EU-valet 2009

Jaa, det här med EU-valet. Verkar ju inte som att nån har nån aning om vad det handlar om. Vi vet ju i alla fall att det är viktigt att rösta, och röstar man inte så kan man inte heller komma och klaga sen efteråt. Men som jag har förstått så är egentligen inte det viktigaste vilket parti man röstar på, för våra parti i Sverige är så lika om man jämför med många andra länder. Det viktigaste är att vi får in en person som lyckas få fram sina åsikter och engagera folk. Vem det är?..don't know. Men jag tänkte att om man vet vilket parti man vill rösta på, också väljer man sen den från det partiet som ser bäst ut. Menar, måste ju ändå visa vad det är för kvalitéer vi har i Sverige, haha! Nä, men om ni vill veta mer om valet så kan ni klicka här, det gjorde jag!

Sommar

Sicken dag! Nu är jag dock alldeles snorig för jag precis har klippt gräset, men annars, underbart väder! Ska nog lägga mig och sola lite, smörjt in mig med solskyddsfaktor idag faktiskt, känns bra! Sen är det dags att göra sig iordning för kvällen!

Den här kjolen provade jag igår, tyckte den va himla söt, så den ska bli min, nån gång haha..och japp, mobilkameran är som den ska ; )

Åhléns, 250 kr


Snart är Mors Dag

Glöm inte Mors Dag på söndag! Idag har jag och Anna vart o handlat lite presenter till våra fina mammor. Hoppas de blir glada!
Nu har jag även provat på Mc Flurry Marängswizz! Den va rätt god faktiskt, fick 3 och ett halvt A ;) haha.

Sen så har jag en liten efterlysning på ett ord. Ni vet när man köper kulglass, så kan man ju välja en smak och få den som en "milkshake"..vad kallas det? Aaahh, har funderat på det här hela dagen nu, kommer inte på! Vad vi vet är iaf att det INTE heter Frappe haha.



AAA/


Köpte lite andra småsaker, men de kommer upp sen ; )



YESSSSSSSS!!!

..och inte oväntat så vann ju Barca igår!! YES! Ganska tråkig match måste jag säga ändå, iaf första halvan. Men det är ju riktigt så man ryser när man ser hur glada de blir, härligt! Tänkte jag skulle fira med att springa ett varv runt huset, men det spöregnar ju, så blir pommes och bearnaisesås, eller ska vi kalla det en "ejdan" kanske! haha


Chris Browns första uttalande sen händelsen...


we ain't going nowhere
I ain't a monster

Ny singel till sommaren, där jah!

massa fint


Champions League - Final

Dagen med stort D för vissa, Champions League finalen ikväll! Jag ska iaf sitta bänkad, och som vi alla vet,  Barca kommer vinna!!! Lätt!



Matchen går på 6:an kl. 20:00

Whiplash låt!

YES! Äntligen hittade jag den! Låten som Whiplash dansade till i Talang, Crazy Girl!

You drive me crazy, cooko, lala out my brain I can't decide, cide
wheter it's the Dolce Gabbana jeans on your thighs, thighs
or the Gucci blouse, or the Chloe shades on your eyes, eyes
maybe it's the Christian Labutons getting me high, high
Maybe you is born with it, maybe its Maybeline, line
either way girl I'm still recruiting you for my team, team


~

Happ, ska man göra nu då, regn och ingen fotboll. Dags o börja vara lite kreativ. Sy om lite kläder, fixa med biljetter o grejer till Halmstad om det blir av, radera olästa mail (776). . . listan kan göras lång. Ladda ska jag iaf, tills imorrn, för Barca kommer vinna!! Men först ska ja ringa min chef, för jag vill gärna ha min Mars-lön nu!

Même Pas Fatigué

Hörde den här på P3 idag, haha! Kan inte undvika att gilla den. Sen hörde jag en annan kul låt med, men den kommer en annan dag!

Den kommer igång efter ett tag.

Tisdag

Idag har jag inventerat på Åhléns, gick så fort och smidigt så. Dumt att jag skulle få klädesavdelningen bara, hittade ju massa snyggt. Spec några söta kjolar, vill haaa! 
Också har jag även fått reda på en sak. Som vi inte vet om den är sann. Men en rätt kul sak faktiskt haha. Återstår att se. Nu blev ni allt nyfikna va mohaha.

Glöm inte o gratta Lenny Kravitz idag förresten, 45 tror jag det var han fyllde ; )

LIP BRONZER

Blev riktigt sugen på att köpa det här. Räcker ju att bara läsa beskrivningen så är man såld!

LIP BRONZER, nelly.com
Denna läppbronzer är som en tropisk semester för dina läppar. Glasera dina läppar med samma sexiga solkyssta glöd som dina favorit bronzers från Too Faced. Varje tub innehåller vitamin E, tropiska smaker och skimmrande skuggor som tillsammans skapar den perfekta gyllene strandlooken. Baserat på Too Faced bästsäljande bronzers har dessa glamourösa läppglans skapat en ny dimension för naturliga läppar.

De påverkar en så lätt!

All ära åt sista dagen på jobbet...

...men att de skulle bli en av de stressigaste var väl lite onödigt. Ja, ups and downs kan man väl säga om dagen. 
Råkade kanske bränna några chicken-nuggets (som jag inte visste om för det var inte jag som la upp dem), som jag så fint fick höra från mamman till ungen som ätit dem. Hon låtsades ha ett samtal med sin son när de passerade köket på vägen ut och sa just den här meningen högt;  "ja de hade ju bränt kycklingarna"...eeh jahapp? Men säg det till oss direkt och få ett par nya istället då, j'vla fegis!
Men hela dagen vägdes ändå upp av två små görgoa killar som kom in och frågade vad en tårtbit kostade. De hade exakt 25 kronor (i enkronor och femtioöringar), vilket tårtan kostade. Men så frågade de istället vad en (skitstor) chokladboll kostade. 19 sa jag, och den ena killen frågade, "vad blir 19 plus 19?..hmm" Tror vi stod där i nån minut alla tre och funderade på vad det blev, haha! Var väl inte mitt mest brighta ögonblick kanske, men jag sa i alla fall till slut lite osäkert att "det kanske blir 38?...eller?" och den ena killen "Jaa, jamen det blir det nog!!" (skitglad) ..osså köpte de en o dela på. Ångrar nu efteråt att jag inte bjöd dem på en extra boll, menar, va ju ändå min sista dag! Aja, dom var ju så nöjda ändå! Tror vi skulle kunnat bli riktigt bra polare faktiskt! haha.
Men nu är det slut på det helgjobbet, lär väl dröja tills man halkar runt på ett nyskurat golv, gör en kebabtallrik eller spolar av tallrikar med högtryckstvätten igen iaf! Jaa, kan väl egentligen säga att mitt "sommarlov" börjar nu! Ca 4-5 veckor ledigt innan man går in på postisposten igen.
Gött!

gårdagen

Först var det fest på g, sen var det hemmakväll med vin, mat och spel, sen blev det fest ändå. Jag va nykter o körde, as usual när jag jobbar dagen efter ;) De va en niice kväll!


"humm, kan det varaaaa..?"


Haha! Så jäkla skön. "huh?"


Matchade ju det lilla "hårbandet-som-ingick-i.-spelet" med chipsskålen såklart!


God morgon

Whiplash gick ju inte vidare igår. Det va lite hoppigt kanske, men han är ju så söter, synd han inte gick vidare! Röstade ju till och med! haha.
Nu åker jag till jobbet. Ha en bra dag alla!

Badrumsomgörning

Vi håller på o gör om vårat badrum hemma. Kakel-gubben har varit här hela dagen och så här långt är det kommet. Får hoppas det blir nice!

 

Nu drar vi till Linda på filmkväll, och talang, får hoppas på att Whiplash gör ett bra uppträdande nu, är ju egentligen bara de som är intressant!!

Världens hetaste män

Ni kanske såg att msn.se hade listat de 59 hetaste modellerna idag. Jag kollade igenom varenda en, hajjemen! Så här har jag valt ut hetingarnas hetingar från den här listan, bara till er! haha. Olala säger jag bara ; )






Nä, jag har väl kanske inte så mycket att göra idag!

tussar

Asså det ser ut som det står nån på min balkong hela dagarna och skakar ett duntäcke, kan ju inte säga annat än att dessa vita tussar ser väldigt harmoniska ut när de svävar runt i luften, men hur länge ska de hålla pååå? haha
Lyckad kväll igår med, riktigt kul! Och jaa, snart vet jag nog inte själv längre, är jag svensk, syrian eller grek? huh? haha. Kommer nog nån bild sen, om Ejdan fått några fina vill säga (och om hon lyckades få med sig kameran hem! haha).

David Guetta ft. Kelly Rowland

Idag har jag och Anna målat lite igen, blev inte riktigt lika bra den här gången, optimister som vi är så målar vi ju bredvid listerna utan att tejpa! haha. Kan man ju räkna ut hur det gick. Vi hörde iaf den här låten på P3 idag, riktigt nice!..
..och ikväll blir det fest igen!


Missa inte!

Tänk dig att självaste Jude Law kommer hem till dig, och du är inte hemma.. eller att kanske Sverige vinner fotbolls-VM samtidigt som du har låst in dig själv på toan...eller kanske att en elefant flyger förbi utanför ditt fönster preciiis när du böjer dig ner för att ta upp en penna.
Skulle du vilja vara med om något av det här ovan?..; nä!

Då vill du heller inte missa det här:

annalindakristina.blogg.se



Kolla in den ; )

My crib

Men kolla här då! Seeer ni skillnaden? ; )

 
Lägg märke till kuddarna på mattan på golvet, japp, tvångstanke!

Kid Cudi - Sky Might Fall

Han kan ju inte riktigt sjunga, men är kanske det som gör det, tycker den är sköön.


hur ska jag hinna?

Vilken mysdag! Regn, regn, regn. På mitt schema idag:

  • Städa mitt rum
  • Se på Gossip Girl-reprisen

Japp! Det är fullspäckat!.. och för att gå in lite extra för det här så ska jag nu göra en före och efter-bild på mitt rum, om det skulle vara av intresse för nån haha.


Shiiiiit...

...vilken kul kväll det blev! En blandning av vin, ESC, håriga kuddar, bara ben, svennebanan..ja listan kan göras lång! Men vem skulle inte vara nöjd efter en sån kväll?!

Kvällens citat från annan kamrat: "jag är singel och sökande, jag är också singel och sökande" Tänka sig att det finns fler som diggat till den låten Ejdan! haha


Älskar det här rummet hemma hos Emma, visst ser det lite sådär Room Service-aktigt ut!


Bästa bilden på mig från kvällen, hajjemen haha, men här kom blommorna med iaf! Använde mitt gamla Gina Tricot-linne som kjol. Man tager vad man haver ; )


all I need is a DJ and a whole lot of noice


all I need is a DJ and a whole lot of noise 
a dance floor that's packed
with fly girls and a whole lot of boys

..för nu är de snart feeest! ; ) höhö.

Älskar hennes låtar!



Ikväll är det ju Eurovision med, tror ju faktiskt Sverige har en liten chans att vinna i år. Men för att låta lite pessemistisk så hoppas jag nog inte på det. Klart det vore kul. Men finns ju så mycket annat vi kan lägga pengar på i Sverige. Nej, vi kan bli 2:a! :P

Skooor

Hepp, de hade inte mina sandals i den skoaffären heller. Får väl beställa från internet sen när jag har fått min lön helt enkelt, blir ju lite dyrare är klart, men det är det värt. Är ju dom jag vill ha. Jag köpte mig iaf ett par vanliga vita små snörskor istället.



Ikväll blir det utgång, och efter den "lilla" bulan jag fick från badrumsskåpet imorses så kan det väl inte bli annat än succé? Det är i alla fall sommarparty, så ikväll blir det blommor och bara ben, eller ja, genomskinliga strumpbyxor i alla fall! haha. Vågar nog inte köra utan riktigt än.
Men först.. sola!

svart-vitt, dagens inköp


Tröjor: GinaTricot
Skor: Skopunkten
Foundation: MakeUpStore

Sommarskor, foundation och inget mer var det ja haha, men älskar ju Ginas alla "basic"-tröjor, billiga o bra! Sen hittade jag mina sandaler som jag kollat på, men bara i svart, vill nog ha bruna, så imorrn åker vi till Hektors o ser om de finns där : ). Nu kom brorsan hem så nu ska vi äta goood mat här! 
Ha en mysig kväll!

målamålamåla

Japp, jag och Anna har hunnit grundmåla ett rum, en dörr och även målat en trappa idag! Tycker vi jobbade på riktigt bra. Synd att man måste vänta på att färgen ska torka tills man lägger på nästa lager bara. Men det får väl bli nästa vecka, för imorrn är deeet.. ja hör och häpna, shopping (!!) som gäller! Jajemen! Kajsa är hemma och nu ska vi ut och umgås lite haha. Ska hitta en foundation och ett par sommarskor har jag tänkt, och inget mer!

Har grejat lite mer med headern, nu funderar jag på nåt sånt här istället. Aah, man kan ju göra så mycket, brukar sluta med beslutsångest när jag håller på med sånt här haha.


Timbuktu i Room Service

Nån mer som såg på Room Service med Timbuktu? Jag är jäkligt imponerad av hans inrednings-"förmåga" måste jag säga. Helt galen! Inte för att jag skulle vilja bo så som rummet blev, även om vissa delar var riktigt snyggt, så blev det för mycket för min smak, men jag gillade det på nåt sätt ändå! Han är ju grym!
Träningen var riktigt kul idag, fick sån där "vill-tillbaka-abstinens" när jag kom hem, inte ofta, vi hade "vikarie" idag (som vanligt), men blir mer dans än aerobic av det hela då. Kul!
Imorrn är det min och Annas tur att leka Room Service, ska måla några rum. Blir spännande att se vad vi kan hitta på för kul haha. Blir nog nice.
Nu blir det inpackning och sova.
God natt!


Ny header

Har börjat greja med en ny header. Funderar på nåt sånt här, lite fräschare än nu. Ska nog byta en av bilderna i högerhörnet, eller ta bort helt kanske. Men så märkte ja nu att jag ju har gjort den för liten, har suttit o försökt få plats med allt, men nu tändes plötsligt lampan! haha. Jaojao, snart blir de en förnying iaf, inte nöjd än, känns nog liiite för..ego..just nu haha


Fruxo

Kolla vad jag hittade i skafferiet idag då :D..hur hände det? haha. Jag tog mig iaf en Fruxo, men jag säger de, när du äter Fruxo, ta inte in för många i munnen samtidigt, för dom fastnar i tänderna!!


Ångrar mig lite nu i efterhand, varför tog jag Fruxo, Zoo är ju egentligen godare, aja, dom finns nog kvar imorrn, eller kanske ikväll :P

Rihanna, Chris Brown och.. Joe Labero

Alltså, det här med Rihanna och hennes nakenbilder som spridits på internet. Läste på TheVoice förut, massa som hade kommenterat. När jag först hörde det så var ju första tanken att bilderna ju måste vara manipulerade, men ja, man vet ju aldrig. Men att Chris skulle ha spridit bilderna?..huh?.. tror ju inte att det skulle underlätta för honom i hans situation, eller att Rihanna spridit dem själv, vill hon att hela världen ska se hennes privata bilder? äh, lägg nert.

Fick för övrigt reda på när jag jobbade i helgen att Joe Labero hade varit där och ätit i somras, men det var inte bara det som var förvånande, utan att han dessutom körde med springnota..? haha.. han om nån borde väl ha råd att betala för sin mat? Nej, vid de tillfällena är det nog inte så bra att va kändis haha. Du bör nog iiinte komma tillbaka Joe ; )

 
Bilder: lilbridge, expressen.se


asos.com

Var ett tag sen ja va inne på asos nu, blir ju lätt så när man inte har så mycket att shoppa för. Men de hade ju fått in lite roliga nyheter.

Belle Sauvage Printed Tulip Vest Dress With Pockets
Fastnade för den här klänningen, söt och snygg på samma gång.

ASOS Button Back Batwing Off-Shoulder Knitted Top
Även den här tröjan, pösig med detaljen i ryggen, älskar färgen med, snyggt sen när man blir lite bruner ; )

Nu ska jag åka med Anna in till Vara, i brist på annat att göra haha.

glassssss

Sådär, städat heela huset! Nu ska jag ta mig en glass och sätta mig på balkongen. Är väl typ de som händer. Underbart väder!  ciao ciao


Student och Bal

Igår när jag jobbade så kom det in massa fina folk i balklänningar och limousiner och grejer. Visade sig att de skulle på studentbal, redan! Tänkte tillbaka på våran bal o student och ååh, blev lite nostalgisk, vad kul vi hade! Vill tillbaks ibland!
Hittade lite balbilder på fejjan : ) (inte bästa kvalitén dock)

Combosarna och Vikke


31:an, 6:an och 8:an ; ) skål skål

Matthew Williamson for H&M, reklam.

Så cool reklamfilm, en del riktigt snygga kläder med.

Vaga Bond

Nej nu är de bannemig dags för mig att köpa ett par sommarskor, har kollat på de här för länge nu, så när jag får lön ska jag slå till, om de fortfarande finns kvar. Har börjat fundera på om man kanske ska ta ett par ljusa, de flesta har ju mörka, så roligare med ljusa..också är det nog snyggt till sommarbruna fötter. Hmm, men ja,  kanske blir ett par mörka ändå haha, återstår att se!

 
Från VagaBond, tycker de är så lagom!

lördag 21:16

Lugn kväll ikväll. Kollar på Robinson. Har bara sett två avsnitt innan, har blivit helt fast båda gångerna och bestämt att jag ska kolla nästa gång, men så har det aldrig blivit så. Men det är ju riktigt bra asså! Hoppas på att inte Erik eller Jarmo åker ut nu. Ska bli spännande se vem det blir, gissar nog på Angela eller vad hon heter...

Ronaldinho at the beach haha

Vet inte om det är för att jag på nåt sätt bara vill håna dig Ejdan, för att du, enligt mig, gjort en riktigt vek insatts i den här fotbollshetings-tävlingen haha, eller om jag helt enkelt inte känner att jag behöver övertyga mer, hur som helst, här kommer iaf en minst sagt hääärlig bild på min största fotbollsidol.. och den slår ALLT! HAHAHA
Eftersom det nu även verkar som du (ejdan) lagt dig på "hur-talangfull-är-han?-nivån", så antar jag att vi är STILL ON så att säga, men det blir ju liksom inte bättre än så här, hur du än försöker, japp, jag ser duellen som avslutad, och ja, jag vann. mohaha!

Åh, vi njuter av segern! haha!


Bild: newsbreak.com

så här ser vi inte fotobllsstjärnan varje dag minsann, hahaha, tight assss

DKNY

Nu sticker jag till Skövde.
Har blivit mycket fotboll här nu haha, så lägger ut en outfit från DKNY istället ;) schnugg, cool och ändå elegant, like it!



Men misströsta inte Ejdan, tro mig, det kommer!!!

Boom Boom Pow!

Äntligen hittad! Är ju inte så ny längre, men ooh dom har vart bra på att hålla den borta från nätet, men nu så :P Får se hur länge den stannar. Videon är ju grym iaf! Diggar Fergie som fän, i allt hon gör! Will I Am är tydligen med i den nya X-men-filmen med, det ni!
 

DÄR DUH!



Santa Cruz

   

Det här är baara till dig Ejdan, jag säger bara LÄGG NER! HAHA

.

Japp så var jobbdagen slut! Gick ju rätt fort. Vi tog en pizza till middag som belöning, för att liksom göra gårdagens träning helt onödig haha. Sen ska vi på't imorrn igen, Stadium i Skövde väntar, men just nu ska jag sova lite, sen ska jag lätt slå din lille Daniel Agger Ejdan, mohaha!

ohoho..nu är det krig!

...kalla det vad ni vill, Bendter VS Walcott/ Ejdan VS Ann, men Ejdan, du har så fel så fel.. Walcott är hetast och alltså den vi ska ha. Dessutom springer han ju mycket snabbare än Bendtner, ser vi ju klart och tydligt här ↓ haha

 
Rätta mig om jag har fel, och det har jag inte!! ; )

Inventera Stadium

ajajaj ingen stretchning idag, åkte och hämta Kajsa på stationen direkt efter träningen, och sen kändes det liksom försent. Så träningsvärken, du är väntad! Nu ska jag sova, för imorrn är det jobb på Stadium som gäller. Inventering av bikinis, jäj. Nej ska bli riktigt kul faktiskt! Gute Nacht!

love it when it rains

Har märkt att det verkligen går i perioder hur mycket energi man har på dagarna, när man är arbetslös. Ibland tar man tag i sig själv o går upp på morgonen och gör nåt med dagen, o vissa dagar bara man degar.. har nog med vädret o göra. Värst är när det är sånt där "halv"-väder, som idag,  riktigt schizo-väder! Men NU började det regna, på riktigt! Jag gick faktiskt ut o ställde mig på balkongen, bredvid regnet, och shit, vilken uppfriskning! Idag var det regnet som gav mig energi! :D Gött!

Har även hittat en ny heting i fotbollens värld, Theo Walcott, 20 år och spelar i Arsenal, de ni!


Bild: thesun

Nu ska jag iväg o träna arslet av mig på aerobicen haha 
ciao ciao


Sean Kingston..

..is back! Den va ju rätt go faktiskt.


klänningar från nelly.com

Tycker de är så söta. Hade jag haft pengar hade jag lätt klickat hem nån av dem!

Sweetheart Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM Rose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM
Båda från Nelly.com

SPÖREGN

Jahapp, vad gör man nu då eller? Pratade mad Moa förut. Sa att jag skulle ut och sola. Då var det sol, men kom fram till att det nog skulle hinna bli molnigt innan jag gick ut. Kunde man ha mer rätt el? SPÖREGN nu ju!! Osså fick man plötsligt tråkigast i hela världen. För att undvika en depression; vad hittar man på när det regnar? haha..hmm..får väl se på film, el ut o gå kanske. Tycker ju egentligen om när det regnar, älskar doften från sommarregn mm.. men inte nu när man hade ställt in sig på att sola..nä en solig kustendag skulle sitta fint nu!
Här kommer en kustenbild på mig und Anna.

Mycket lyckad haha, soligt har vi det iaf!

Chuck and Blair? Blair and Nate?...

Chuck and Blair? Blair and Nate? Hur ska det gå? Nä, hejar ju på Chuck såklart. Nate ska ju ha Jenny ju..aahh..spännande! Gossip Girl om en halvtimme, efter att ha kollat på det förra avsnittet för fjärde gången nu så känns det väldigt passande att få se fortsättningen haha. Jag laddar för fullt!
Fin match av Barca igår med! Sen blev det Dreamgirls istället för fest, var riktigt festsugen faktiskt, men men, Dreamgirls är riktigt bra den med!


el clásico

Var en lite seg kväll igår, men med tanke på omständigheterna så tyckte jag att vi hade rätt kul ändå. Trodde också att vi skulle på fest, visade sig vara en förfest haha, så det blev utgång igen, JÄSS!

Ikväll är det El Clásico, Real Madrid möter FC Barcelona. Det får vi inte missa! Också hoppas vi ju såklaart på att Barca vinner! En seger idag skulle nog göra att de vinner hela ligan! Men det gör dom ju. Synd bara att inte Ronaldinho spelar i Barca längre!

Känns även som den här benämningen börjar passa ganska bra på våra utekvällar, Clásicos! haha




fest fest fest

Kan fåglar sitta uppochner på?.. var en av de härliga bakfylle-diskussionerna vi hade i bilen hem idag haha. Riktigt nice kväll igår, och nu är det på't igen bara! Födelsedagsfest väntar! Å där åkte sista tuggan på middagshambugaren från macen ner, härligt. Ha en kul kväll alla!
Hej hopp, igelkott! 

RSS 2.0