit Champions League med Barca och grejer, coolt! Får se om Zlatan lyckas med samma sak :P
Idag spelade ju Henke iaf sin sista match i Helsingborg, ungefär 400 meter från mig haha. Synd man inte kunde se matchen, hade vart kul, även om de förlorade då.

Nu ska han bli tränare har han ju sagt, ja man kanske ska börja spela fotboll ändå, menar, vore ju inte fel o ha han som tränare! haha.

Nä, kanske vi får en comeback nån gång igen ;)


paljett-"kofta"


Tycker den här paljett-"koftan" var riktigt snygg! Inte så där kort som många är, nice!

Finns på bubbleroom.se

TIDNING


Tayo <3

Ledig från skolan. Idag blir det storstädning! Sen en promenad!

Lille Tayo ska flytta från Moa och Henke :( tråkigt.



Varför skulle flytta nu igen Moa? haha, nä sorry!


VR

Här sitter jag och äter kladdkakssmet, yess ni läste rätt, mums, måste ju öva lite nu så jag har nåt o bjuda på i helgen när mamma och pappa kommer :P haha.

Varit i skolan hela dagen, ska opponera på fredag, blir spännande, känns som vi kommer vara ganska grillade efteråt! Men därefter är i alla fall den här kursen.. schlutt!

och kolla vad som låg innanför dörren när jag kom hem då, alltid lika kul, nu ska jag läsa!


Rihanna - Russian Roulette

Ojojoj, Rihannas nya singel, riktigt bra låt!! Men vilken text! Russian Roulette verkar ju inte va det roligaste spelet som finns iaf hehe. Kan nog bli några "debatter" om den låten, o att inte tala om omslaget.
Men som sagt, riktigt bra låt!
 


Såg förresten att Lil Wayne åkt i fängelse för vapeninnehav 1år. ajaj.


budgetklockor

Har hittat klockor igen! Tvungen o tipsa för de va så billiga ju, 399 kr! Finns i 9 olika färger dessutom! Nice!
Snow (OBS! klicka vidare för mer detaljerad bild)Bluebell (OBS! klicka vidare för mer detaljerad bild)Ice (OBS! klicka vidare för mer detaljerad bild)
Du hittar dom här



'

Gud vad skönt med en dag att inte göra nåt på, utan att få dåligt samvete för att man inte pluggar, underbart! Så nu sitter jag och myser i min mysiga tröja och dricker cola. Det är sånt där riiktigt grått väder här idag, regnar och nästan dimmigt. Perfekt bakisdag haha.

Här är den mysiga tröjan ja köpte, sån vanlig från Gina Tricot, så go!



150 kr!


personlighetstestet

Jag var ju såklart också tvungen att göra personlighetstestet som Moa och Kajsa hade gjort. Håller med Moa, sjukt vad en del saker stämde bra, en del saker som stod i resultatet fråga de ju inte ens om liksom.
 
Min personlighetstyp:
Tystlåtna och reserverade. Vill förstå hur saker fungerar. Praktiskt lagda med talang för allt som har med mekaniska ting att göra. Risktagare som lever för ögonblicket. Ofta intresserade av extremsporter, både som deltagare och åskådare. Har enkla och okomplicerade mål i livet. Lojala och moraliska, men med flexibel syn på lagar och regler om så krävs för att få något uträttat. Analytiska och objektiva. Mycket skickliga på att finna lösningar på praktiska problem.


Fast haha..tror inte att jag ska satsa på någon av de här karriärerna;

Poliser, kriminalpoliser, dataspecialister, ingenjörer, snickare, mekaniker, piloter, chaufförer, idrottsmän, brandmän, byggnadsarbetare, tandhygienister, elektroingenjörer, lantbrukare, militärer, övervakare, stålarbetare.

Jag som polis, brandman eller övervakare? HAHA! respekt


Karl-Bertil såklart!

Jaaa haha klart det var Karl-Bertil Jonsson, tack Cissi och Anna!


Han såg ju faktiskt ut EXAKT som jag beskrev haha!


tomten?

sådär, hemma igen efter lång dag, var faktiskt riktigt kul att göra projektarbete idag, flum flum flum haha.
sen en vända på stan, inhandlade en "basic"-tröja på gina tricot, som jag iofs redan har en likadan, men nu blev de en grön! de ni! bild kommer sen. men nu blir det idol och PIZZAAA!


Under projektarbetet går det förbi en kille i korridoren med hatt och rock.

ann :- nämen, han påminde ju om han som springer runt och delar ut julklappar på jul
karolina :- tomten?
ann :- neeeeej haha, ni vet, han med såndär röd rock..
karolina :- tomten?

haha vet kanske inte är så fint att citera sig själv, men åh, så nöjd med den, tomten?, tomten? haha och så kul vi hade åt de, också är den ju även en jättebra inledning till en fråga ja tänkte ställa haha. 
tänker ju såklart höra om de e nån som vet vad han heter, för vi kom inte på de, och nej det är inte tomten, utan han som har stor näsa tror jag och typ rödtt lite lockigt hår som delar ut klappar bara för o va snäll, eller hur det är. har ett dubbelnamn tror jag, vet ni vem jag menar? åh kan inte komma påå! 



09:20

God morgon, lite förvånad över mig själv att jag lyckades gå upp kl 8 för att gå ut och gå. Men det var en skön promenad! Känner på mig att det är nu mitt nyttiga Hesingborgsliv börjar, har inte lyckats så bra hittills, men nu så, inget godis, inget vitt bröd och mer promenader! hajjemen! haha. lycka till, till mig. Nu blir det dusch och lite tentaplugg sen tenta! Ha en bra daaag!


paljetter

jaa, om man skulle våga sig på ett par paljettleggings kanske, tror nästan de!


 

H&M 149 kr

Perfekt för att piffa upp en tråkig festoutfit, yesss


helsingborg

Va precis ute på en prommis med grannis johannis, nä ber om ursäkt för den haha, men shit vilken powerwalk vi lyckades med där i början, men sen när vi plötsligt hamnade nere vid hamnen så gick det lite segare, så mycket att titta på ju, båtar o grejer! Kom fram till att det är ju faktiskt riktigt fint här i Hesingborg! När jag hittar min sladd till mobilen så ska ja lägga in lite bilder, så sa ni få se ;) nä, back to plugging nu!


festligheter

nä nu tar jag en paus! hittade lite bilder sen i torsdags här, vi blev ett litet, litet gäng som drog till villan, sen vidare till cardinal, riktigt nice ställe, så de blev en lång kväll + upp till skolan för projektarbete dagen efter. men ja, kan väl säga det gick väldigt bra för mig till skillnad från vissa andra som kom två timmar för sent, eller råkade ut för lite andra incidenter under dagen, haha!


oh yesssss, Kajsa va på g!


Emelie och "Christoffer" också!


Hela lilla härliga gänget så att säga, minus en fotograf då haha. (bortse från håret mitt! haha)
blondt, brunt svart förresten! nice!



Juuuul

ååh vad jag längtar till julen! å vi har bestämt att vi även i år ska ta en heldag i göteborg sen när det närmar sig, och avsluta med jul på liseberg på kvällen. såå mysigt! Här är en bild från förra året! shit va långt hår du har Anna!


adidas originals

Kolla vad jag hitta på ellos.se

 

I like it!


go morrrrrron, go morrrrron!

shit, många bra i idol i år ju! men tyckte det var helt rätt som åkte ut. yesss nu åker jag till skolan, får se hur lång dag det blir idag, sen efter det blir det hem och tentaplugga! ska bli skitkul!


darin/coldplay

Måste säga att jag gillar Darins version av Viva La Vida asså, tycker han har gjort den riktigt skön ändå! kul med nåt lite nyare :P


kändisar, ja gillart!

Kolla här då, känner ni igen killen? jo, Jesper i idol, han såg jag i Göteborg idag, tror jag iaf, de ni! ;)




Men kolla häär då, känner ni igen han då? ni vet han i parlamentet... haaan satt bredvid oss på tåget idag! DE NI! haha.



Var ganska roande faktiskt att sitta o kolla på när han fick byta plats 4 ggr för att nån annan satt sig på hans bokade plats haha, så sa re se ut ;)


sovmorgon

Sådär, ännu en dag i skolan avklarad. Försov mig i morses, skulle gå upp kl 6, vaknade istället halv 8, då jag egentligen skulle åka. Men jag gjorde mig iordning på en kvart, jag är nöjd. Nu har jag diskat, packat, skickat grupparbete, och ska nu snart göra mig iordning för kvällen, som börjar hos "grannen" med köttfärsbiffar haha, sen villan!(enda "nationen" här i hbg ;)) Sen imorrn drar jag hemåt för att umgås med de gamla goingarna! Så vet ni vad jag har för mig, den ständiga frågan.


Taking the Stage

Mitt nya favoritprogram haha, helt fast!!


går på MTV lite hela tiden ;)


lura hjärnan!

Yeessssss ja klarade tentan! :D gött! grattis till miig! haha

Idag har jag lärt mig att det tar 30 "gånger" att lätt lura hjärnan. Ni vet som när man kanske är sugen på nåt gott osså går man till skafferiet och tar en liten kaka. Men om man då, istället för att öppna och ta den där lilla kakan, tänker att man inte behöver den och inte öppnar skafferiet, och sen lyckas göra om detta 30 ggr, då har man lurat hjärnan och kommer inte göra om det.
Hmm, vore kul o testa iaf, men skulle ja nog aldrig klara haha.


asos.com

riktigt mysig jacka eller hur, hittade på asos.com

 


RSS 2.0