R Kelly för Barack Obama



La till lite R Kelly-låtar i min Spotifylista och hittade den här låten. Han gjorde den som en hyllning till Barack Obama när han hade vunnit valet. Den är fin, älskar såna här körer! Obamas tal i början är riktigt mäktigt också!

ÄN ÄND ÄNA - kustenbilder

Jag och Anna var ju på kusten förra veckan och hade det gött. Jag sa det skulle komma upp lite bilder i veckan, och jaa, kolla här ↓ haha..är det inte fantastiskt?!

Vi lekte lite modeller i allt vanligt flum haha. tänkte ja ska använda lite av bilderna till en ny header, tröttnat på den här nu!



 



  






Så var den min också..




...gina tricot-tröjan, fick med posten idag, beställde i söndags, det kallar jag snabbt!..fast inte lika snabbt som direkt från butiken är klart haha

Beyoncé sjunger falskt?

Hahaha, fan va ja skratta när ja såg den här! Det är en kille som har manipulerat hennes röst, låter ju helt sjukt! Men endel har ju gått på det här så det har blivit värsta grejen, och nu har han iaf gått ut och förklarat varför han gjorde det, och även hur haha. Nice!



FreeStreet.se

Jag har blivit medlem i FreeStreet.se. Det är precis som alla andra såna där samla poäng-sidor, men den här har inte så många medlemmar än, så därför lättare att samla poäng! Bli medlem du också!



Om du klickar på bilden så blir du medlem via mig, så ger du mig några poäng på köpet :)

Så coola bilder!

Sommar över en natt? eller vad hände där? shit, skitvarmt ute ju! en klockren dag för första bikinisolningen skulle jag vilja säga!
Jag kollade in på Veckans Blogg; foki.blogg.se. Spenderade nog minst 10 min o bara kollade på alla skitcoola bilder hon hade lagt ut. Allt från roliga reklamer till en svensk fotograf som manipulerar sina bilder. Var bara tvungen att sno några exempel ↓, men vill ni se många fler, kolla in hennes blogg säger ja bara!
Annars så har jag nu via inspiration från Moa bestämt att jag ska sy om lite kläder. Det enda man inte kan göra själv är skor, så det är väl det om nåt som jag ska lägga pengar på i sommar haha. 
Vill iaf ha en vanlig jeanskjol, hittade en skitsnygg på MQ, men kanske kan göra en sj ist.




Lite tragiska kanske haha, men roliga


Foto: Erik Johansson

Taylor Swift?

Asså, den här Taylor Swift? Fattar inte. Vad är grejen?

frukost

mm frukost, så gott! Ska iväg o jobba om en stund. Igår fick jag faktiskt hela 40 spänn i dricks! De ni! Han som gav mig det köpte iofs whiskey o starköl, så ja, det hade väl sin förklaring haha. Men eftersom de va gratis på Kronan igår så får jag hitta nåt annat bra att spendera de pengarna på..hmm.. kanske kan jag få lite godispengar idag med, who knows ; )
Tack för igår iaf tjejer, de va riktigt kul!


Lysekil, Fiskebäckskil..mmm..I löööv!

Förutom att ha blivit övervakade av fiskmåsar och till följd av det blivit fågelbajsade på så hade vi ändå en riktigt häärlig dag på kusten igår! Många nice bilder blev det med. De kommer upp några här efter helgen när det hinns med!
Vi gjorde iaf ett stopp på TORP på hemvägen. Den här tröjan ska jag ha, varesig jag har råd eller inte!!..och ja skiter i om halva Sverige springer runt i dem haha.


Gina Tricot, 150kr



 


Single ladies till Lysekil!

Imorrn ska det bli jättefint väder och jag och Anna ska till kusten. Åh vad härligt. Hoppas verkligen på vädret. Annars är det bara härligt att komma till havet lite, lööv it! Vi ska ta med fika osså ska vi ta lite snygga kort, macen blir det nog självklart också haha.

Såg precis det här på blogg.se, så coolt, massa tjejer som dansar Single Ladies mitt ute på stan för att hylla Beyoncé! Den kanske vi kan köra i Lysekil i morrn då Anna!


Keri Hilson, Kanye West, Ne-Yo!

Ååh vad jag har gått och väntat på en sån där riktigt skön låt!



Ingen festlåt kanske, men äntligen!

Undra om hon köpte nån majblomma...

Igår blev det en bilresa för att fika som utflykt, jajemen! Idag var det leta bananlådorICA haha..jaa du Anna, sicka äventyr vi är ute på! Vi hittade inga bananlådor tyvärr, det blev istället två mjölkpaket och en toblerone, också hittade vi även en snål tant framför oss i kassan som var sur för att det inte fanns några vanliga påsar, utan bara "röda" som man betalar nån krona extra för, för att sponsra något;

Tanten :-  Finns det bara dom här röda påsarna?
Kassörskan :-  Ja, vi fick inte in några vanliga idag..
Tanten :-  Jaha, får man den för samma pris som de andra då eller?!
Kassörskan :-  Nä, det har vi inte bestämt..men det är många kunder som klagat på det här idag..
Tanten :-  Ja, det förstår jag myycket vääl.
Kassörskan :-  A, men tyvärr så saknas de idag
Tanten :-  Jah, det är mycket som saknas här i hyllorna..

Åååh..surtant!!..säger jag bara, gå till en annan affär och handla då om det känns bättre! Nej, sånt folk orkar vi inte med!


Bikini

å hur söt var inte den här bikinin då elle? vill ha!

också från forever21.com


forever21.com

Kollade in på forever21.com idag. Inte gjort innan. De hade ju en del riktigt nice saker. Stort utbud om inte annat!
Jag hittade bland annat lite söta sommaroutfits:

kul

Näe vad tråkigt, hade världens tråkigaste kväll igår, och vaknar idag upp med förvåning över att jag har lika tråkigt. Nä vi måste hitta på nåt kul idag Ärbetslösa ÄN ÄND ÄNA. Frågan är bara vad.
Det här var iaf det roligaste jag hade igår, från tjuvlyssnat.se :

"Åh, en sån där 80-talist, utan självupptagenhet"
Kortedala torg, Göteborg
Ett kompisgäng står och hänger och en tar fram en helt vanlig digitalkamera.
Kille~27: Åhh, en sån där kamera utan telefon!

Får väl hoppas att jag kan toppa det idag haha.



Jude Law till Danmark

Oooh..i augusti kommer ingen mindre än Jude Law göra föreställningar i Helsingör! Det ni! Såå, nån som hänger med o kollar? Kanske inte Ejdan då, som ju förvånade oss alla här om dagen "han är väl inte så het". Whataaa? haha. Tänk om Ejdan, tänk om! haha


Bild movieeye


Gossip-busters

Drömde inatt att jag var med i Gossip Girl. Jag fick äran att vara Blair, och jag och Dan var ute o letade efter Chuck..alltså, vi sprang som galningar runt i New York i Ghostbusters-dräkter!! Ja, ni som såg på Filip & Fredrik igår vet nog vad jag snackar om. Fantastiskt hur man kan koppla ihop saker när man drömmer, förstår ju vad jag fick störst intryck från igår iaf haha. Men jag hade ju riktigt kul!

Chris Browns "ursäkts-låt"

Det här sägs antagligen vara en "ursäkts-låt" från Chris Brown.


Hmm..ja jag vet då inte..den här kan han nog ha gjort innan. Men kan ju verka väldigt passande.

Inflyttningsfest

Japp det blev inflyttningsfest igår! Mycket nice!

ÄN ÄND chauffören ÄNA


Den här gillar vi, olala haha


Sitter på balkongen

Sitter på balkongen, dricker Cola, lyssnar go musik, bara chillar.. åh vad gött jag har det!
Lyssnar på S1, äkta sommarlåt haha, så skön!!


Skövde ikväll eller inte? Det är frågan. Fixas skjuts så blir det iaf fest fest fest!

Lady GaGa ft. Rihanna - Silly Boy

Lady GaGa och Rihanna, lite otippad blandning. Vet inte riktigt vad jag tyckte. Kanske är en såndär låt som blir bra när man lyssnat några gånger!


Beyoncé - Sasha Fierce

Nu är det inte långt kvar tills Beyoncé kommer till Sverige, 11 Maj spelar hon på Skandinavium i självaste Göteborg. Biljetterna är inte slut.. åååhhh vad jag vill haa!!


Bild: stylefrizz

Picknick

Idag har jag och Anna varit på picknick, och ja, kameran hängde ju med som vanligt!







Många kakor blev det iaf! Picknicks är såå underskattade! Mums! :P


Avfärgningsshampoo?

Nu behöver jag verkligen färga mitt hår igen. Men har nu istället tänkt att jag vill ha tillbaka min riktiga hårfärg igen, och har fått för mig att det finns sånt "shampoo/medel" att köpa som färgar av håret så man får den vanliga färgen. Men nu verkar det ju som jag har hittat på det själv haha, för ingen jag pratat med tror att det finns nåt sånt, så känner mig lite osäker. Nån som vet?..eller har nåt annat tips? Får nog fråga frisören annars!

Jay-Z alltid en hit!

Såg på The Voice att de dissade Jay-Zs nya "nerd"-look. Äh, det är ju skitcoolt!


Bild: thevoice.se

Aj lajk it a laaat

Arbetslös = Hälsosam

Nu har jag blivit så inspirerad av Anna här..så nu ska jag också ta tag i mitt liv! YES. I övermorrn börjar det. Jag ska gå upp lagom tidigt. Jag ska börja träna mer, kanske ut o springa nån gång varje vecka. Göra minst 100 sit-ups varje kväll, gjorde jag alltid när jag var mindre, så borde väl gå nu med. Osså ska jag känna mig duktig! Jah! Men jag ska INTE sluta med sötsaker, nej, det funkar man inte utan.



Good luck Ann!

Vill du veta vem Gossip Girl är?

"Who am I? That's a secret I'll never tell.." ...meeen..håll i er nu..
...jag vet vem Gossip Girl är! Jag vet vem Gossip Girl är! Ja, ni kanske fattade..jag vet! Fan också!
Vill du, precis som jag, förstöra lite tjusningen med hela serien, och få reda på vem självaste Gossip Girl är?haha..äh.. klicka här ; ) Du kommer känna igen henne!


Hittade en lite annorlunda bild på Ed Westwick ( Chuck). Han är ju så schnygg!

Eye Brightening Mascara

Se vad jag hittade!...


En mascara som gör att ögonvitorna ser vitare ut, finns på asos.com.
En sån här skulle jag behöva, får lätt röda ögon. Så testa den och säg sen till mig om den funkar ; )

För mycket kul att läsa!

Jag och Anna var och handlade på ICA idag. Jäj! Jag lyxade till det lite och köpte mig en Cosmopolitan. Sen när jag kom hem hade jag till min förvåning fått en Vecko Revyn i brevlådan. Aja. Nu har jag ju massa kul att läsa iaf, och känner inte att Cosmon var i onödan alls. Den var ju som gjord för mig;

 

Efter det jag lärt mig om mig själv via de senaste inläggen här, så passade väl det här mig riktigt bra just nu haha! Måste säga att den där "framtidssidan" var riktigt intressant, också fick man med Paris Hiltons nya parfym Fairy Dust också! Nöjd!

haru tugguummiii?

Jahapp. Hur hände detta? Antagligen har nån lagt ett tuggummi på bordet, där jag haft datorn, innan jag nu har haft den i mitt knä, och ja, jag sitter så att säga fast i den, i ett långt vitt tuggummi som dras mellan datorn och mina byxor. Värsta är att de säkert e ja som lagt tuggummit där. ah!


The sickest bitch? haha

Japp..så har jag också gjort det, precis som Anna, Ayla och Ejdan..kollat vad det står under mitt namn i Urban Dictionaryt.

ANN                                                                                 
334 up, 64 downlove ithate it

A name meaning Grace in Hebrew, the name of the blessed Mother of Mary who gave birth to Jesus, a common name amongst royalty and the sickest bitch who owns all the boys on the block. Often the bearer of the name copes with the burden of extensive beauty and valor, and gracefully imbibes the pleasures of money, sex, music and drugs.

Oh I wish my name was Ann instead of Killian, so I could enjoy the manifest destiny of the name and all the spectacular wonder attached to it.

-Let's go on a six-mile jog!
-I'm feeling kind of Ann today. Let's just sprawl out on the floor instead. 

 OKEJ, kan väl säga att min var lite mildare än er andras iaf haha.


Första grillkvällen 2009


Grillmästarna Ejdan och Anna ; )


Jajemen, den lilla rosetten hängde med!

Känner riktigt för att grilla igen. Är ju så gott! Men får nog bli en annan solig dag, kanske man kan sitta ute också!

  

Vi körde den lilla lappleken på förförferren, både Anna och Linda lyckades få Björn Gustavsson, medan jag fick Bosse Bildoktorn haha..jah!

 

Framtiden

Osså var det ju det här med framtiden då. Vad ska jag söka för utbildning/kurser? Ska jag söka? Jobba istället kanske? Aaahh..vad ska jag göra med mitt liv?!!
Jag hade faktiskt helt bestämt att jag skulle söka en kurs i marknadsföring. Men finns det då nån marknadsföringskurs HT09? Näe! Är inte det lite konstigt eller? Åh! Trött på't.
Verkar som att jag kan få lån från csn även om jag håller på o betalar tillbaka ett redan iaf. Var ju positivt!

"Bingolotto, work with me now"

Hur är detta möjligt? Hur lyckades jag? Trodde ALDRIG detta kunde ske!! Jag missade Gossip Girl! Trots att jag var hemma..och gjorde absolut ingenting dessutom! Aah..tur det finns repriser!
Efter att ha missat kära Gossip Girl hamnade jag istället framför en Lotta Engberg och en Kevin Borg...Bingolotto, jah! 
"Aah..jaa..kolla. Bingolotto, work with me now"- Kevin Borg upptäcker att han bara har en 4:a kvar tills bingo. Ja jag säger då det.

Nej, lagom trött nu, lyssnar på Joshua Radin, vilket inte gör en mer pigg. Har man inte hört han har man missat nåt! Det här var första låten jag hörde och jag var fast direkt! Perfekt sov-musik!


Konstiga helg

Känner att jag haft lite halvt dålig koll på vissa saker den här helgen.
Missade ju att jag skulle va ledig i lördags(inte mitt fel iofs).
Sen igår när vi skulle åka till Kronan så körde jag, jag gick inte med in..YES! Men det roliga var när vi skulle åka från förfesten. Alla satte sig i bilen och jag körde iväg..gick ju fint..tills jag hörde Linda säga "Ejdan är inte med", och jag kollade i backspegeln, och fick syn på Ejdan, springandes efter bilen, med sin flaska i handen..haha!! Viiilken skön syn! Jag trodde ju hon satt i! Aja, hon kom ju med sen iaf!
 Sen i dag har jag jobbat, och känt mig lite lost. Fick vid ett tillfälle slå om summan i kassan 3 ggr för att en familj kommit på att jag slagit fel. Sen hade jag antagligen tryckt in potatis, som dom ju inte ville ha (samma familj). Nej men visst, bara att ge tillbaka pengarna, trots att potatisarna redan var på väg. Men jag var snäll och gav dem potatisarna ändå! :P 
Sen lyckades jag välta ut ännu en drickflaska på golvet ute i restaurangen, och den var halvfylld med dricka..så ja..en blandning mellan LOKA och glassplitter spred sig fint, bara att torka upp...
...och nej, kan väl inte direkt säga att dagen sen blev mycket bättre av att det kom in en kille i 25-årsåldern, iklädd t-shirt och spiderman-kalsonger och bad om en "dagens"...
...eller blev den det kanske..hahaha..oh my god..
..måndag, du är meeer än välkommen!

Hårbandet..det är klaaaart

Eftersom jag varit ganska seg med det här hårbandet så känns det som det dött ut lite här nu..men här är en liten del av det iaf :)


Det blev en stoor rosett!
Skitenkelt att göra, o man kan ju ha vad som helst på. Omöjligheterna är ju oändliga..som Kajsa ännu en gång skulle sagt. Tror jag ska satsa på en rosett med bara en hårklämma nästa gång, sött.

Ikväll blir det grillkväll med tjejerna. Sen ska vi vidare, men idag ska jag BARA vara chaufför..eller jag ska ju va med på grillkvällen o förfesten såklart! Men jag ska inte med in! Jobb imorrn!
Kanske ska börja gå in för det här chaffis-"yrket" lite mer..kanske kan jag hitta några fler att köra och  få lite stålar på köpet! Jajemen, Anns svarttaxi, klingar väl fint..hör av er om ni vill ha skjuts ;) haha. Fast bara varannan helg!


 


LEDIG.

Åkte till jobbet förut. Skulle börja klockan 10. När jag kom dit satt en lapp på dörren: Restaurangen stängd påskafton. Jahapp..de måste ju då innebära att jag är ledig.. eller? Kul att man får reda på sånt haha..men vafän, bara att ta bilen hem igen.. jag är ju leeeedig!! :D På den finaste dagen också! Hörde det skulle bli 20 grader..ojojoj. Ut i solen blir de nu!


GLAD PÅSK på er!



Skärtorsdagens lilla förfest


ÄN ÄND ÄNA är redo


Det blev ännu en helnice kväll med Stadt som avslut..även om mitt hår är påväg utför redan här haha, och ja, Janna var inte så pigg på att vara med på kort ; )
 

Jag har även fått reda på att Ejdans pappa INTE är präst! haha

I löööv him!

Åååh..nån mer som såg på talang? Shit..han var inte dåålig! Menar han med mössan o glasögonen som gjorde den där knockoutdansen!!. Han var ju grym! För att inte tala om musiken! Funderar på vad det var för låt där i början..crazy girl nånting..aja..ett riktigt litet charmtroll var vad han var!


Påskgodis

Imorses när jag vaknade så låg den här lappen på bordet:



Åååh..då måste vi kolla vad det finns för smarrigt i den burken! tänkte jag.. och möttes då av den här:


(till påskgummorna, står det längst ner)

Inget för mig att hämta där i alltså! Såvida jag inte klär ut mig till påskgumma och plingar på vill säga..nej..att jag ens är förvånad, så här ser det ju ut varje år! haha. Visar väl bara att mamma känner oss för väl.
Men det kommer nog inte så många påskgummor i år, så jag tog mig en liiten kexchoklad ändå!

Idol-Anna

Ojoj sicken dröm. Den innehöll bl a en resa till San Francisco..med idol-Anna...?? Vad kan detta betyda? Ska jag kanske bli en stor stjärna som får resa runt jorden?! Eller kanske kommer jag springa på henne på stan och få erbjudande om att hänga med på semester? Nej, vad jag tror det här betyder, är ju att våran egen Anna ska åka till Idol och sjunga för juryn! Kom igen nu Anna! Har kommit på att det är lite pepp du behöver!..och vi har ju redan anmält oss som köunderhållare! haha. Tänk på de..så kanske vi får en ny idol-Anna snart!

Idag är det strååålande solsken så nu ska jag ut i solen! Sen ska jag bli bättre på att lova saker, ex på att lägga upp bilder på bloggen! Dom kommer snart!! Hoppas ni väntar med spänning! ; )


Walking on the moon

Låter varken som The Dream eller Kanye (förrän typ 3:00), men ooh.. den va go! ; )


förgamling

Nu åkte den gamla headern tillbaks. Ska göra en annan snyggare istället. Men nu har jag suttit här och lekt lite..en liten rosa bakgrund.. haha why not?..lite vårigt sådär ; ). Men så har de blivit vitt ute i kanten där ju..aja..orka.
Jag har faktiskt sytt klart hårbandet. Fast jag var lite dum som gjorde ett vitt för det ser änna ut som ett bandage haha. Men imorrn ska jag även göra ett rosa. Så DÅ får ni se istället! På riktigt! ; )
Nu ska jag faktiskt sova, riktigt trött!
Wooli booli på er!

nelly.com

Lite härliga vårkänslor från nelly.com
Customized - L/S Grand Dad Modal 

Cheap Monday - Amelie Tank

Orion - Nikita Dress
 


förnying

Nu har jag grejat lite med headern, som ni kanske ser. Men blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, ska byta bilden (alldeles suddig på hakan ju) och bakgrundsfärgen, också är det lite för snett..haha..jah! så får fixa mer med det sen om jag har tid. Ska ut och gå med Anna o Kajsi här nu tror jag. Sen kanske ni får se det lilla hårbandet som jag skulle sy också..blir nog klart idag!
Wooli Booli!


Eller ska jag ta tillbaka den gamla och göra en ny? Blev himla osäker nu..


Chris Brown oskyldig?

Igår var Chris Brown i rätten igen. Nu uppger han sig för att vara oskyldig. Jag trodde nästan han hade erkänt redan ju. Hmm.. Om ni vill se video från rättegången (från msn) klicka på bilden.


Familjen Skarsgård

Den underbare lille Bill här i mitten spelade en av huvudrollerna i Kenny Starfighter. Kommer säkert gå lika bra för han som för de andra i skådespelarfamiljen. Nästan så man borde göra en film om familjen Skarsgård! Ja de borde man allt! Också ska de spela sig själva! Mums säger jag bara! Vem skulle INTE vilja se den??


Bild: arnmagnusson


Kenny Starfighter!!

Wooli booli, ichlo pichlo, saru?, jag vet, men durå men durå, hörru..hörru hörru!

SE DEN säger jag bara!! hahaha så jääkla rolig!!


Bio

Jag skulle nog kunna leva på hamburgare. Käkat det 4 dagar i rad nu! Enkelt och gott..också har jag kommit på hur man gör så dom ska smaka som McDonalds. Vill ni veta hemligheten? JO, man tar senap på också! Det ni! Alltså, både senap och Ketchup. Mums!
Dagens nästa äventyr blir nog bio i Lich. Kenny Starfighter..jajemen!
Nu går ju Fast & Furious på bio också..men tror inte att nån i det här lilla kompisgänget är så intresserad av att se den haha. Så mitt uppdrag just nu är ju att hitta nån som vill med!


 


trött.

Ojojoj. Nu är jag allt trött. Nästan slumrade till här framför datorn precis haha. Vi kom till slut i väg till Trollhättan igår..efter många om och men tog sig våran Ejdan på sig att vara chaufför. Så snällt! Sen kan jag ju bara hålla med Moa. Alltså, man är på efterfest, i köket ligger typ en veckas disk.. en kille ställer sig och diskar upp..alltihop! Haha! Nej men visst..är det efterfest man ska ha för att få saker gjorda? Då kommer den ju hållas hos mig nästa gång kan jag lova! Himla praktiskt!



Nu är datorn lika trött som jag verkar det som, så det får räcka med en bild idag. Fler imorrn.
God natt : )

 

Jahapp...

...mitt horoskop idag : "Knock-knock! You'll find something (or someone) very surprising at your door today. . "  hmm..spännande!!haha

förferren

Så var det ny förfest och utgång på g! Men här kommer lite bilder från gårdagen.


Jag och Malin med sin nyklippta lugg : )


Anna och Ejdan på förferren


Mumsfillibabba säger vi ; )

Tack för igår!

Åååh SOL denna härliga dag, riktigt balkong-väder! Ville bara säga tack för igår tjejer! Så här fin blev panna cottan som jag gjorde..och det var ju faktiskt superenkelt..som Moa sa! Vill du ha receptet finns det här.
Fler bilder från gårdagen kommer senare!


Hallonen tinar snart! haha

nästan redo!

Sådär, då var allt klart..nästan..har dammsugit, städat rummet, handlat lalala..hann inte kratta idag dock! Pannacottan står i kylen , får väl se om den stelnar nån gång, men bli inte förvånade om ni får dricka upp den tjejer! haha. Så nu ska jag nog hoppa in i duschen tror jag. Men vad ska man ha på sig dåå..denna ständiga fråga. Inte hunnit tänkta än! Ska ju bränna skiva med ja, några önskemål? Isf får ni va snabba för nu är jag i farten här ; ) Sen får du ju gäärna ta med dig ditt lager Ejdan!
Välkomna brudar!



Japp jag gillar att göra listor, och den här ggn blev den ju så himla snygg och ordningssam i slutändan haha.
Ska bli kul att se när "ALLT" - rutan blir ifylld!



Hotelicopter

Kolla in det här då. Nu har man antagligen börjat med Hotell i helikoptrar, i Ryssland tror jag det var.





Fina rum hehe..men jag vet inte, tycker det ser lite farligt ut!

panna cotta

Har precis haft ett snack med Moa på msn. Vi kom fram till att timmen mellan 22-23 på kvällen är den som vi är som mest kreativa. Kom också fram till att jag ska bjuda alla mina gäster på en sån här imorrn(om jag hinner). Sån brukar Moa göra till oss ibland, och det ska antagligen vara superenkelt!
Wish me good luck ; )



Visst ser det smarrigt ut!
Fast min kommer nog vara lite mer grön, tänkte blanda i lite Baja Päron nämligen, så vi får lite fart på ferren så att säga ; ) haha


I like it a looot

Tänkte att nu när jag ska lära mig gå i högre klackar så måste jag ju ha ett mål. Den här klacken är 11 cm. Vad tror vi? Joorå de ska vi nog klara! Tänk er..lilla jag skulle ju bli hela 1.70 lång!! haha

299 kr på nelly.com

ellos.se

De här träningsbyxorna fick jag hem med posten idag. Men de var inte alls som jag hade tänk mig. Först var de svåra att få på sig på grund av nåt konstigt material och sen gick det  knappt att röra sig i dom, plus att de var riktigt låga i linningen i bak. Konstiga!
Aja..jag fick de ju 20% billigare..också är de nog bättre än mina vanliga tajts. Så har bestämt mig för att ge dem en chans i alla fall : )



Så fick jag ju även en hårfön och resenessecär på köpet..så jag är nöjd!!





Nytt och fräscht ska det va ;)

Nu är det snart dags för en förnying här..ny header är på ingång..också skulle jag vilja få bort "profilbilden". Nån som vet hur man gör?

Nä. Orkar inte. För många småsaker som måste göras. Vattna blommorna, städa rummet, dammsuga, bränna CD... nä orkar inte..inte ens gå ut i solen. Nu ska jag bara sitta här, tills jag orkar resa mig och sätta igång! Just det.. tvätta var det också ja.

Det blev iaf Överby idag. Betsämde i morses att vi skulle ta våran bil. Synd bara att jag upptäckte att mamma lyckats ta med sig alla nycklarna till den bilen till fjällen..he he. Såå vi fick åka in till posten och hälsa på lite för att hämta Annas pappas bil. Fick då även reda på att jag kommer få jobb på posten i sommar..och inte bara det..utan jag kommer få köra bil i stället för att cykla runt med posten! YES!
Sen kom vi i af ihåg att köpa puder när vi väl var på Överby..men så glömde vi ju såklart strumpbyxor som vi också skulle ha. Alltså.. 2 saker..ska det vara så svårt att komma ihåg? Aja.. vin och shots tills imorrn har vi införskaffat oss iaf..tänkte ju festa till det lite. Mousserande, friskt och fruktigt vin från Riesling blev det, också en Baja Päron att dela på några ggr. Älskar det namnet asså, låter så inbjudande!!



Ciao ciao

ÄN ÄND ÄNA änd ä CÄB

Så har ÄN ÄND ÄNA ännu en gång varit och rört på fläsket..och nu har jag stretchat som få..så hoppas på liiite mindre träningsvärk den här gången! haha
Imorrn blire Överby..lite snabbt..och eftersom det ska bli preciiis lika fint väder som idag så tänkte jag och Anna att vi ska hyra oss en cab! För vi vill ju inte missa soltimmarna!!...hehe..nä, de tänkte vi väl inte kanske..men de vore allt gött! :D Ska jag köpa en bil..så ska de fan va en CAB!!..som man kan ha både på sommarn och vintern då är klart! 
Här har vi en härlig bild på Anna från förra våren när vi gled runt i Kajsas lyxiga bil! haha. Kajsa..dags att komma hem till helgen igen kanske?!; )



Kan ju även då här tillägga att jag klarade så långt som till 23:39 att inte bli lurad denna dag..haha typiskt!


Att lära sig gå i högklackat!

Jag har ju bestämt mig för att, på riktigt, lära mig att gå i högre klackar. Titta här vilken bra mall jag hitta!
Läs och lär ; )


April April!..pappa kan man lura vart man vill! haha

Förberedde mig väl igår kväll på att INTE bli lurad idag. Har lyckats hittills..tror jag iaf haha. Morgonen började med att jag fick sms från Anna; "kolla ut, det står en älg på gatan" ..japp..det klassiska ; ) haha. Den brukar jag också år efter år köra på mamma o pappa..fast att den står i trädgården istället för på gatan. I år förändrade jag lite och gick i Annas spår..och frågade mamma varför det gick tre hönor på gatan. Jag fick allt en konstig blick av henne samtidigt som hon gick fram emot fönstret, men hon vände tvärt när hon insåg att det bara var ett aprilskämt.

Men pappa..den stackaren haha..han var lite mer lättlurad! Han har nämligen varit och hämtat skidor i sportaffären idag för han och mamma ska till fjällen. Så jag och mamma kom på den briljanta idén att vi ska säga att de ringde från sportaffären och sa att det blivit nåt fel med skidorna. Så jag sa det till honom när han kom hem, fast att han hade fått fel stavar och att han skulle åka in och byta dem.
"Jaså..vad var det för fel?" fick jag till svar.
"Nä det var nån annan som skulle ha dom"
svarade jag.
"Aha..nämen..hur noga kan det va?"
"
Hmm......ja det undrar jag också!!"
"Aja det var ju lite synd nu när jag packat in allt så bra i bilen.." fortsatte han

"Ahaa..a men du får väl ringa tilll dom och höra.."  sa jag.och här börjar jag nästan tro att han bara spelar med..tills..han säger;
"Japp..det får jag väl göra."

haha..YES! han gick på det! 

Jag och mamma kom sen på att numret från sportaffären ju borde stå på nummerpresentatören om de har ringt..hmm..då mamma kom på idén att jag väl kunde ringa med min mobil därifrån så det syns på presentatören...ööö whataa??! haha..hur tänkte hon där?? haha..hon kom som tur på själv hur dumt det lät ganska snabbt! Aja..iaf..bara att hoppas på att han inte kollar på presentatören.

Lite senare ropar mamma på mig..jag springer ner och ställer mig i trappan.. pappa står vid telefonen i andra rummet med telefonkatalogen och ska ringa.. och han frågar mig vilket dags de ringde.."ööö.. typ en halvtimme sen " svarar jag. "Men jag har ju vart hemma en halvtimme" säger han då.."ajaa..men tyyp..asså...du va inte hemma iaf!" säger jag och ler stort..på bristningsgränsen så att säga!!
Han ringer iaf...;
"vad har du nu hittat på?.." säger han glatt när de svarar i andra änden..pch fortsätter;"har jag fått fel stavar?" ..till att efter nån sekund säga "ahaaa...jajaa..det är det jag ska komma fram till..ett litet aprilskämt haha"
Hahaha.."April April" står jag bredvid..nöjd!

Jaa jag har väl iunget mer o säga än att..VI LYCKADES!! mohaha!

Känner mig väl lite halvt nervös nu bara..får väl se om han kan hitta på nåt bra att hämnas med haha

Också hoppas jag att inte det här blev för långt att läsa haha
 


Småkillar kan dansa!

Okej, jag sa ju att ni skulle kolla in lillkillen på youtube-filmen tidigare. Kolla då in den här lillen!!

Missa inte enhandsvolten vid 2:00 ; )



Asså..hur bra kommer han inte vara när han är typ 20 om han är så här duktig nu liksom?!..och det bästa är ju att han mest bara improviserar! En riktig liten cooling är vad jag skulle vilja kalla det! ; )

RSS 2.0