Planet Voice

Nån mer än jag som saknar The Voice? Åh fick riktig sån Plane Voice-känsla när jag hörde Smack That på mtv en morgon för ett tag sen haha. Har funderat på vart Simona och Kim tagit vägen? Såg till min förvåning Kim i en chipsreklam här om dagen haha. Men Simona? Hon var ju riktigt härlig!


del av helgen

Kameran blev full på bilder hela tiden, därför dom är lite oplanerade och tråkiga. Orkade inte hålla på att radera haha.


Eftersom båda mina "mörka" väskor gått sönder i bandet, vilket jag kom på precis innan jag skulle gå, så hittade ja den här som jag fick i present för längesen, det fick bli ett riktigt "sött"-tema!


På vägen dit plockade vi en liten bukett till han som höll i förfesten haha, mycket nöjda!


Vi hann aldrig fram för att se Salem, så det blev uteställe istället, heelt fullt med folk!



tisdag-onsdag

Hejsvejs! Blev inte så många bilder på karnevalen, men kommer nog upp några imorrn. Nu är vi nästan klara med projektarbetet, gött! Så imorrn är det bara till skolan och finslipa det sen hämta cykeln som står på centralen fortfarande + en snabb sväng på stan och köpa strumpbyxor. På torsdag äre nämligen Stampusfestival, jäj! Volleyboll och trubadur och grejer, blir nice. Ska även kolla om de fått in den här söta på H&M. Vill ha till jeansshorts och kjol bl a!


LUNDAKARNEVALEN TJUGOTIO

Såg att Joshua Radin skulle spela på Sommarkrysset ikväll, kul! Kommer nog missa det dock. Blir nog att ta sig till karnevalen lite och lyssna på Salem Al Fakir istället. Kan tänka mig att han är bra live!
Ser fram emot kvällen!


scones.se

Åh jag är så grymt stolt över mina scones (!) som jag gjorde igår. Visst blev dom så jäkla snygga!..goda var dom med! Skitlätt att göra också.. mycket nöjd.


Körde med lite solroskärnor på den ena..oh yessss.. this is a work by ÄN! haha.

Receptet hittar ni här. Tar typ en kvart!


H&M against AIDS

Ni missade väl inte att H&M against AIDS kollektionen kom ut i butik igår?! De gjorde jag haha. Lika bra det kanske, har ju inget att spendera som vanligt! Kollade in på hemsidan precis och de bästa var redan borta såklart.


Tycker den här klänninen är underbar!!

Lite vad som fanns kvar






Gossip Girl

Sms igår kväll kl 11:

"Har du sett de senaste gossip girl? Gör inte det! Det var det värsta någonsin! du kommer dö och då menar jag bokstavligt!! :S" ..."..gossip girl kommer aldrig bli detsamma! :S"

Haha! Nu kan ni ju gissa vad jag ska göra ikväll!


Beyoncé - Why Don't You Love Me

Beyoncés nya video till Why Don't You Love Me.
Gillar verkligen videon, gammalt stuk men det känns ändå nytänkande..och så som hon äger med sin röst i den här låten, grym!


New Yorker

Fortfarande sjuuk, jobbigt att stanna hemma när man har projektarbete bara, vill inte missa för mkt, jaojao. Just nu håller vi på att skriva om butiken New Yorker och den hörbara atmosfären - hur ljudet påverkar butikens image. Blir spännande att se vad vi kommer fram till.


bild: mormo.de

Nu ska jag sova!


The Body Shop

Köpte en present på Body Shop för ett tag sedan osså fråga dom såklart om ja ville ha klubkort, brukar alltid tacka nej, men den här gången (när jag är student och som mest pank haha) så tacka jag ja! Det kostade nämligen 100 kr extra, men dom får man antagligen tillbaka när man fyller år, fin present haha.

Fick iaf massa tester på cremer o sånt, osså nu får man 1 vara gratis om man köper 3, en Make-up-rådgivning värd 150 kr, om man vill + att man får 10 % på alla framtida köp med såklart. Mycket bra.



Passa på säger jag ;)

Tyckte de va rätt bra ändå, även om jag kanske inte kommer utnyttja erbjudandet just nu men.. gillar verkligen Body Shops produkter, speciellt jordgubbsscruben, mmm haha, så väntar med spänning på min födelsedag nu istället! ;)


helgen!

Har varit en riktigt mysig och kul helg. Var lite synd att det regnade hela dagen igår, så vi tog en segdag och kolla på tv hela dagen, Life of Ryan, yesss..nu är jag fast haha. Men blev ju såklart lite fest också! En riktigt nice kväll! Det blev inte så många bilder, men vi gick ju på lite seightseeing såklart;)



Är fortfarande dunderförkyld dock, och rösten är så gott som borta så nu ska jag sova lite ;)


Finbesök!

Nu är det bara dammsugning kvar sen ääntligen är det städat! Sen ska ja ner till stationen o möta upp min kära danska lilla vän som ja inte träffat på typ 2 år. Ska bli spännande, känner på mig de kommer bli en riktigt kul helg!
Hoppas ni får en fin helg!


Här har ni oss på den Spanska trappan, är vi inte söta i våra glansiga små skor så säg haha ;)


Kelis.torsdag.

Varit ute och gått precis och nu är det städning med Kelis på högsta volym som gäller. Riktigt längesen ja lyssna på henne!


Sofis Mode på LaRedoute

Här om dagen fick jag hem brev från LaRedoute, man får 40 % rabatt på en vara, 10 % på resten av beställningen + ett 500 kr presentkort på behandling (massage, klippning, osv). Inte dåligt! Tänkte passa på att köpa ett par låga converse, menar 40% är ju rätt mycket, och har velat ha ett par länge, + att jag måste klippa mig! haha. Synd att de skulle ta 5 veckor att få hem dom bara. Hmm.
 
Sen idag kom det här mailet:

Shoppingkväll med Sofis Mode!
Shoppingkväll med Sofis Mode!

...ännu en riktigt bra "kampanj", dom går in för det! Gillart! Missa inte ;)


malmö

Projektarbete + sjuk just nu.. seeegt. Här kommer lite bilder från helgen iaf! Carros 23-årsmiddag och utgång i Malmö, riktigt lyckat!








flum

"Vad sa flugan när den flög in i fönstret?" "Oh my god!" (ska ju va geting haha.)

"Vet du vad jag har gjort??..jag har sökt en sommarkurs...; Från Vampyrvärldar (?) till Twilight!"

"Åh kolla mot havet......så mycket vatten..."


Haha, ja ja tyckte det fick beskriva min dag, de här meningarna har förgyllt mitt tentaplugg nåt fantastiskt, låter väl inte så kul här såklart kanske haha, men vilket flum!
 
Nu är det slutspurten i tentaplugget som gäller sen sova. Fram med colaburken!


vårsött

Har blivit ett riktigt fan av modekungen det senaste. Aldrig köpt något därifrån men varje gång man tittar in finns det något man vill ha!





Då åker jag ner till skolan då, sista plugget inför tentan imorrn, känner det kommer bli en lååång natt!


bikbok

Var inne på BikBok häromdan, var riktigt längesen ja kolla in där. De hade massa bra jeansshorts, fast köpte inga just nu, måste spara nu, blir mycket resande i Maj har jag räknat ut. Provade också den här kjolen, tyckte den var så somrig och härlig!


Valborg

Skål och tårta till frukost, härligt!

Födelsedagsbarnet ↓



Sen kom regnet



Sen drog vi vidare och börja festen! Schlutt på (bra) bilder!





RSS 2.0