havet

Skulle ta en liten promenad med en kompis men blev inte så lång tur, hamnade på ett par sköna stolar nere vid havet istället. Gud vad härligt det var, skulle kunnat sitta där hur länge som helst! Men nej, nu är det laddning för imorrn som gäller. Kl. 08.10 går tåget, har nog aldrig gjort mig iordning för fest så tidigt haha, ska bli kul att se hur det går!



Jay-Z!

Oh shit, såg ni, Jay-Z kommer till Peace and love i år! Massa andra bra också såklart, som The Hives t ex. Åh hade vart så nice!


Bild: drwizard


Ullared!

Jaa studiebesöket på Ullared var ju intressant. Vi fick lyssna på VD:n Boris (om ni kommer ihåg från serien;)) i typ en timma. Han berätta mycket spännande måste jag säga. Har t ex aldrig tänkt på att man ju aldrig ser nån reklam för Ullared. Alltså har de ju mest blivit framgångsrika genom rykte och satsar inte alls mycket på marknadsföringen. Dom tänker bl a på att man ska ha så låga förväntningar som möjligt, vet man inte vad som finns kan man heller inte bli besviken. Det har ju lyckats om man säger såå..Ullared är det mest besökta "nöjesmålet" i Sverige haha! Efter liseberg. 
Han berättade om några tanter som brukade åka dit nån gång per år och var där i 4 dagar och sen när de åkte hem så brukade de alltid räkna ihop kvittona och ringa tillbaka och berätta vad de handlat för. Rekordet var runt 400.000, jah! 
Lite fakta jaoo, varsågod ;).

Sen fick vi shoppa resten av tiden (några timmar)..det bästa studiebesöket jag varit på måste jag säga haha..och jag lyckades att bara handla för 240 spänn, mycket nöjd!


Lite av vad jag handlade, bara nödvändiga saker;), kanske inte örngottet, eller rougen, men annars! haha

Hela våran klass handlade för 33000, och då är vi studenter ;).


onsdag

20 grader visa termometern idag, trots att det typ är mulet! Jag ska ut! Idag ska jag köpa mig ett par skor om jag hinner, sen är det plugg som gäller. Tar riktigt emot att öppna böckerna.
Sen ska jag iaf berätta om den lilla Ullared-dagen också haha...och just det, vad jag köpte i Göteborg med. Det är mycket nu! haha.
Hejsvejs


helgen


Blev en liten tur i Haga i fredags när jag kom fram. Massa mysiga småbutiker och några second hands, kollade på lite väskor men hitta ingen rolig. Synd.


Glass på stan! 2:a för i år, gott!


Provade jeansjacka på Monki, var riktigt nice rea där märkte vi efter ett tag, fyndade dock inte den här, men lite andra grejer..får ni nog se nån dag i veckan.

De va dom bilderna, blev inte så många. Men har haft en riktigt mysig helg! Nu blir det sova och förmodligen en fundering över vad som gick fel när Moa slog mig i sten sax och påse på msn precis, å, bittert haha.
Ullared imorrn haha, blir spännande!

God natt!


götet

Jaoo, igår fick jag ett ryck och bestämde mig för att åka till Göteborg, hittade ett billigt tåg med! Så det ska jag göra nu, precis när det började regna här, härligt! Ska iaf bli gött att komma bort från plugget lite så är jag riktigt laddad för 1 tentapluggs-isolerad vecka sen. Plus att jag ändå kan plugga på tåget, och hela söndagen sen. Japp jag har räknat ut det bra haha.


Den här blev det, kanske som ni trodde ;)..tyckte nog den var lite roligare trots allt!


fashion against AIDS

H&M kör på kampanjen "fashion against AIDS" igen! I år har dom gjort en 
festivalkollektion istället för att låta kändisar designa, de ni!
Den släpps den 20 maj och köper man nåt så går 25% till HIV/AIDS-forskning, mycket bra.






Bilder från Glamour.se


från OK till WOW!

De här två goingarna kom på posten idag! Utefter deras titlar måste jag säga att de verkar lite spännande.. men den här kursen asså, den slår allt..så flummig! Mycket är självklart och svårt att veta vad man ska lära in, lärarna är helt flummiga, har ingen koll (nästan), och det har ingen i klassen heller verkar det som haha, många som tappat motivationen också. Men nu är det ca 2 veckor kvar till tentan iaf, så det är väl bara att läsa på! Ska bli kul att åka på studiebesök till Ullared på måndag iaf haha, alltid nåt att se fram emot ;)
 


...och tack för råden med sjalarna, tror jag har bestämt mig lite halvt nu, så snart får ni nog se vilken det blev ;)


sjalar

Känner för att bli lite vårigare just nu och en lite härlig sjal kan man la unna sig elle? De har nämligen fått in massa fina mönstrade sjalar på Åhléns. Men fick en väldig beslutsångest, så tänkte att nu kan jag ju utnyttja bloggen lite. Vilken ska jag välja? Hjälp mig!





Märkte att blixten varit på på mobilen nu haha, så färgerna kanske inte stämmer helt, men ändå, man ser ju stuket. Kan tillägga att båda två är så där stora så man kan ha dom runt axlarna när det blir kallt på sommaren, härligt! Ligger runt 100 kr.

Inter-Barcelona nu, semifinal i Champions league, hörde att Zlatan skulle va med ikväll med! Missa inte ;)


vatten tack

Så härligt när man precis varit ute och sprungit och märker att vattnet är avstängt när man kommer hem. Fick bli juice istället för vatten (det enda drickbara jag hitta) och en låång stretchning i väntan på att duscha haha.




David Guetta ft. Fergie!

Å vad är det här, börjar bli lite nervös haha, för seminariet, har ju lärt mig att inte bli nervös för sånt här längre. aja. Ska dra till skolan nu iaf.
Här får ni lite skön musik. David Guetta, Chris Willis och Fergie. Gillar Fergie starkt och hon är ju grym i den här låten, som vanligt!


kvällens

Har varit en lugn helg, hunnit med att läsa 4 artiklar och sammanfattat tills imorrn. Puh. Nu är det det här som gäller. Lite vardagslyx haha. Ni har väl testat att ha banan i yoghurten, i vaniljyoghurt blir det såna riktiga marängswizz-vibbar! haha. Tillbaks till Gossip Girl nu! (Vart har The City och The Hills tagit vägen för övrigt? liten besvikelse varje gång!)


jeansshorts

Nej nu är jag verkligen ute efter ett par jeansshorts, ångrar jag inte köpte de där som var på rea på Åhlens för ett tag sen. Tycker de här från modekungen är riktigt snygga. Men jag ska nog leta efter ett par med lite lägre midja och vika upp, lite billigare med. Får bli om ca 10 dagar när lånet kommer ;)
Dessa kostar kring 500 tror jag det var.




lite bilder från helgen


Fest med gamla goingar kan aldrig slå fel!



Haha gud vad glada vi ser ut, låter "dagen-efter" och faktumet att det var svinkallt (när inte solen var framme) förklara det. Gott bröd iaf!


Tårtkalas blev det sen. Moa du blev visst lite ljus haha


torsdag

Måste säga att jag är riktigt stolt och förvånad över mig själv att jag gick upp 8 imorses för att gå ut och springa. haha! Detta är iinte likt mig. Men det ska det bli, 2 ggr i veckan bestämde vi! Får hoppas vi kan hålla det!
Riktigt fint väder här idag också, känner mig laddad för plugg sen nån timme i solen när den nått mina fönster haha.
Ha en bra dag!


SATC 2

Sex And The City 2 trailern..ååh längtar tills man får se den! Verkar ju minst lika bra som den första!



Efter att idag fått höra från en kompis att jag mååste(!) kolla på de sista Gossip Girl-avsnitten (inte hunnit se de 3 senaste) så ska jag ta tag i det nu. Ett avsnitt nu, sen sova, rekommenderar er att göra detsamma ;), verkar som det är myycket spännande att vänta!


vår

Sitter och njuter av dessa fina tulpaner jag fick i helgen. Sån riktig vårstämning får man av dom varje gång man kommer hem :) härligt. Älskar tulpaner!


vi 5 helg!

Oj vad tomt det blev! Men har haft en riktigt fin helg med de här fyra på besök!
Lite fest, lite vin, lite tårta, lite god mat, lite gammalt, lite nytt, mycket snack! haha.
Kanske lite fler bilder sen när jag fått dom ;)

Tack för helgen tjejer! Nu - tillbaks till plugget.


vårigt

Åhlens är en såndär affär som jag kan gå in i och bara strosa ibland, de gillar jag haha. Spec när man inte har några pengar ;) Trivs där inne, lite kul för nu ska vi skriva ett arbete om den ideala butiken, läser om hur färger, ljus och ja allt påverkar vad/varför man köper något när man går in i en butik. Så nu ska jag börja fundera på varför jag trivs så bra inne på Åhléns haha.




En liten muffins i den här formen? ja tack! haha









seegt

Guud va segt de var att gå till skolan idag, riktigt drygt seminarie var det också, men blev ju riktigt kul att träffa folket igen efter ledigheten. Nu blir det städning här resten av dan, så jag kan ta emot lite besök till helgen!:P


hoffmaestro

Vilken trevlig påskafton de blev, hoffmaestro är ju bara så j***kla bra live!! Trots ett brandlarm som avbröt mitt i haha. Nu blir det bakishäng; pizza och Titanic! Hejsvejs


ny kjol till påsk...


från H&M


RSS 2.0