aprikost

Gårdagens inköp. Älskar färgen! är lite minrde rosa i verkligheten.


VILA

Gick på stan lite igår, provade bl a de här virkade linnet från VILA, de va sött men nä blev inget köp,bättre till sommaren. Men hängde undan en annan "blus" på H&M som jag var och hämtade idag. Den får ni se sen ;)




Hade en kvart att vänta på bussen och passade på att sätta mig i solen nere vid havet lite, sååå härligt! De e nog de bästa med den här stan, havet.




vårfint


Har städat klart allt här hemma inför att dom ska besikta lägenheten, köpte tulpaner också för att impa lite extra haha, wish me luck ;)


Gossip Girl

Äntligen har jag fixat så jag kan se Gossip Girl igen, ni vet väl att ni kan se alla nya avsnitt här ;) Kommer bli en luugn kväll med ett antal avsnitt som jag inte sett, nice!

Annars har det inte hänt nåt spec idag faktiskt, varit riktigt skönt. Har mest suttit i solen och myst med den här goingen!


Haha


Chris Brown ft. Lil Wayne & Busta Rhymes - Look At Me Now


1:53 haha guud


red

Så var helgen över, varit riktigt nice iaf med fest i trelleborg. Fick invigt det lilla röda läppstiftet som jag köpte i julas med, fantastiskt! Om jag säger att det här var en av de bättre bilderna från kvällen så förstår ni kanske kvaliteten på resten haha.



Ikväll blir det Top Model-final för hela slanten..fick dock reda på igår vem som vinner haha..menmen.. missa inte ;)



mönstrad

A nu sitter ja här hemma istället haha.. är ganska glad över att jag valde att inte gå ut idag..eftersom det snart är ca en decimeter snö på marken, japp regnet blev till snööö.. visste väl att vintern inte var slut än! :P haha. Nu blir det lyxfällan för min del, i hopp om att aldrig hamna i den själv! Sen god natt, så sjukt trött!



Har varit riktigt mönstrad idag, inte ofta!


skolan

Jaoo, sitter typ själv på hela skolan känns de som, men så är de ju såklart inte klockan är ju bara 5. Jag sitter typ högst upp och det regnar ute, har en känsla av att de kan va därför;). Em lyckades iaf med samma sak som jag gjorde häromdan, att allt man skrivit under några timmar försvunnit för att man bara lyckats spara de på mailen och inte datorn, och sen stängt ner det. Ont i huvudet nu faktiskt haha.

Hörde för övrigt att gummisnodden fyller 63 år (nåt sånt) idag. Plus att rumpan sjunker i genomsnitt 13 cm under en livstid.


Oscarsgalan 2011



Säger bara.. gud så fiint! Min absoluta favorit bland Oscarsklänningarna ja! De hade nämligen rankat dem i Chick och måste säga att jag blev lite stum när jag såg den här bilden på Camila Alves, bär upp den perfekt verkligen!


i'm lovin' it!

Tjejen i kassan på McDonalds undrade om jag ville ha ketchup till hamburgaren.



...eh, tack!

Antingen tyckte hon ja hade beställt en feet hamburgare eller så såg hon på mig jag är student (tror på det andra). Nu har jag iaf ketchup till alla mina framtida matlådor haha.


äntligen!

Idag har jag gjort min tenta, äntligen! Nu skulle vi inte få ut nästa uppgift förän imorrn heller, vilket gjorde att vi inte hade nåt att göra...fantastiskt! Så de blev lite lunch på stan.
Provade detta linne på H&M, så snyggt ibak, en annan färg hade vart nice dock.



pluggmys

Ja, måste säga att jag har det riktigt mysigt här i mitt lilla plugg, tända ljus och smatter på fönstret, yes det regnar på riktigt idag, härligt!


hejhej haha


långklänning

Gillar verkligen den här klänningen från H&M. Hade jag inte varit en liten fattig student så hade jag lätt beställt hem den nu!


Keri Hilson ft Rick Ross - The Way You Love Me

Oj då, längesen jag var så sent på skolan.. så blir de när man inte sparar det man skrivit och får skriva om hela skiten haha, blää. Värst vad Keri Hilson har hottat till sig! Skön låt iaf!


Where The Action Is

Yes så var WTAI bokat :P. Är såklart Coldplay som lockar, men såg nu att även Daniel Adams-Ray ska spela, nice!


Black Swan

Japp det blev Black Swan igår. Det var ju en psykologisk thriller..trodde det skulle va drama haha, så ja, den va lite läskigare än vad jag trott. Men den var riktigt bra gjord, rätt så skum.. man satt hela tiden och väntade på hur slutet skulle bli (gick verkligen inte att lista ut!) och trodde att man då skulle få reda på allt som va "oklart", men sen när slutet kom så var det ändå massa man funderade på som man inte fick svar på..och som det inte verkade som att man skulle fatta..hmm.. så de gjorde att den inte kändes riktigt genomtänkt, för det hade verkligen kunnat bli så bra! haha. Hoppas jag inte förstört nåt om någon ska se den nu, kolla gärna på den och berätta allt ni fattar! haha.
Överlag var den ändå bra och så grymt bra skådespeleri! Värd att se på bio absolut! 



Den får 3,5 a:n ;)


söndag

God morgon! Igår var nog segaste dagen på länge, fick inte gjort nåt. Så nu ska jag ner till skolan och plugga, jäj. Sen ikväll blir det nog bio, vi funderar på Black Swan, tycker den verkar grymt bra, får se vilken det blir!
Ha en fin dag!


Först frukoost! "Bär på lösvikt" måste ju va det bästa ICA har kommit med.


loreen

Riktigt vårväder idag igen! Förut när ja kolla ut genom fönstret såg jag årets första jeansjacka, där jah! Det blev en spontanutgång igår faktiskt, riktigt kul kväll blev det, resulterade ju i att de blev mindre plugg idag dock..not good. Så nu blir det att ta de lugnt ikväll, se lite gossip girl-avsnitt och melodifestivalen. Fan vad bra Loreens låt var för övrigt, hörde den först i veckan, snyggt uppträdande med. Tycker så många låtar förstörs av att dom ska göra de så udda jämt.


i paketet


Japp detta fanns i det lilla paketet; ett par brand new converse..som jag fått för 400 spänn :P niice! Osså ett litet gulligt kort, alltid lika kul att få små kort från mamma och pappa!



paket



Håller på och gör om lite här som ni kanske ser. Är långt ifrån klart men nu måste jag gå över till plugget igen. Detta kom för övrigt med posten idag:



Vad som fanns i får ni se sen ;)


~

Varit ganska lugnt de senaste dagarna. Utgång i helgen.. var helt nice förfest men sen att stå i aslång kö för att komma in på en klubb som kosta 160 spänn bara för en känd dj spela där (som vi var helt ovetande om), som dessutom var riktigt kass var liite segt haha. Men allt som allt var det en kul kväll!

Idag hade jag en lång sovmorgon, har börjat sova för läänge igen!!..inte bra att komma in i den där onda cirkeln.. Sen har det iaf varit skola och sen dans igen. Körde nån Burlesquedans (hur de stavas?..som den där filmen) idag haha, väldiiigt glamourös kände man sig hajjemen hehe, nej, men antar de va de som va meningen haha..att va glamourös asså


Ett halvhjärtat tummen upp på den haha. Ser nija har några ballonger uppstoppade i kinderna med haha!

Nu blir det oboy och god natt!!


Michael Jacksons okända son?

A såg i Metro häromdan att Omer Bhatti från Norge släppte sin debutsingel för några dagar sen..och det sägs alltså att den här killen är Michael Jacksons okända son (på riktigt). Ja vem vet, han verkar ju känna de andra i Jackson-familjen iaf haha.
Tycker låten var helt ok, blir nog nice efter några lyssningar!


RSS 2.0