Run's house

Eftermiddag med Hamburgare, Pommes och Run's house marathon, där jah!

Älskar den här låten, så skön!


Och när jag säger att nåt ska hända imorrn, så gör det ju inte det haha. Men ikväll är en lugn fredag, så ikväll kommer det lite biiilder. 

shoppat i örebroow

Jag var ju hos Moa i Örebro. Det blev ganska mycket gå på stan faktiskt, riktigt kul, för längesen! Sen blev det utgång också såklart, kommer lite bilder därifrån imorrn. Här kommer lite av vad jag fyndade ;) 


Allt från billiga affärer såklart ;)

Men gissa vad jag mer köpte då, joooo...

...Twilight-boken!!



Nog första gången jag köpt en bok i hela mitt liv tror jag haha, på engelska dessutom, bara hunnit läsa 2 sidor än, men jag känner på mig att det här kommer bli bra ;)

Zlatan helt klar för Barca!

Nu är det helt klart! Den 19 Augusti har Zlatan sin premiär i Barca. Ååh va kul! Såg på nyheterna nu, på presskonferensen, och Zlatan sa nåt i stil med; " ...jag sa förut att ingen kan komma och köpa mig, det finns bara en som kan göra det, och det är Barca..." hahaha, för skön! Att de hade fått skjuta upp premiären pga att "skadan i handen" visade sig vara ett brutet finger på läkarundersökningen gör det ju inte mindre kul haha. 


RinOnTheRox

Har helt fastnat framför de här på youtube, har antagligen blivit kända i USA, såg dom hade vart med på Ellen's show o sånt. Den här låten är en av de bättre!


21



Sachajuan-shampoo, -balsam och bodyscrub från BodyShop, med papayadoft, mmm, lite av vad jag fick på min födelsedag! Har börjat använda shampoot och det precis, så snart får ni veta vad jag tycker om det iaf ;).

mini-cooper

Drömde i natt att jag fick en mini-cooper, vore ju inte fel asså, hade ju passat bra på min födelsedag nu när jag tänker efter, var ingen annan som tänkte på de verkar de som haha. Vad jag fick då får ni se sen, nu drar jag till Moa i Örebro för vin, shopping och fest-helg!


Tycker dom är schnugga ;)

nelly.com, nu finns den i korall!

ASOS Chiffon Corsage Babydoll Dress

Kollade in på nelly.com, va längesen, nu hade dom fått in den här i rosa/korall och vitt med, så söter!

Högskola eller inte?

Japp jag är antagen, men aaahh, hur ska jag göra? Om en vecka måste jag ju ha bestämt mig iaf!



Sen om jag bestämmer mig för o gå så är det ju det här med bostad.
Asså, flera 100 nya studenter står ju utan bostad i många av studentstäderna. Men alltså, ta inte in fler folk på skolorna än vad som får plats i stan, så kanske det kan bli lite lättare, åh.

Chris Browns "Message"

Ni har väl inte missat:



har inte så mycket att säga om de hela, a kanske lågt att lägga ut en ursäkt på youtube men samtidigt så är det väl där han kan säga det utan att det hinner ändras på vägen, via medierna.

torsdags

Vi va på 20-årsförfest innan torsdagsklubben. Jag och Anna jobbade dock dagen efter så vi åkte hem efter förferren.




hade ju faktiskt några fina bilder i min mobil, men nu hittar ja inte sladden så de får räcka med det här läckra på mig o linda ;)

Drake - Best I Ever Had

Höjer volymen rejält när den här kommer på radion i postbilen ;) go låt!


måndag, måndag

Jag och Anna har varit ute o gått. Seeegt var det idag, men vi tog oss igenom det också haha. Idag har jag lärt mig att "svordommar" lindrar smärta, där ser man! Var några studenter i USA som gjort ett test. Ett antal personer hade haft handen i iskallt vatten och hälften av dem fick svära och likn, men inte de andra. De som fick svära klarade att ha handen i vattnet 40 sek längre än de andra. Lite intressant ändå ;)

Nääee..annars hade jag väl inte så mycket mer att tillägga.

Var ju i Skövde i helgen, mycket nice! Vi spelade poker med kokosnötter och lekte "cowboy, cowgirl". Den leken kan jag ju förklara en annan dag, haha! Sen var det vidare till Husaren (tror det stavas så), bra ställe! Hade ingen kamera med så inga bilder den här gången tyvärr!

Snedluggen!

Såg på msn.se, förut var det mittbenan, nu är det snedluggen som gäller!





Tycker de ser sådär lagom coolt ut, gäller ju bara att få den att ligga kvar!

Simon Svensson i P3

Hoppas det var nån mer än jag som hörde Simon Svensson på p3 imorses! Hahaha, han berätta när en and flugit in i huvudet på han, haha! Fan va roolig han är ibland asså!! Jag är ett stort fan!

Sachajuan

Har hört så mycket bra om de här hårprodukterna de sista! Så nu har jag lagt till det på min önskelista till min födelsedag! För den är snaart! Men funderar på, nån som vet vart man kan köpa dem?
Om jag får den så ska jag lätt rapportera om det goda ryktet stämmer eller inte ;)


Nåt lite komiskt, imorses när jag kollade i spegeln så försökte jag ta bort ett tappat hårstrå som fastnat på min panna, tills jag upptäckte att det inte var ett hårstrå, utan en rynka, AAAAAAHHHHHH!!!! Va faen, ska man börja tänka på skönhetsoperationer redan vid 21-års ålder, huur ska detta sluta? haha!

Beyoncés nya låt

Beyoncés nya låt Sweet Dreams, känns som hon kommer med nya hittar varje dag ju! Tror nog att när man lyssnat på den här några gånger så kommer den va grymt bra också!

Tycker de känns lite som Michael Jackson-stuk i melodin i början där, även raden "turn the lights off" känns som tagen ur Cassies låt Turn The Lights Off som jag haft med tidigare här i bloggen, lyssna vet jag ;)



a sweet dream or a beautiful nightmare

Rachel Bilson 28 år?!

Läste om Rachel Bilson i en tidning här om dagen, ni vet hon som spelar Summer i OC. Jag kan säga att jag tappade hakan när jag såg det stod att hon var född 1981, alltså skulle hon bli 28 i år. Tänkte att det kan ju inte stämma... men nu har jag kollat upp det här, och det stämmer ju, även Adam Brody "Seth" är 30 år! Vad hände där?haha. Här har jag gått runt och trott att de va små tonåringar, precis som de är i OC, men inte, vilken besvikelse! Så fel man kan ha ibland asså. 
Hoppas det här intresserade nån, det intresserade i af mig! haha


30 år, hajjemen!

Michael Jackson

Gud asså, det här är ju helt sjukt, sitter här och gråter till minnesstunden av Michael Jackson som går på 4:an. Såg på Jackson-filmen innan och har hamnat i riktig Michael Jackson-stämning, om man kan säga så. Vilket liv han har haft och vad stor han är asså! Tror inta ja fattat riktigt innan att han är död. Men det finns ingen som kommer kunna ta över King of Pop titeln, och är säker på att han kommer fortsätta inspirera folk över hela världen. Helt otroligt.
Ska fortsätta kolla nu, Jennifer Hudson ska uppträda nu, som ju också för övrigt är fantastisk!

N.E.R.D. for H&M

Förut var det ju Robyn, Rihanna med flera som var med och designade kläder för H&M i kampanjen mot AIDS, nu är det bland annat N.E.R.D:s tur att delta.
Känner på mig att det kommer bli grymt!



Några andra som ska vara med är Yoko Ono och Dita von Teese, de ni!


Italien 2008

Idag fick jag mig en liten present på posten! Joorå, efter ca ett år så fick Martina, som jag var i Italien och jobbade
 med, tummen ur och brände ner bilderna där ifrån, nu har jag kollat igenom varenda en, vilka minnen! Tänkte ju bjuda på några här såklart;


Det ser ut som halva är svart-vit, men den är inte photoshopad, nice!


Härligt


Sasja och fotobllsstammisarna, Andrea som sitter bredvid Sasja t.v. blev en riktigt fin polare!


Den här gillar jag!


A-team Camping Lido 2008, är vi inte heta så säg ;) haha

nya skor

Har fått mina skor från H&M nu, var rädd de skulle se för plastiga ut, men de gjorde de inte, så är nog lagom nöjd ändå!




Guldspänne, gillar detaljen!

Black Eyed Peas, ny låt

Jag har fortfarande inte tröttnat på Boom Boom Pow men ny singel från Black Eyed Peas, lyssna här, den är bra. Älskar hur de ändrar sitt sound hela tiden, och att alla i gruppen är så olika och har sin egen stil + att de bara känns så grymma utan att egentligen anstränga sig. Vore så jäkla kul att se dem live!

De uppträdde ju på live 8 som var för några år sen, och det har gått på repeat hur många gånger som helst hos mig kan jag säga. Nu hittade jag det på youtube, och det här är den bästa låten från då.

Det verkar ju iaf ha riktigt kul på scenen, vilket drag!


and the base keeps runnin' runnin' and runnin' runnin' and runnin' runnin' and runnin' and runnin' runnin' and runnin' and runnin' and runnin' and runniiiin'

Erik Hassle

Vi åkte till Göteborg och Liseberg för att kolla på Erik Hassle


Håret!!


Vi hittade Michael Jackson bland handavtrycken, det här blev la sött!


Anna och Ejdan, glada äventyrare..


..jag också! suddig?


och dom var bara heta, ni får nöja er men baksidan haha

ingen post

Japp, när man inte har nåt att göra på posten, då tar man och klär om stolarna i köket!

Gina Tricot, inhandlat

..och med imorrn så menade jag ju såklart "idag" ;) inhandlade för ett tag sen;


 
ALLT från Gina Tricot.. såklart haha. 

RSS 2.0