Fredagskväll, snabbinlägg

Antar att vad alla tänkt på idag måste varit..; huuur går det för lille Ann troo? höhö..
Joo ra, det har gått helt ok, klarat mig med en kraschad tallrik och två utvälta knäckebrödpaket..haha! Annars är jag hyfsat nöjd.. och vet ni vad?!..Jag började kl 11:00..yes!

Nu ska jag och Anna in till Vara och handla lite gott och sen vänta in Kajsi och Så Ska Det Låta, hörde att Markoolio skulle vara med idag haha.. och nu blev det plötsligt bråttom!

Ha en härlig fredagskväll!!
Ciao


Total helomvändning

Nu kom en helomvändning här, vet inte om det var den goda mackan jag precis käkade upp eller om det var att jag just förstod att Anna menade allvar med "stjärn"-frågan som gjorde det, känner bara att fan vilken go dag det kommer bli imorrn, JÄSSS!!

Osså blev jag även så jäkla avundsjuk på Anneli och har nu bestämt mig för att nån gång ska jag också starta eget! Tänk, att jobba åt sig själv, de vore nåt de!


SOV GOTT.

HairDesign Invigning

Nu känner jag mig lite stressad, och jag vet inte varför, möjligtvis för att jag ska jobba imorrn och tänker att jag måste gå och lägga mig tidigt, men vafan, jag börjar 11(tror jag), ingen som helst skillnad mot när man går upp när man är arbetslös ju. Räcker ju gott och väl att jag går upp vid 9. Men så har jag ju inte fixat med de svarta byxorna och de "halkfria" skorna jag skulle ha. Men kände att de va lite onödigt att köpa massa nytt om jag inte får jobbet juee..
Men nä, den här känslan tycker jag inte om.

I dag har jag och Anna varit i Skövde och shoppat. Lite presenter blev det, eller ganska många! Men vad för några säger jag inte ; )
Sen har vi även varit på invigningen av Annelis nyöppnade frisörsalong, Hair Design, i Lidköping!

  
 

Så om ni behöver klippa er så vet ni vart ni ska gå ; )


Anna, stjärnor lyser för att de brinner, de är eld! haha

Inte lätt att agera hemmafru!

Kajsa fick lite problem med tvättmaskinen hahaha...


..det kanske inte syns så tydligt här men den här tröjan passar nu ungefär en 3-åring, innan var den till för en fullvuxen person.. haha! Måste faktiskt erkänna att det här hade jag aldrig sett live innan haha..ett riktigt gott skratt fick vi oss allt!

Inte lätt Kajsa, du får spara den till dina framtida barn ; )

London Fashion Week

Idag fick jag i alla fall upp en sida på msn från minoutfit.se där de visade lite från London fashion week. Bland annat Sienna Miller och hennes syrras kollektion från twenty8twelve, de här outfitsen var ju ritkigt snygga och "vanliga". Nice!



Februari ta slut!

Som sagt så har ju mitt bredband varit lite segt sådär de sista dagarna och det visade sig bero på det här; ¨

"Hej. Du har förbrukat mer än 90% av den datavolym som ingår i ditt abonnemang. För att köpa till ytterligare 5 GB kontakta Kundservice. MVH Tele2"

Jahapp, så nu har Tele2 alltså dragit ner hastigheten på mitt bredband till typ 0, vilket ju egentligen är bra för då kan jag inte komma över gränsen och få betala massa utöver. Men.. jag skojar inte när jag säger att det nu tar ca 5 minuter för datorn att ladda upp en sida. Jag har msn som startsida och där brukar jag alltid kolla runt bland nyheterna, och nu när det inte varit möjligt att få fram hela sidan så har det här gjort att jag känner mig helt isolerad!! Har ju inte koll på nåt! 
Nej, Mars, du är mer välkommen än nånsin!

Prinsessan får en Daniel!

Ingen har väl missat att vår kära lilla prinsessa idag har förlovat sig..kul! Det är väl skönt ändå att vi bor i Sverige där vi alla är så förstående och tycker att Viktoria ska få gifta sig med vem hon vill, skulle väl vara någon gammal tant i så fall som är sådär skrämmande insatt i kungahuset som skulle kunna med att säga emot. Är väl i och för sig lite synd att vi inte fått se så mycket av Daniel på kungafamiljens härliga tillställningar innan, om man inte räknar med Hey Baberiba då haha.. men det lär det ju bli ändring på nu! Hoppas hon väljer en snygg klänning till bröllopet!


Provjobb

Idag har jag varit iväg på nåt riktigt riktigt spännande, joo, hör och häpna, annpann har varit på en jobbintervju, jajemen! Ska provjobba i helgen..sen får vi se hur det går med det. Värsta är bara ( bl a. att jag kommer va tvungen att ha keps på mig)..men att jag redan lyckats börja tveka på vilket dags det nu var jag skulle komma dit första dagen "det var väl 11? eller sa hon 10?..nej men 10 var ju på lördag och söndag..eller?..hmm" sådär gick mina tankar runt runt när jag åkte hem..ajaoo, det löser sig nog, och det blir nog fint!! :P

Förresten så fick jag ju låna morfars bil för att komma dit, det var minsann en liten upplvevelse, i alla fall när jag kom fram till Vara och stannade i korsen för att sedan köra vidare..men kom ingenstans. Ja jag fattade inget. Där satt jag, kollade mig om lite, kände att han i bilen bredvid mig kollade lite konstigt åt mitt håll, hmm..vad är det för fel på dig? tänkte jag, samtidigt som jag kom på..jag har ju fått kärringstopp! ..i den STOOORA korsen i Vara. Men jag som är så mästerlig på att ta det lugnt i såna här situationer låter inte det här förstöra min dag, neej då, tvärtom.. jag vred om nyckeln lite försiktigt och körde sen iväg sakta men säkert med ett stort leende. Kollade kanske lite snabbt backspegeln så de inte var nån heting bakom, och det var det inte. Tur för mig och det var allt.


ellos.se

Mamma skulle beställa hem lite saker från ellos.se idag så då passade jag på att klicka hem den här jackan,fast svart. Inte så festlig kanske men tänkte en såndär bra-att-ha-jacka sen när det blir mellanväder och man ex. ska ut o gå :P
 199 spänn bara!



Schlager(vin)kvällen

Nääee, idag har min hjärna tänkt i samma racerfart som det här bredbandet kan man väl säga. Total idétorka. Men nu bara från ingenstans hoppade det fram.. vinkvällen! Att jag kunde glömma den, som ju var en så festlig men ändå lugn tillställning! Vi tittade, vi lyssnade, vi röstade, vi käkade, vi vinade, vi dansade, vi spelade, vi tatuerade, vi skickade och vi lyfte tyngder. Är det inte fantastiskt så säg, att en så förväntansfull skara av människor kan helt efter förväntan få det så trevligt! Jorå.. och japp, jag är NÖJD..med allt vad vi åstadkom! 
Här kommer lite bilder:


Hippt ska det va!

Här kommer uppdateringen Moa, mitt internet har helt flippat ur de senaste dagarna, men hahaha..va tycks om min nya hippa bloggdesign? Har suttit här o gjort olika förslag nu..oändligheterna är ju omöjliga som Kajsa skulle sagt haha, det här tåls att fundera på! Ni kanske ska få se några ja gjort schen, kände bara för att chockera lite så här provisoriskt! Osså ska de bli kul o se om jag till slut kan komma på hur man tar bort det där "ann-et" på headern haha..aja, später!

Nu ska jag ut o traska i snön med 6:an och 31:an, om 6:an fått mitt sms nu vill säga, som jag precis skickade fel till 31:an..inte lätt o va 8:a..
Hejsvejs! 

Snö

Ååh i morses hörde jag fåglarna kvittra utanför när jag vaknade..våren är på väääg!! Blev väl lite konstigt dock när man kollade ut och det låg några dm snö utanför, aja.
Igår var det bowling med Moa, Henke och Anna på schemat. Jag kom inte sist. 
Nu får vi väl se om det blir någon pulkaåkning idag, som vi så entusiastiskt försökte planera igår, skulle ju inte säga nej egentligen, allt som har med snö att göra är ju kul, om det så bara är att sitta i snön och dricka varm choklad..mums! Men tyvärr så kommer nog min hals tvinga mig att stanna hemma. Ingen pulkaåkning för mig.
Ikväll är det i alla fall melodifestival (vin) -kväll som gäller, ska bli kul att se hur det går den här gången. Våran förra vinkväll gick väl liiite över gränsen haha!

Såg att Rachel Bilson hade förlovat sig med Hayden Christensen i julas, kul för dem! Fast jag håller nog ändå på Adam Brody!

         

Leighton Meister

Hamnade framför tv-serien House idag och fick syn på ett känt ansikte, joo då, verkar som att Leighton Meister som spelar Blair i Gossip Girl även haft en liten karriär i House. Liten skillnad var dock att hon var blond i House.


    
Bild: weblogs                                             Bild:gossipgirlinsider

We Break The Dawn

Den har satt sig, i alla fall refrängen!

we break the dawn we break the dawn lalalala



Shit vad smal hon har blivit!!

Shopping

Jag och Anna har varit på Överby, det här följde med hem.



Nu gick jag allt in för det!

Gott folk

Imorgon kommer det vi alla väntat på att ske, det vi alltid fruktat med viss förtjusning, men som vi ack så länge kämpat för att få vara med om.
Jaa, snön kommer smälta som piggelin i ett solarium, molnen kommer förvandlas till fallande konfetti, bilar kommer bli stora vita maränger, tårtor kommer radas upp längs gator och torg, temperaturen kommer stiga och solen kommer titta fram med ett bländande leende. 
Jo. Det är sant..
Moa och Henke kommer hem.

Leona Lewis

Jag och Anna hamnade hos Mirre idag med, var ju meningen att vi skulle ut och gå va, men Mirre kände sig lite smått sjuk så vi stannade inne och drack te istället, och sjäälvklart så fastnade vi lite framför youtube..

Hon är ju helt fantastisk, jag ryser.


Spotify

Det här måste ju vara något av det bästa som uppfunnits! 
Spotify är typ som en radiokanal där man helt själv får välja vilka låtar som ska spelas. Man kan få det helt gratis till utbyte av en liten reklamsnutt då och då. Annars kan man ju betala för det så blir det som ett nedladdningsprogram där man inte behöver ladda ner låtarna ; ). 
Man kan göra egen spellista och allt! Perfekt!


I sommar skuttar vi runt i en Dopie!



Men vad är det här?..

..Jo, en Dopie!

Sommaren 2009:s största trend
säger dom haha, riktigt ful tyckte jag, men man vet ju aldrig, kanske trippar runt i dem själv nån dag, återstår att se! De finns i alla fall att köpa på nelly.com, om nån vill ha..

Dopie- en innovativ flip flop med surf/street-känsla har blivit trenden i NY, London, Norge, Japan. Nästa sommars hetaste och mest omtalade trend.

Varm choklad-beroende

Jo, det är sant, jag tror jag har blivit beroende, av varm choklad. Det har blivit en såndär fin vana att ta en kopp varm choklad innan jag lägger mig. Men det kan väl inte vara så fel? Kanske inte är så nyttigt men.. menar, det är ju inte kaffe med massa koffein jag dricker, och visst, varm choklad kanske är lite mer sött än mitt traditionella Te, men så är det ju så mycket godare också! Äh.. mums!

 
    
Rolig söt klänning från asos.com                             Gult från asos.com



Det är ju så snyggt.
Får nog lära mig att gå i högklackat nu, känner att det är dags!!



Björn Gustafsson

Här går det inte så bra för han minsann haha

Tisdagsfika

Nu har jag och Kajsa varit hos Miriam och fikat och gått över våra liv lite, så mysigt så!




En sånhär goding köpte vi med oss, fast våran var röd-rosa-randig osså längre..kul va!


Osså tänkte jag att nu så ska jag lägga ut en fin bild på mig, Kajsa och Mirre här, och det här var den enda jag hittade med oss 3 ihop! Jah!

3oh!3

En annan skön låt som jag hitta! :P


En liten del av helgen

Jorå vi fick allt några läckra bilder även om vi inte va hela gänget.. haha!!

   

 

Ännu ett litet litet urval, hade ju inte med kameran hela kvällen! ; )

Metro Station - Shake It!


Den är ju så go, en kort variant!


Eller snarare en reklam haha

Zlatan VS Ronaldinho

Idag spelar Inter mot Milan!!..och eftersom Ronaldinho spelar i AC Milan nu för tiden så betyder ju det aaatt..det blir Zlatan mot Ronaldinho..det här måste ses! Sen hade jag för mig att Sverige skulle spela mot Portugal nån dag i veckan..kan det vara idag troo? Sen är det ju Gossip Girl kl 7..kan knappt vänta!
Vad jag vill komma fram till är ju att det med andra ord kommer bli en fantastisk kväll!! :D Hoppas ni också får en fantastisk kväll!!



Bild: gp

Chile!

Haha jaa vad ska man säga..sicken kväll! Förfest hos Anna, innehållande mig och Anna haha..och som vanligt så går ju ÄN ÄND ÄNA-powern inte att misslyckas med, så det blev en hejdundrandes förfest, kronan och efterfest (lite längre bort än vad vi hade tänkt dock haha).. och min väska som vi hade som mål att hämta är nu också hemmaa!!! :D Yes! Så ja, lyckat!
Blev inte riiiktigt lika många bilder som sist men nån kommer nog upp när jag fått dem av Anna! Vi glömde dock bort vårat "tro, hopp & kärlek-kort" som vi hade planerat så fint..synd..jaojao. Vi med våra briljanta hjärnor kom i alla fall så fint på att Chile som stod på vinpaketet är ett väldigt fint ord, och det ska nu användas lite då och då när man känner att det passar in!


Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, alla som inte vet hur vi känner för det kan kolla här..haha! Jo för idag ska vi inte ha det myspys inte, vi ska röja fettt!! på..kronans beachparty! hehe
Idag har jag städat mitt rum, jaa det blev jättefint, ni som känner mig väl vet att det inte alltid är lika fint och städat i mitt rum. Men nu, nu skulle ni bli chockade om ni kom hit!
I alla fall så hittade jag min gamla dagbok, och hamnade såklart på "efter-beachparty-dagen-2007/2008". Kommer ni ihåg tjejer? Hände mycket roligt den kvällen, mitt leg, Annas glasögon (haha!), garderobslappen.. men allt löste sig sådär fint ändå ju! Så kom jag till något värre, alla dessa bilder vi lyckades fastna på samma kväll, inte lika smickrande! 

      
Ett litet urval, ja.. de fick bli små!

Jaa vem vet, kanske får vi lika kul denna kväll, kaaanske till och med lika kul som när vi blev fångade av stormvinden från tågen Anna! haha.. där jah, fick vi in de också.. 

Så med det här önskar jag nu alla en mysig hjärtans dag, även om det blir i soffan, på ICA (ha så kul Ejdan! haha) eller on the däänceflooor så att säga ; )

Bacio!

Mer godsaker



Ingen fest utan O'neal McKnight!

Nu känner jag mig festsugen! Har inte alls gjort det innan tiiills jag hamnade här framför massa goa låtar! :D

OCH..ska vi ha party så ska vi ha party och då ska vi ha O'neal McKnight!! Eller vad säger nii?? (Moa?)

..men så kan man ju inte lyssna på den riktiga versionen här längre, riktigt synd för videon är kul, men här kommer i alla fall en remix med P Diddy istället.



..sen hittade jag även denna. Jaa, jag tycker allt att de lyckas lika bra som vi Moa, ser du att de till och med har snott våran koreografi där i början? HAHAHA


Katy Perry - Thinking Of You


Lite annorlunda att höra henne i en sån här låt, men den var helt okej!




Hon är väl för övrigt inte tillsammans med Travis från Gym Class Heroes längre, som ju är rätt het! ; )



Chris Brown fortsättning..

starlounge.msn står det nu att Rihanna själv har berättat för polisen att detta inte är första gången som Chris brukat fysiskt våld mot henne. Det står även att ex. Rihannas lapp för ögat under förra årets framträdande på American Music Awards inte bara var en scenutstyrsel, utan ett försök att dölja en rispad hornhinna och polisen utreder nu om Chris kan ha orsakat även detta....

Det står även; ...Chris sägs nyligen ha ändrat sitt civilstånd till "singel" på sajten Facebook, och uppdaterat statusraden med budskapet: "Ni kommer att se vem hon egentligen är! Tro mig!".


Den här sista meningen alltså. Tror de verkligen att vi ska tro att det är han själv som är profilen och har skrivit det här på facebook. Ja i bland är de ju för lätta att genomskåda asså!


Madonna gör extrakonsert

Ojrå, det var stoor efterfrågan på biljetterna till Madonnas konsert som var slutsålda efter 4 timmar. Nu är Madonna så generös att hon ger Sverige en extrakonsert dagen innan den planerade konserten. Biljetterna släpps på tisdag. De ni!


Bild: eurthisnthat.com


Nu ska jag åka och söka jobb, sen blir det skoaffären med Anna och Kajsa!
Ciao


Jag och smådjuren!

Näe, det går inte så bra för mig på smådjursfronten just nu. Ni kanske kommer ihåg flugan jag berättade om. Vet inte riktigt hur det gick för den dock..men nu har jag träffat på lite nya vänner.
Här om dagen när jag gick in i badrummet så satt det, till min stora förvåning, en nyckelpiga på toan. Trodde ju inte att de levde så här års. Men den här kanske hade lyckats överleva då inne i vårat badrum! Kul för den. Jag satt i alla fall och kollade på den ett tag och sen flög den iväg, inget mer med det.
Så i morses när jag steg upp för att borsta tänderna så satt den lilla nyckelpigan i handfatet, trevligt med lite sällskap sådär på morgonen tänkte jag..tills jag märkte att den hade suttit still ganska länge och kom på att den kanske var död..noo! Så jag puttade lite på den..och efter ett tag sprattlade den lite med benen..YES..den levde!..tills jag då lyckades putta lite för mycket så den ramlade över på rygg..och kanade ner i.. ja, avloppet. FAN! Stackarn asså.
Bra början på dagen mitt pucko kände jag.
Och som om inte det var nog, så när jag sitter så lugnt och skönt och kollar på Mia & Klara så ser jag i ögonvrån hur en fågel kommer flygandes utanför fönstret och med en fet jäävla smäll (!) flyger rätt in i fönstret! Jag kollade ut och den låg inte där..så det gick nog lite bättre för han än för den lilla nyckelpigan. Kanske för att jag inte var inblandad i den incidenten.

Klänningar

Hittade även de här fina klänningarna på asos.com idag!

 

Nej nu vill jag ha..


..Thomas Järvhedens DVD, han är la för härlig!



Ett smakprov ;)





..Mando Diaos nya album, släpps imorrn!
                        


..Max Factors "False Lash Effect" mascara, 175 kr.



.."Love Of Pink" från Lacoste, ser ju så god ut!

 

..Maldiverna..vore inte helt fel nej!


..också T.I. såklart!!

Sådär ja! Känner mig nöjd!

Changes

Att det ska vara så jävla svårt att bara ringa ett samtal. Jag har alltid haft svårt med att ringa till folk jag inte känner. Kan vara alltifrån att beställa pizza till att söka jobb, men på senare tid har jag tagit tag i mig själv och lärt mig att göra de här sakerna ändå.
Så nu idag skulle jag ringa ett jobbsamtal igen, och av ingen anledning så kom den där "spärren" upp. Jag har nu gått och laddat sen i förmiddags och bestämde mig för att ringa innan klockan 16:00, så det verkligen blir gjort. Så när jag väl står där och till slut tänker: " sluta larva dig nu för f***n" och lyfter luren så kommer sjäälvklart telefonsvararen och säger att hon jag söker är på semester! Typiskt! Jaja..bara o ringa på måndag igen, ska bli kul o se om spärren kommer tillbaka! För det är inte varje gång det är så, nej då, ibland bara jag ringer, utan o tänka, eller ja, nästan i alla fall. 
Nu för tiden vill jag i alla fall påstå att jag ringer till pizzerian med bravur! haha :D. Men jag tycker ändå liksom att det är 10 ggr lättare att bara gå in och prata direkt till personen än att ringa..varför är det så? Det är konstigt!
Ja jag längtar då tills den dagen jag kan göra som en del och bara lyfta på luren utan att behöva tänka! Känner att den dagen är mycket nära! ; )

Här är en riktigt go Tupac - Changes + P diddy - I'll be missing you  -remix! 


Efternamn tack!

2-0-seger för Sverige i Österrike-matchen! Ni missade väl inte Kims frispark? Riktigt snygg!
Men nu har jag funderat..varför har inte Sverige-spelarna efternamnen på tröjorna längre? Nån som vet?


Hade ju såklart tänkt lägga upp en
bild på tröjorna här då va men
hittade ingen, så nu bjuder jag på
Santa Cruz-hetingen istället!


Kära Götebörg

Jajemen, håll i hatten nu..det blev Göteborg!! ; ) Jag o Anna hoppade på tåget igår vid 8, fast det blev ingen middag eller bio, bara myskväll hos Kajsi och stan idag.. mycket trevligt det med! 


Trion ska sova, ett svagt blått ljus blinkar i rummet;

Anna -  "Vad är det som blinkar?"
Kajsa -  "Det är nog datorn"
Anna -  "Vadå, har du på datorn på natten?"
Kajsa -  "Näe..eller.. jag vet inte hur man stänger av den."

...hahaha..dagens teknik assåå..inte lätt Kajsa ; )


Anna i Kajsas mysiga lägenhet

   
Kajsa fikar på Condecco


                     Jag och Anna fikar påå....Condecco!!!                   

 
                 
 Nytt linne/klänning                  De rosa tygskorna 
från H&M                           är nu mina : )


Det blev lite pastelligt, men det gillar vi ju!
Litet plus i kanten till H&M där vi fick 20%-checkar när vi handlade! YES! :D




Snook - Kommer ifrån

Vill ni se nåt riktigt hett, spana in Snooks video och spola fram till 1:42. ; )
Låten är skön också!


9 års fängelse?

Verkar inte gå så bra för Chris Brown för övrigt, nu står det ju att han riskerar 9 års fängelse för misshandel. Ska man inte ta för seriöst kanske, är väl kanske inte så ofta en så stor stjärna hamnar så länge i fängelse. Men man vet ju inte vad man ska tro längre, menar, om det hade hänt en okänd liten unge så kunde det ju varit för den ville åt Chris pengar, precis som att Robinho blev anklagad för våldtäkt för ett tag sedan..(nån som vet hur det gick med det där förresten?) men nu är det ju ändå Rihanna, hon lär ju inte va i så stort behov av varken pengar eller uppmärksamhet så.. Hon hade ju nu till och med uppgett att hon ville vittna mot Chris i rättegång. Iiinte så bra för hans karriär det här..inte för nåt annat heller för den delen.

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=afe01bdb-1120-48b7-b4d2-787dbd927f4f&from=SVSE_WOWTV&tab=m1193650393955


Göteborg, inte Göteborg?

Göteborg, inte göteborg?..är väl vad dagen har handlat om..bland annat. Och det är fortfarande inte bestämt! Kan bli en middagskväll i Göteborg som väntar, i så fall blir det att dra dit om ca en timme, annars blire bara stan imorgon..huur kommer det sluta??..spääännande! haha


Bild: vastsverige.com                                                           ↑
Jul på Liseberg, nästan precis här jobbade jag i julas, i en såndär liten bod ; )

GratisMode.se

På gratismode.se kan man samla massa poäng genom att bara besöka olika hemsidor, värva vänner, blogga om sidan eller liknande enkla saker. Sen kan man växla in poängen mot presentkort till massa affärer som ex. H&M, Nelly.com, Din Sko m fl. Man får alltså presentkort gratis!
Kolla in den ; ) 























Registrera dig här och få 50 poäng, också ger du mig lite poäng samtidigt ; )  GratisMode.se

Robert, jag känner mig lite yr..

Jaa jag känner mig nästan lite yr. Har sprungit runt i huset som en galning här idag, dammsugit, vattnat blommorna, hämtat vantar, hämtat mp3..osv..men så sitter jag också här och känner mig nästan lite diiivig och känner nu för att skryta lite. ^^
Det var så här, jag gick in på The Voice för o kolla vilken som var veckans Voice Choice då det första jag såg var "Har du råd att bli plåtad med Beyoncé" som Sebastian som bloggar på Voice hade skrivit. Nämen, det skrev ju jag också om, innan han till och med! Hahaa tänkte jag då lite stolt för mig själv. Sen när jag med spänning ska kolla vad det är för Voice Choice (alltid lika kul) så är det T.I. ft. Justin Timberlake - Dead And Gone, som jag ju också så fint tipsade om här för ett tag sen! :D(hörde den ju iofs på Voice men..) Tråkigt!
Vad jag vill komma fram till är ju att..alltså, borde inte jag jobba på The Voice?? Ellää? haha..nä..härt har ni nåt jävligt kul o titta på istället :P



"A jag har bara jävligt svårt att jobba när det inte är en riktig Arnhäst..när det inte är Arns häst." hahaha..för skön!

Chris Brown misshandlat Rihanna?

I natt var ju Grammisgalan och alla stora kändisar var där, Robyn också ; )..men några som inte var där var Chris Brown och Rihanna, som båda två var nominerade och även skulle uppträda. Det sägs att Chris Brown hade misshandlat Rihanna och att det var därför de inte dök upp.

Hmm.. rykten eller inte? Återstår att se..
Jag tycker i alla fall att det vore hemskt tråkigt om det var sant!


Bild:emitations.com


Så här kommenterade Chris sist det var osanna rykten om honom och ett slagsmål på en klubb. Kan ju hoppas att det är något uppbyggt den här gången med.. men det vill nog till.


Zlatan är RIK

Visste ni att Zlatan är den högst betalda fotbollsspelaren i världen? Alltså, han tjänar ungefär 7 875 000 kronor i månaden! Mer än vad man behöver kanske, men shit, kan inte undvika att känna mig lite stolt över att vi har en sån fotbollsstjärna i Sverige! Ronaldinho låg dock bara på 8:e plats med 5 686 000.. hehe.
Ja jag skulle i alla fall vara mer än nöjd om jag kunde få en sån summa.. per år!!  Hoppas de gör något bra med pengarna ; )


Bild: fotball-wallpapers.com

Vad är det som gör att de tjänar så mycket egentligen?


En fluga i min säng...

Ännu ett slående Gossip Girl-avsnitt. Är det inte fantastiskt, att man efter varje avsnitt liksom måste sitta någon minut för eftertanke, ja, jag är då lika såld varje gång! Nate och Jenny säger jag bara!

Men nu sitter jag här med en liten oro, för att det kanske ligger en död fluga i min säng. Igår när jag skulle sova kom den nämligen surrandes, så jag viftade till med handen, sådär som man brukar göra när en fluga flyger förbi, och då sa den bara "bzz" osså blev det tyst..och där låg jag undrandes vart den tog vägen. Tänk om den kanske dog, eller ännu värre,  ramlade ner och låg döende i min säng, också låg jag där bredvid, helt oberörd. Nej, det här får jag kolla upp innan jag går och lägger mig.

Förutom det så känner jag mig ganska nöjd över min helg, har varit sådär lagom skön. Idag har jag faktiskt också registrerat mitt CV på fritidsresor också, så jag ska söka lite mer specifikt i morrn. I dag blir det nämligen tidig sänggång för imorrn ska jag gå ut och gå på förmiddagen och sen ska jag ringa lite samtal, söka jobb och även börja måla lite hyllor och så som vi ska ha i badrummet.
Schåå..nu går jag o min lilla going och lägger oss ; ) god natt allihop!



Trollsing ligger och gottar sig ♥


Keyshia Cole

..också till nåt lite lättare!

Varm O'boy och Gossip Girl nu, missa inte!! Men först..lyssna på den här låten, den är inte ny, men jag diggar den skarpt, riktigt fin!

Keyshia Cole - Love

Dunindustrin

Jag fastnade framför Kvällsöppet med Ekdahl här om dagen, ni vet debattprogrammet som går på 4:an. I det programmet tog de upp dunindustrin. Som kanske de flesta sett så har ju Kalla Fakta upptäckt att man i Kina plockar dunfjädrar från levande fåglar som sedan säljs vidare för att användas i jackor och täcken i bland annat Sverige.


Det här gjorde att jag började fundera; äger jag någonting med dun i? Jag har ju inga täcken eller kuddar med dun, så jag kom i alla fall fram till ett nej. Men sen slog det mig, jag har ju en dunjacka!
Göran Larsén som är produktansvarig på Stadium sa i den här debatten att de fått garantier på att alla varor från Everest inte använder dun från levande fåglar, men så har ju även alla andra inköpare sagt, utan att veta hur det egentligen ligger till. Hur ska jag då veta att dunet i min jacka inte kommer från en levande fågel?


En del inköpare menar nu att det inte hjälper fåglarna att ta bort de här dunprodukterna ur sortimentet, utan att de istället borde se långsiktigt och gå in djupare på att hjälpa fåglarna.. öö va?! Ju mindre som köper produkterna desto mindre kan butikerna köpa in till sitt sortiment, och desto mindre blir produktionen av dunet. Är det inte självklart att det hjälper?!


Det var också en som påpekadeatt det inte finns någon lag som säger att man inte får plocka fjädrar från en levande fågel. Han menade väl på att man borde stifta en sån lag, men vafan, djurplågeri som djurplågeri...djurplågeri är väl inte lagligt?..Eller?!

Det ska bli intressant att se hur länge det här kan hålla i sig. Kommer de lyckas hålla det här uppdaterat, eller kommer det vara bortglömt om ett år när vi står där igen och köper våran dunjacka? Det mesta bleknar och försvinner ju med tiden, den här gången kan vi ju bara hoppas på att det är dunplockningen som försvunnit. Dun är ju trots allt en "lyxprodukt" som vi inte är i behov av.



Bild från: djurskyddet.se

Jag har i alla fall sedan jag sett det här blivit påmind om det varje gång jag dragit på mig min varma dunjacka, som kanske inhåller dun som framställts av ett hemskt djurplågeri..


Djurskyddet Sverige  har startat en kampanj för att få stopp på detta djurplågeri. De har en namninsamling på sin hemsida (djurskyddet.se), där kan ni även läsa mer om kampanjen. http://www.djurskyddet.se/


Maroon 5 featuring Rihanna

När jag var i Italien i somras så spelades den här låten på radion typ varje dag, därför var jag lite förvånad att den inte spelades någonstans i Sverige när jag kom hem, eller är det bara jag som missat att den varit här?


Gossip Girl, äntligen!!!

Äntligen, äntligen, äntligen!
För en del som kollar in USA-avsnitten så är ju det här ingen större nyhet, men för mig som så hederligt följer serien på kanal 5 så är det här det bästa som hänt på länge!! SOM jag har väntat..
..Gossip Girl börjar igen på söndag!!!


    

Mycket, mycket snart kommer vi få se de här hetingarna i TV-rutan igen!


 




Så här ser vi inte Chuck varje dag minsann!

Skinnjackan, jeansjackan, kavajen..


Vilket är snyggast?

UrbanOutfitters.com, asos.com, nelly.com

Vet inte vad jag tycker, allt är hett! Kanske håller liiite mer på jeansjackan ; )




Bild Från: MQ Louise's blogg

Skinnjacka från Rock´n Blue, finns på MQ, kostar 1699 dock, så den kan man ju glömma! (jag iaf!)





Coleen McLoughlin (vem är det?) kör med skinnjacka till söt klänning, schnuggt!




..lite andra söta jackor jag hittade



Nu är det tv-kväll som gäller, ingen fest den här helgen!! Imorrn blir det Örebro och kolla in brorsans nya lägenhet.
Hej hej!

Big Brother för 8-åringar

Jodå, i England har man bestämt sig för att ta upp dokusåpan Big Brother igen. Enda skillnaden nu är att det ska vara barn från 8-12 år som ska bli instängda i huset. Visserligen skulle de bara vara i huset 2 veckor, föräldrarna till barnen trodde att det här skulle göra dem gott och att de skulle lära sig att städa..hehe, visst.
Bra tv eller inte? Ska bli kul att se hur det här kommer att bli..



PREMIÄR

Idag har ju filmen Seven Pounds premiär. Den måste jag se!! Will Smith spelar huvudrollen så det kan ju inte bli annat än succé. Såg förra filmen I am Legend på bio, kanske skulle göra det med den här också. I alla fall så tyckte till och med Anna att Seven Pounds var en riktigt bra film ; )




Såg även att nya Sex and the City-filmen kommer 2010, grejer de! 

 

Layout

Japp, måste hålla med om att jag vart bra på o uppdatera haha. Men det är ju kul! Alla små projekt jag kan ha utöver jobbsökandet är kul och bra! Såå jajemen, det kommer fortsätta ; )..så länge mitt internet hänger med iaf, det är väldigt svagt just nu!!

Idag ska jag ringa till dagis om vikarieplats, även försöka ändra layouten på den här bloggen, även om jag gillar rosa ibland så kan jag inte påstå att jag är såå rosa som den är nu, ska bli kul o se om jag lyckas klura ut hur man gör!!

Prince

Såg precis filmen Purple Rain där Prince spelar huvudrollen. Började såklart kolla i mitten av filmen, men fastnade direkt, grym film, väldigt speciell, Prince och all musik är ju så cool, o inte tala om danserna!


CHRIS BROWN

Såg att Chris Brown och Rihanna inte längre hänger ihop, kan de stämma troo?

Jag o Moa var ju på Chris Browns konsert i Stockholm i Januari, den var sjukt bra! Vi hade ju faktiskt till och med fått nys om den där efterfesten som skulle va på Ambassadeur efteråt, men den blev det inget med haha, vi kunde ju inte gå efter konserten, speciellt inte Moa som valde ett par nyköpta skor med 9 cm klackar!

Här kommer lite bilder, också skulle jag ge som förslag att man liksom startar den här filmen o lyssnar under tiden, så kommer känslan automatiskt..haha!


Känslan kommer tillbaks!



Jag o Moa på Hotellrummet, dags o gå..jäj!


Crossfire var förband


 
Jag och Moa i vimmlet, här trivdes vi ; )



Han kom ner från taket ; )


Liten inzoomning här ja! haha

En hellyckad kväll var det!






FOREVER-DANSEN

..och som om inte det där var nog..
..dansen till Forever är ju grym, och nu har jag till o med hittat koreografin till den haha..så finns det någon villig som vill lära sig den med mig? hahaha.. ser ju så mycket coolare ut om man är två va! ; )

Den här killen har det ju i sig så att säga!


Lite godsaker

Idag har jag letat upp jobb som jag ska söka, även kollat närmare på linjer att söka till hösten. Kollar mest på butikschef och reseledare, men är kluven där emellan. Men nu blir det till att uppdatera CV:t och börja söka jobb..
Fast jag har ju hunnit med lite mer, kollat hur vi ska göra om badrummet och bakat chokladbollar :P, åstadkommer mycket på en dag känner jag haha.

Har även kikat runt lite:



                                                                        
                                                                             
                                                                               
                                                                                   Som Beyoncé i gamla dar ; )




Nelly.com
Snygg sminkning (och hårfärg!)







Jag tyckte den här blomsterklänningen från Kenzo var skitsöt!






                                                        
                                                                                          

Glamour + skor

Köpte en Glamour-tidning nu när vi var i Lund, det var ett bra nummer, förutom att mitt horskop var riktigt tråkigt! Men något mycket positivt var att den innehöll ett "träna-gratis-erbjudande". Man får 3 fria träningspass på ett gym som har Les Mills-pass. Man får 3 olika pass att gå på, Bodyattack, Bodycombat och Bodyjam (dans).
Så kanske, kanske att även lilla Ann får tummen ur och tar upp träningen igen! Det är ju faktiskt ett ypperligt tillfälle, plus att de här passen låter riktigt kul. Synd är bara att de inte finns i varken Vara eller Lidköping, kanske får ta en tripp till Göteborg och passa på o gå på ett..hehe..good luck Ann!
Men tänkte annars..kanske är något för dig Moa?haha..inte att du behöver träna utan.. det är ju GRATIS!! ; )



Numret kom ut 13 Jan, så vill man ha ett gratis tränings-
passkort så får man nog springa ; )




SKOR


Igår när vi var i köpcentret hitta vi ett par söta små skor, helt vanliga tygskor med snören, rosa, behöver just det, även om det är för kallt till vintern, och ja..är ju kanske egentligen nu vintern börjar. Men äh, lite optimistisk måste man ju få va! Alla springer ju runt med det ändå! 
Det fanns även många snygga sandaler från Vaga Bond.

 
Ett ex.. Hittade inte de rosa.


Nelly.com

Kan man gå i de här så är ju inte det heller helt fel!  Tycker det är snyggt med den "höga tån" och att dom ändå är enkla, klacken kunde varit lite bredare kanske, men de här till jeans vore nice! (om man kan gå i dom som sagt, och det kan inte jag! haha)

Lundbilder

Nu har jag i alla fall fått några bilder...så snygga så! haha



Tummen upp för Novacentret ; )



Anna försöker ta bort något i taket som hon inte blev så
nöjd med, haha


Resultatet blev fiint

Man med grön outfit på E20

Nu är jag hemma igen! Hann inte uppdatera igår och alla bilder är hos Anna, så kanske kommer senare. 
Igår var vi iaf på IKEA i Malmö, vi hittade en massa saker till Annas rum så det blev riktigt fint, och jag införskaffade mig de traditionella värmeljusen som doftar vanilj :D.. gott!
Sen var vi även på köpcentret i Lund, Nova hette det, shit, riktigt bra var det! Alla bra "vanliga" butiker fick plats under samma tak, och alla hade bra utbud! 5 A:n till Nova ;). Så nu är vi alla redo för Annas skolgång...lycka till nu Anna! Kommer gå så braa så :)

Så idag har jag o Kajsa åkt bil hela dagen, lyssnat på go musik och käkat på McDonalds, mums! Lämnade av Kajsa i Göteborg, men nej då, det blev inte tråkigare för det.
När jag precis hade kört ut från Alingsås så såg jag något grönt som kom och gick. "Vad fan är det där?" tänkte jag, tills jag kom lite närmare och såg en gubbe med täckjacka som hämtade posten, men man kan ju forfarande fråga sig vad det var för grön skapelse jag såg, joo rå, det var den lilla gubbens kalsonger, och det var minsann inte så att de bara syntes över byxlinningen, nej då, det var baara ben som gällde..och det var heller inte vilka kalsonger som helst, utan sånadär "tjej"-kalsonger ni vet!
Alltså, jag åker på E20 (det åker ganska många bilar påp E20), just här där han går och hämtar posten så är hastigheten 70, då är det väl inte konstigt att man dras till den här lilla gröna flcäken..eller?!! haha..och jag har då bara en fråga; Varför har han inga byxor på sig???!! Han kanske inte orkade dra på sig det bara för att gå o hämta posten, eller så var han väl jävligt stolt över något som han ville visa upp haha, vad vet jag, jag fick mig iaf ett jeeevligt gott skratt! 
Det roliga var också att i den bilen jag mötte satt en tant som också gapskratta haha, antagligen åt samma sak som jag ( så nej, det var inte bara jag som drogs till den här vackra varelsen)...och jag som tyckte det var kul sist när jag såg en man i rosa morgonrock som..ja, hämtade posten, men det här slår nog fan det!
Att en sån småsak kan förgylla ens dag va! HAHA!

I alla fall, under min bilfär så satt jag klistrad vid The Voice, eftersom att det är enda chanserna jag får att lyssna på det, när jag åker till Stockholm, Göteborg eller Malmö..hrrm (inte tillräckligt snabbt bredband). Jag har fastnat för Beyoncés låtar Diva och Halo som också spelas för fullt på Voice, riktigt goa! Hörde också den där låten som jag pratade om igen, och det var T.I. ft. Justin Timberlake - Dead And Gone, den var antagligen från 2008, jaojao.
Lyssna in den ;)


 





Nu ska jag ner och dricka Te, kanske inviga ett av mina nya ljus med haha..

Hos Anna i Lund

Efter en lång o händelserik resa så är vi framme i Lund, jag o Kajsa. Vi har nu checkat in i korridoren och Annas mysiga rum, korren är riktigt nice måste jag säga, verkar ju vara många som bor här, och det luktar mycket mat också, så hemtrevligt så! ; )
Imorrn ska vi in till stan och kolla runt lite, får väl se om vi kan göra några fina fynd, om vi hittar till affärerna vill säga! Sen ska vi kanske åka till...håll i er nu.. MALMÖ..jäj! (kanske). Där ska vi leta efter ett IKEA och se om vi kan hitta några fräscha prylar till rummet.

En av Lunds universitetbyggnader
En av Lunds universitetsbyggnader

Förresten så när jag åkte till Göteborg förut så hörde jag en låt på radion som lät jävligt bra, lyckades såklart missa vad det var för låt, men det lät som Justin Timberlake och T.I., vilket vore en jävligt bra blandning (enligt mig). Någon som vet vilken jag menar? Ska kolla upp den sen.

Uppdatering kommer imorrn och kanske lite bilder från våran utflykt (om det blir någon bra ;))

Nu ska trion sova!
 
God natt


(Det här inlägget skulle ha kommit upp igår men lyckades göra något fel, bättre sent än aldrig!)

Frankrike Världsmästare i handboll!

Grattis Frankrike!
Känns gött faktiskt..även om jag hejade på Kroatien från början, men allt eftersom tiden gick märkte jag hur glad jag blev när Frankrike gjorde mål..hmm..något var fel, det var ju Frankrike jag hejade på!!! SÅÅÅ Grattis till segern Fraaance, världsmästare för 3:e ggn, inte dåligt inte!
Även om sista halvleken var en besvikelse, helt utan spänning!


Bild från: SCANPIX, Nyhetskanalen


Såg även på nyheterna precis, det målet som Zlatan var jäävligt nära att sätta..synd bara att bollen hamna några decimeter utanför linjen.. men äh..lungan, han är ändå grym!

Nu blire sova, imorrn är det Lund som gäller. Jag o Kajsa ska dit och förbereda Anna för den lilla skolan :D

Hejsvejs


go fresh

Nu vill jag slå ett slag för Doves produkt go fresh som är deras nya duschcréme. 

Den innehåller små korn för en peelande effekt och den ska även vara uppiggande, och jaa...man kände sig minsann piggare! Kan säkert vara något psykiskt, men vafaan, pigg som pigg, eller hur?!

Jag tyckte i alla fall att den var skiiitbra och fräääsch, billig dessutom! En allt-i-ett produkt helt enkelt ;P


Finns billigt på ICA, Lindex och liknande, jag har den med grapefrukt och citrongräs, rekommenderar starkt!


Bytt adress

Nej jag har inte skrivit ihop de senaste inläggen på en halvtimme! Har bara bytt adress haha

Träffa Beyoncé för 15000 spänn..

Okej, de flesta kanske har hört att Beyoncé kommer till stan i Maj. Vore ju så jävla nice o gå på! Om jag hinner skaffa ett jobb innan biljetterna är slut så ska jag definitivt dit!

Så igår efter myskvällen med Kajsa (8:an) o Anna (31:an) så loggade jag in på ticnet.se för o se om de fanns några biljetter kvar..jajemen de fanns det! Det fanns även 4 olika sorters biljetter att välja på;
"On stage package" där ingick ex. att stå som publik på scenen, få ett privat VIP-rum som förfest + buffé o massa grejer. Faan va coolt tänkte jag, de kan ju inte bli annat än en grymt lyckad och hejdundrande festlig utekväll!!... Om man vill lägga ut 10000 spänn vill säga!! Sen fanns ju även ett "Meet and greet package" där man även får ta ett kort med Beyoncé, då får man bara lägga på ca 5000 kr!


Alltså shit! På ett sätt är det ju helt sjuukt att man ska betala 5000 kr för o få ta kort med en, egentligen, helt vanlig person! Fast samtidigt så är det ju hennes jobb, och att någon tar upp hennes tid är ju att ta upp hennes tid på jobbet. Samtidigt kan man ju tänka sig hur hon måste ha det, som måste ta betalt för att någon "vanlig" person ska kunna träffa henne. Inte för att pengarna kan svida så mkt, men ändå, kan inte vara lätt att vara stjärna ; ). Det är ju tur att det finns folk som betalar så mycket för en sån chans!

Jag själv skulle inte betala 5000 spänn för o få ett kort o likn. med henne. Men hade man varit grymt rik så hade jag nog ändå kunnat lägga ut 10000 på en helkväll som inte kan bli annat än lyckad, jag menar, det är ju ändå Beyoncé! haha.

Anyway, jag tycker Beyoncé är helt fantastisk och skulle gärna gå på hennes konserten. Den 11 Maj kommer hon till Skandinavium. Endast en konsertbiljett kostar mellan 475-600 kr.



Bild från: lil'bridge


..såå om någon funderar på o bara ge mig en present sådär snart så vet ni vad ni ska köpa ; ) haha.


Pink - Sober..in Stockholm?

Hörde på radion igår att man skulle kolla in den här videon för det är nämligen bilder från självaste Stockholm i början.. och så sant som det var sagt!

http://www.youtube.com/watch?v=89V7hvEmSD8

Undra varför hon/dom valde just Stockholm..


Cheerleaders, cheerleaders, cheerleaders..

Jo, det har väl kanske slinkit ner några för många knäckemackor med smält ost och allroundkrydda på (ja det är gott) i magen idag. Men vafaan, det är jag ju värd, efter en så låång vecka, som jag gjort absolut INGENTING på menar jag.


Men idag så har min dag mer eller mindre faktiskt handlat om cheerleaders.

Jag vaknade upp sådär vackert ur min skönhetssömn, satte på tv:n (eftersom jag är lite sjuk va) och så passande började filmen "We are Marshall" som handlar om ett fotballteam som är med i en flygkrasch. Sen ska skolan och de överlevande försöka bygga upp ett nytt lag. Den var grymt sorglig, spec eftersom den va uppbyggd på en sann historia (inte alls bra eftersom tårarna rann och resten som åkte upp i hjärnan orsakade huvudvärk). I alla fall, vad jag ville komma fram till var ju att i den här filmen fanns cheerleaders.


Filmen var slut och jag bytte till MTV. Nämeeen..ser man på! Är det inte självaste "MADE" som precis börjar, och gissa vem som ska bli "made"; joo..ett cheerleaderteam! Jag brukar aldrig fastna framför "made"-programmen, vet ju alltid hur det slutar liksom. Men det här var allt riktigt spännande, jag satt med höga förväntningar genom hela programmet. Till och med under pausen sprang jag med racerfart o hämtade min knäckemacka för att inte missa nåt...och tro mig, det var det värt! Även om "huvudtjejen" totalflippade när hon skulle göra den stora avgörande bakåtvolten i slutet!

Sen nu ikväll så kollade jag på nån serie; "Samantha", där dom då nämner, just det; CHEERLEADERS!..kommer inte ihåg i vilket sammanhang dock.

Men säg mig, är inte detta ett tecken?? Det här måste vara mitt kall!!


Jag ska bli Cheerleader

God natt


Anns blogg..jorå, det klingar fint!

"Nej jag är ingen sån där som bloggar" har jag alltid tänkt. Men JO..det är jag visst det! I alla fall från och med nu ;).
Välkommen till min blogg!


RSS 2.0