just glow shampoo

Blev ett stopp i Göteborg i helgen ju, ska visa vad för smått jag handlade där sen. Nu har jag typ påsklov, gud vad härligt! Mycket att läsa, men ändå, det är ju pååsk..och med påsken kommer den riktiga våren!(enligt mig) 
Ikväll blir det New Moon-kväll med käk och gott sen får vi se vad som händer mer i veckan, utgång på lördag såklart!



Inhandlade det här shampoot här om dan, varit sugen på att testa det länge, endast ute efter doften haha, luktar ju så gott! Jag valde det lila; "Blackberry och passionflower" men lite besviken att det håret inte doftar så mkt som man trodde.. annars var det helt ok!


fredagsmys!

Japp jag fick ett litet ryck och åkte hem... till kylan! Nu Tv-mys som gäller, Så ska det låta, Skavlan och nu Let's dance, hajjemen ;) hoppas på Claudia som vinnare nu!


essä.essä.essä.

Japp det har mina senaste veckor bestått av. Den är typ klar och igår hade vi opponering. Å herreguud vilket seminarie då haha..vi hade förberett oss på lite fel sätt och lite för snabbt, så när vi satt där och såg de andra gruppernas opponeringar så fick vi lite smått panik, ledde till att vi började skicka lappar till varann om hur vi skulle göra och sen när det var vår tur så var det improvisation som gällde haha! Men gick riktigt bra, och å va nöjda vi var efteråt! haha. Handledaren var också nöjd, var härligt att höra efteråt att "jaa, det var ju faktiskt riktigt roligt att läsa erat arbete".. så höga förväntningar hade hon på oss haha. ..och det här med opponeringen var ju bara typiskt oss. Nöjda är vi iaf!

Så nu är de rätt lugnt här, imorrn ska vi ner på stan lite och strosa och sen utgång på kvällen, blir nog nice! Nu ska jag börja med nästa kurslitteratur, Arbetsgruppens psykologi, gillart!

Förresten så kommer jag lägga en sista beställning till A'vera nu i mars, sen ha uppehåll i typ ett halvår, så säg till om ni vill ha nåt ;)


sommarklänningar!

Dom har fått in massa härliga sommarklänningar på asos.com!





Vill haa!


Tunika

Funderar på att färga den här tunikan röd.. eller svart, den har blivit så missfärgad på vissa ställen, ser riktigt tråkig ut, vad tror ni, svart eller röd? ;)


yesss

Jag fick vg på tentan, yeeeessss!! Vid såna här tillfällen är det ju värt att ha en blogg, så man kan skryta lite haha! Får väl se hur omtentan gått sen bara, inte lika kul att få reda på de tror ja inte haha.
Idag ska jag städa hela lägenheten, på riktigt! Redan i full gång! Sen blir det nog att sätta sig i solen lite, gött!


Rude Boy

Hon slutar aldrig att förvåna! Trots texten gillar jag låten, går på repeat, och videon lika välgjord som vanligt, men lite annorlunda mot hennes andra!


hmm

Kan inte bestämma mig riktigt, har funderat några ggr på att lägga ner bloggen eller om jag ska fortsätta, men så ibland får jag ett ryck osså kommer ett litet inlägg haha, så det är därför det går väldigt segt just nu.

Är tillbaka från Götet iaf, blev en riktigt mysigt helg med inflyttningsfest, hårklippning och pizzamys ;) Nu sitter jag här och dricker O´boy mums, tabben att hälla mjölken i O´boyburken istället för i muggen gör jag nog inte om haha, kunde blivit ett riiiktigt stort glas O´boy om jagt inte upptäckt de i tid haha!


Härligt sammansatt bild från helgen haha


helg

De blev en liten turning igår ändå haha. Hade ju inte tänkt de, men ja, lite trevligt ska man la få ha ;). Nu mot Götet och inflyttningsfest. Känner på mig det kommer bli en härlig helg! Hårfärgen blev faktiskt helt ok, men lite fläckig, får färga de en gång till nån gång så de blir mer jämnt, visar färgen en annan dag när jag har tid, nu måste ja sticka!
Hoppas ni får en mysig helg!


ny hårfärg

Sitter här med färg i håret, håll tummarna för att det inte blir svart!! Har ju de lilla problemet, spelar ingen roll vilken färg jag tar, blir alltid jättemörkt ändå.. och i och för sig så om de inte blir svart så blir de la rött haha.. återstår att se ;)


Färgen jag sett ut innan fanns inte kvar, så det fick bli den här, den är mörkbrun och mindre orange utan blixt ;)


klädinköp

Lite av vad jag köpte i lördags..



        

Gillar fickorna!






Båda från Gina Tricot.


soool!

Underbart väder här idag! Nästan all snö är borta, klarblå himmel och termometern visar 10 plusgrader!!(i solen, men ändå:P) Håller på o städar lägenheten, ser rent ut sagt förjävligt ut här haha..ska visa vad jag köpte i lördags sen när jag är klar. Annars är det rätt lugnt nu, har en essä som ska in om ett tag bara. Sen i helgen blir det inflyttningsfest i götet, längtar!


RSS 2.0