kladdkaksfrukost!

Idag har vi varit och hälsat på Elin som också är hemma nu innan nyår, och det blev ju sjääälvklart en liten kladdkaka! ;) Fick bli min frukost eftersom jag försov mig lite och hann inte med det, hann heller inte stänga buren till marsvinen som vi har på besök efter jag hade matat dom haha. Jah, tur våran katt inte är så medveten om dom just nu!


Anna, Moa och Elin bakar! JAg håller mig i bakgrunden, säkrast så.


Moa var så givmild och gav mig den ena "gräddvispen", då får man passa på! haha


Gött haha.


H&M vår

Ni har väl kollat in H&M:s vår, det kändes riktigt härligt att gå in på deras sida, riktigt vårigt och fräscht, o massa härliga plagg o färger, hittade inte till bikinisarna dock..konstigt.


Visst ser det härligt ut!


röda läppar

Funderar på att gå i Moas fotspår och nåågra andras också iofs haha, det här med röda läppar, är ju riktigt snyggt, men har alltid tänkt att de inte e min grej riktigt, men ska nog ta o testa de en dag, så kanske man kan inhandla ett litet läppstift.



                             glife.se                                        Sthlmsfinest.se                     


kuvert-väska

Mellandagsrean idag, var rätt segt med tanke på allaaaa folk som hade bestämt o åka dit samma dag som oss haha. Hitta inget på rean, men hitta den här väskan från VILA, till nyår, då är det bara resten av outfiten som ska fixas haha.



Å ja kunde fått byta skorna, men de fanns inte i storlek, så de limmade dom istället..får hoppas de håller iaf. Men då vet man ju att de funkar att reklamera med bara kontoutdraget nu, iaf hos skopunkten!


uggs

Köpte de här uggsenskopunkten härom veckan, kosta bara 199 spänn, o tyckte de va de bästa ja hittat, så de va ju niice.




Men kolla på det här, nu har de gått söönder, så typiskt, så får väl se om ja kan reklamera dom på nåt sätt imorrn, kan nog bli svårt eftsom ja såklart slarvat bort kvittot haha, men så ska de väl ändå inte bli efter andra användingen antar ja.. annars får ja la limma ihop dom :P


God jul

God jul på er!


Ser ni mig? ;) haha

Hade en mysig dag igår, lägger upp lite av vad jag fick för roligt i paketen här sen, kanske imorrn, men nu är det snart fest som gäller, liten favorit i repris med gamla gänget!


julgranen




tajts

sådär då har man snart fixat alla julklappar, kan inte fatta att julafton är imorrn!! Men man kan ju inte ut o handla julklappar utan att köpa nåt till sig själv, de här inhandlade jag i söndags.


Randig vardagströja, Åhléns


Mörkblå glansiga tajts, också från Åhléns


jul på liseberg

Nu har jag haft några riktigt myysiga dagar här hemma, och julstämningen är på topp kan man väl säga!

Inte nog med julpysslet igår, i söndags var vi i Göteborg på Julshopping och på Jul på Liseberg på kvällen, ännu en fin tradition :)





det var sviiinkallt


julpyssel

Igår hade vi det årliga julpysslet när vi samlar ihop de gamla gänget hemifrån, gjort fleera år nu, började ju faktiskt fundera på om de kanske är 10-årsjubileum snart, men den tanken slog vi bort ganska snabbt när vi insåg att vi var nog inte 11 år när vi började haha. Men nästan! ;)







Det här ska bli tvålar, om ni undra, här är Matildas discobil haha!


nyårsskor

Skorna jag beställde från H&M. Hade liite högre klack än jag hade väntat mig haha. Men dom passa iaf, måste köpa partyfeets bara så dom inte bli stora i hälen, sen är det väl bara att lära sig gå i dem, hehe, lycka till Ann (!) säger vi då!

 


dragkedja, snygg detalj i bak.


äntligen

Beställde ett par skor från H&M för jättelängesen, osså fick ja sån avisering på sms, men så var min mobil helt knäpp så den sparade inga sms o de va ju inte så att ja la pin-koden o de på minnet. Men nu! Nu har jag fått ett brev på posten, o skorna ligger kvar på utlämningsstället, så ska gå och hämta dom idaag, ni får se sen ;).
Annars äre städa och packa som gäller idag, sen blir de Göteborg och julmys, längtar!
Joobbigt bara, va ska man ha med siig?behöver ju rätt mkt, spec eftsom ja inte bestämt va ja ska ha på mig på varken julafton, juldan eller nyår, hmm.. så får ta med några alternativ, känner att det kommer bli en full väska.


Så här såg de ut här igår, första snööön!! Mysigt!


CB tillbaka

Ni har väl sett att Chris Browns album Grafitti finns på spotify nu. Han har samarbetat med massa roliga som ex Sean Paul, Lil Wayne och Eva Simmons, och en del låtar är helt olikt han, som den här med Lupe Fiasco. Är lite halvkul faktiskt haha, kommer igång efter ett tag ;)


fast food nation, oh yesss

...nu var inlämningsuppgiften och seminariet avklarat, gött! Har precis varit nere på stan o tagit en fika, varm choklaaad o pratat gamla nollningsminnen, mysigt! Det bästa av allt, det har SNÖAT här idag!! Äntligen! Nu är det bara några föreläsningar kvar sen loov!

Men shit, kommer inte käka hamburgare på Macen på ett tag framöver iaf, usch, vi satt hela dagen igår och gjorde seminarieuppgift om "Snabbmatslandet". HELT sjukt! Asså, måste säga att jag aldrig tänkt något spec negativt om McDonalds innan, på riktigt, har trott de stod för något bra med tanke på pengarna de ger till barnsjukhus och liknande. Men efter det här så har min syn helt ändrats!!

Helt sjukt hur snabbmaten har blivit en kultur i hela världen. McDonalds varumärke är det näst kända över hela världen, vet ni vad som kommer först? Tomten! haha. I genomsnitt käkar amerikanarna 3 hamburgare och 4 portioner pommes frittes per dag. SJUKT yesss..o de va ändå 8 år sen, så är väl värre idag, inte konstigt dom blir feta! 

Dom tar till exempel in invandrare från Mexico och liknande som inte kan säga emot chefen eller kräva högre lön för de är där olagligt, och därmed har de riktigt dåliga arbetsförhållanden...lalala..finns hur mycket som helst som är negativt och också fascinerande med det där. Finns ex skolor som bara finns pga bidrag från McDonalds där de tvingas ha massa reklam på skolorna o grejer för annars får de ju inget bidrag. Reklam till barn yess. Dom har till och med skapat värsta sattelitsystemet för att kunna räkna ut vart en restaurang skulle kunna gå med mest vinst, o nu eftersom de börjar bli hälsosammare samhälle så marknadsför de sig till de fattiga eftsom de e billigare med snabbmat än en vanlig middag.

Ah, ni fattar, finns hur mkt som helst att skriva om de här. Jag har ju lärt mig lite iaf haha. Dom är väldigt bra på att marknadsföra sig iaf!

Så där fick ni lite fakta ;) varesig ni ville el inte, om ni nu orkat läsa haha. 

Men inte därför jag inte kommer käka där på ett tag, se inte filmen "Fast food nation" säger jag bara, ni vill inte veta. Fast tror iofs att ja säkert snart har förträngt det här och sitter där med en hämburger igen snart haha, usch.

Hoppas ni får en häärlig dag! ;)


Vem vill veta vad den här innehåller?.. inte jag!




Lucia

Happ Erik vann idol, var ju helt rätt, även om man kunde tro att det var hans flickvän som vunnit där ett tag! haha, piinsamt! Fast tyckte Kalle va riktigt bra i fredags också faktiskt!
Annars händer inte så mkt. Igår var vi på en liten utflyttningsfest och sen drog vi till Helsing. Idag blir det läsa, läsa, läsa, så så kul har jag det!
Glad Lucia på er!


haha härlig bild!


outfit asos.com

Glammigt! Gillar klänningen, lite Estelle-inspirerad sådär!


tenta

Happ har man gjort tentan också, gick ju bra, hehe, NOT! Ååh, det ska till ett mirakel om jag ska ha klarat den. Så ja, hoppas kan man ju alltid. Nu blir det lite mat, ner på stan och sen god middag ikväll innan förfest till tentafesten som den här gången är på SWEA, en båt, ja visst är det kuul. haha


H&M tröja

Lyckades faktiskt gå upp kl 7 idag, de ni! Men så va ju inte julkalendern förän 8.45 idag bara för de, tur de va Svampbob, annars hade jag nog gått o lagt mig igen haha. Men så idag har jag varit effektiv på riktigt! Pluggat minst 7 timmar! Mycket kvar att lära in bara, så får bli samma sak imorrn. Puh.

Köpte den här oversizetröjan på H&M förra månaden o ja gillar den! Skön och billig, och bra både till fest o vanligt! Enda negativa att den är så lång i bak!




Akon ft. Keri Hilson

Akon med Keri Hilson. Gillar låten!


New Moon

Imorrn ska ja lyckas gå upp kl 07:00 och kolla på julkalendern, sen ha en effektiv pluggdag så jag vid 18:30 är värd en liten paus för att gå på bio och se New Moon haha. 
Åh som jag har väntat!


röd rosett

Om ni undrar vad jag håller på med om dagarna, så är deeet... pluggar!! Yess.
Men jag har hunnit fixa liiite julstämning i min lilla lägenhet iaf :)




Ett litet rött band rund ett sånt där vanligt IKEA vaniljljus, så enkelt att fixa lite julstämning! "Ängla"-spelet över fick jag i inflyttningspresent av Kajsa när hon var här :)


RSS 2.0