fyndat!

Yes, jag har fyndat på Gina Tricot! "Lapp"-tröja + ett träningslinne! Tröjan var på REA..sänkt från 199 till 49 spänn (!), så fick båda för 150! Sånt gillar vi, nöjd!



Berlin

Fått lite info om våren nu, och i maj åker vi till Berliiin med klassen! Nice!


Nåt att se fram emot:p


Bad Gal

Shit så jäkla braa!

 
Liite vääl utdragen dock..


long cross earring

Hittade det här örhänget på nelly.com. Tycker de e jäkligt snyggt med såna här långa men det här kan jag inte bestämma mig om det bara är coolt eller föör långt..nog inget att ha på dansgolvet iaf, ont om nån fastnar!haha

 


Slumdog Millionaire

Låång sovmorgon idag, såg på Slumdog Millionaire igår, den va ändå rätt bra! (även om jag somnade från och till haha)


långpromenad

Igår; pizza, marängswizz, godis, Coca cola, you name it. Idag: seeeeg! haha. Em har iaf tagit sig hem och jag har haft en härlig dag för mig själv i solen!!

 

Fåglarna kvittrar, gräs på marken och strålande solsken, jag säger det igen, är det vååår elle?? Äh har ju blivit lovad att det alltid är snöstorm v 8 haha, så är väl bara att glömma våren. Men så riktigt skönt väder har det varit idag och jag har tagit en låångpromenad i solen, skönt!


städat lite

Så här har min soffa sett ut i typ tre veckor haha...



...så nuu vet ni vad jag har gjort idag, tadaa;


Kläderna är där dom ska och soffan är tillbaaks! Härligt!

Såg att I am Legend går på 6:an nu, såg på bio när den kom om jag inte minns fel, riktigt bra film.


vår?

Aa de ser nästan ut som vår här i Skåne, men det är det INTE! F****n va kallt de är asså haha, plus storm! Hemma från zumba och ica, nu blir det plugg resten av dagen!






inflyttningsfest.

Var ju i Stockholm på inflyttningsfest i helgen. En riktigt nice kväll och såå kul att träffa alla gamla goingar igen, och även ca 30 nya haha.



Kan väl inte säga att det blev något jättebra kort haha så det här får summera kvällen


Äntligen!!...

...har jag varit och dansat igen! Är nog efter zumban som jag fått en kick att starta igen, och nu kom ett perfekt tillfälle.. fattar inte att jag slutat ens (även om jag inte hållt på nån läängre tid innan men haha) längtar redan tills nästa vecka. Blev inte reggeaton som de va tänkt men "Girly Style" eller nåt, typ tjejig hip hop, tydligen lite nytt i Sverige. PLUS att det är gratis haha, glaad och nöjd!


ny hårfärg

God morgon! På väg till skolan..fullt upp hela dagen idag! Seminarium, stan, träna, packa..yes packa för imorrn åker jag hem!



Japp och här har ni min nya hårfärg haha. det blev såklart SVART första gången jag färgade..så jag köpte en väldigt ljus färg igår för att färga över med, men som vanligt så går de väl inte att färga håret ljusare bara bleka ljusare..att man aldrig lär sig..nu har jag iaf satt i lite slingor för att de ska bli liite ljusare haha, jaojao.


hallonsmoothie

Trodde nästan jag skulle vakna upp utan tak i dag, blåste väärsta stormen i natt. Men nej då, en underbaar dag idag, solen skiner och jag börjar med en härlig liten smoothie:P yes har äntligen invigt min julklapp från förra året haha.



Nu blir det plugg sen ner på stan en sväng och fixa lite grejer sen vidare för att träna lite bodycombat. Hejsvejs!


Schwarzkopf

Sådär, så har man varit utanför dörren på söndagen också..på ica haha, yes. Köpte iaf hårfärg! Brukar alltid använda L'oreal för deras efterbehandling luktar så gott! Men de senaste gångerna jag använt de så har mitt hår blivit så elektriskt och konstigt, så nu testar jag Schwarzkopf istället.



Stod nog i en halvtimme och valde mellan färgerna och nu när jag kom hem såg jag att färgen verkar ganska mörk. Blev väl färgblind av att stå där så länge haha. Aja, hur det blir återstår att se!


~

Aahh taskig tenta, nu är den gjord iaf, får se hur de har gått hoppas på ett G!!!


orange

Tjena nu drar jag snart till Malmö för en intervju till ett uppsatsarbete vi ska göra i vår, sen vidare till pluggafton med paj och tv-kväll. Japp det blir en heldag i Malmöööuu.


Nicki Minaj

 Nicki Minaj är (enligt mig) den absolut bästa just nu! Här är en remix som ni säkert redan hört men tycker den e så sjukt bra!


Ny månad nya tag

Jaoo, brukar väl heta nytt år nya tag, men nu känns de som att februari is IT! Ska bli så jäkla skönt att ha gjort tentan på lördag, även om jag inte klarar den.. jag SKA ju såklart klara den alltså haha, men ändå, äntligen kan man tänka på nåt annat utan att få dåligt samvete!


plugga ekonomistyrning är kuuuuul


RSS 2.0