army

A, nu hittar jag ju såklart inte sladden till mobilen, så inga bilder här inte.. ska se om jag kan hämta hem kameran i helgen! Den här behövs ingen kamera för i af, funderar på den här blazern lite nu, gillar den, får se om man kan prioritera bort något annat så man kan unna sig den haha.





Just nu får man ett läppglans från Pierre rené + 3 nr av VeckoRevyn utan extra kostnad om man beställer från nelly.com. Passa på säger jag!

 


Rihanna - Only Girl (In The World)

Lyssna in Rihannas nya singel, Only Girl, riktigt bra, hon är ju så jäkla snygg i sitt röda hår med för övrigt!

 Vi var nere på stan lite och käkade mellan seminarie idag, älskar Espressohouse's kyckling och mozarella-ciabttas! Mums! Blev så klart lite gå på stan med, ska visa vad jag hittade för nice sen.


Hejsvejs!

Idag har jag inte fått gjort något som jag skulle, förutom tacos då.. alltid nåt!haha.
Igår var det BBB som gällde = Bryggare Block Bash = fest i och utanför studentlägenheterna här. Trodde det skulle bli liite kallt kanske, sist det var var det ju på väg att bli sommar. Men näe, det var riktigt nice, att göra dansgolv av en utegård är mycket uppskattat, även i september!haha. Blev en helt ok utekväll iaf. Min kamera är hos en kompis så bilder kommer när jag hämtat den.

Köpte även de skönaste brallorna här om dagen. Svarta jeansleggings, med gylf och allt, ser ut som riktiga jeans. Riktigt bekväma är dom, rekommenderar! Finns på nelly.com.




 


Gossip Girl Season 4

Äntligen får vi njuta av lite Chuck Bass i rutan igen, yesss, Gossip Girl är tillbaka! Vi satt klistrade i soffan igår kan jag säga! Här kan ni se nya avsnittet.


...

Japp här har ni påsen som är ett av resultaten från att vi idag fick tummen ur och åkte och storhandlade. Så nu är frysen lite fullare än vad den varit sen jag kom hit (tom). Nu är det VMA som gälleeer!!:P


Willow Smith

Det blev utgång igår till slut, en nice kväll blev de med förfest med nytt folk, lite biljardspelning och lite dans såklart haha. Batteriet i kameran va slut dock så inga bilder. Idag har varit en minst sagt seg dag. Varit ute och gått lite annars inte gjort nåt! Rätt gött ändå! Satt och väntade på VMA nu, men märkte att det var imorrn de gick, så då kommer jag sitta bänkad ist!

Lyssna på den här lilla söta tjejen. Älskar låten! Är tydligen Will Smith's dotter, så cool haha


Ibra

Åh idag är jag glad att jag har TV4 Sport. Milan spelar ju ikväll och det är sagt att Zlatan ska spela från start, nice! Missa inte!
Sen om det blir utgång eller inte, aah, har lite beslutsångest, vore kul, men de e ju sånt deppväder, regn över hela hbg så motivationen är ju inte på topp om man säger så. Har iaf duschat och köpt strumpbyxor och föreberett mig ifall om att haha..får se hur det blir!


Leighton Meester

Asså jag lyssnade aldrig riktigt på Leighton Meesters låtar när de kom ut, men nu (!) har jag börjat göra det, och jag är fast! Den här går på repeat i spotifylistan kan ja säga..
Tycker inte hon e så bra i videon dock, bättre som skådespelerska! (på tal om, nu borde väl Gossip Girl börja snart!)


I paketet



Den här från Rut m.fl. Gillar färgen, och till skinnjacka blev nice. lite kontrast till de töntiga haha. Bra både till fest o klackar och till vardags, a ja gillar den.



Den här var också med, från VILA, blev så himla grå bild i kameran bara. Den satt dock lite konstigt, så får se om den får va kvar eller blir hemskickad!


fredag

Jaoo veckan har mest varit plugg och plugg.. igår blev det lite spontan fest också, brukar ju va det bästa!
Fick ett litet paket från Nelly igår, visar vad som var i sen;)


...

Ah lyckades gå upp för sent idag med, måste lära mig att gå upp i tid även fast vi är lediga. Idag blir det iaf disk, plugg och ut och gå, jäj, sen får vi se vad som händer ikväll!


mysig kofta

Kollar runt lite efter höst/vinter-jacka nu och hittade såklart något annat.. den här mysiga koftan! Gillar färgen spec. Kanske blir ett litet inköp längre fram!
 


lördag

Ok en liten snabbuppdatering. Har varit mycket fest i veckan plus skola och har inte hunnit med så mkt annat! Det var det haha.



Ska börja plugga seriöst nu, inte riktigt fattat att man ska plugga igen än haha. Första kurslitteraturen har hamnat i brevlådan iaf. så e la bara att sätta igång!


RSS 2.0