Ibra

ah ni missade väl inte clasico igår? Zlatan grym som vanligt!!


5?!

2:a gången idag jag ser en bil som kör förbi rött ljus och sen liksom backar tillbaka haha. Bra! Snart är det 1:a adveent, å vad jag längtar till o få sätta upp stjärnan. Så mysigt här nu, julbelysning o grejer i hela stan, men såg nån som hade satt upp 5 adventsstjärnor i samma fönster, hmm, vad hände där?! haha.


paljettkofta igen

Kolla in, nu har de fått in en paljettkoftor på H&M också, den understa är från Jimmy Choo, därför priset, men tycker faktiskt budgetvarianten är snyggast!

249:-


999:-


Beyoncé ft Lady GaGa

Woohoow, Beyoncé och Lady GaGa:s video till Video Phone, helt fantastiskt hur Beyoncé får uppmärksamheten i allt hon gör! Till och med med Lady GaGa bredvid sig som ju annars brukar vara ganska färgstark hehe. Nice!


solig tisdag!

Ååh idag är det sol i vår stad haha. Så härligt! Känns som de regnat o vart grått i 2 veckor nu! Drar till grannen o pluggar nu, mössan på, ha en bra dag!


kofta lindex

Jag o kajsa gick ju lite på stan i helgen, iaf typ 2 timmar eftersom vi märkte dom stängde kl 4 haha. Men ja köpte mig iaf en liten kofta med paljettaxlar. Tyckte den var lite mysig!




Koftan finns på lindex (Min spegel är lite suddig haha)


konsten att förstöra andras bilder haha!

Sicket vääder vi har här idag, riktigt rusk, regn och blåst! Såg på nyheterna de skulle bli värsta stormen ikväll och natt, jäj! Men perfekt dag att sitta inne o plugga på ju. Läst en halv bok idag, ska bli klar med den idag var det tänkt. 
Kollade in på Ejdans blogg, och haha! Den här facebooksidan asså Photobombing: The art of ruining other peoples pictures HAHA, faaen va kul den va!! 











hahaha, den med cykeln är ju bäst!


finbesök

nu har kajsa anlänt ;) ut på staan blir de nu!


En blond Rihanna

Japp Rihanna har gått och blivit blond, kanske va längesen, vet inte, men de visade bilder från Glamourgalan häromdan, då hade hon en annan frisyr, riktigt snyggt, men hon passar ju verkligen i allt! 




Ska nog passa på att färga håret i helgen för övrigt. Fast det kommer inte bli blont! ;)


ajaj

Jo de va lite svårt att ta på sig jackan igår, och liite svårt att ta på sig deon idag haha, gör liiite ont i armen..ja jag har tagit vaccinet! Kan inte sova på vänstersidan kan jag väl säga! Men det är ju inte så farligt ändå, så är de väl för alla, hoppas bara det inte blir värre, som för två kompisar här som legat hemma med feber och illamående hehe. Nä!
Idag kanske vi får tillbaka tentan, iiih, annars imorrn, usch, kan ha gått hur som helst! Blir spännande. Vet att sånahär uppradade scheman är riktigt tråkiga, så jag tänkte att, vi kan inte bara ha kul.

Idag → Söndag ;

Tvätta
Städa lägenheten!
PLUGGA!
Festa lite lätt på Villan med Johanna o "gänget" haha.

Föreläsning imorrn.
Sen kommer KAJSIIII!! :P
Sen ska vi ha en riktigt go helg, med glögg, pepparkakor och Ensam Hemma såklart ;)


Depend

Ååh jag bara älskar de här nagelacken från Depend, visst det håller inte alls länge, men det är så lätt att måla på osså är de ju så billigt! Köpte den här färgen häromdan, blir sån jättefin varm mörkröd-plommonrosa färg haha. Svår att förklara, men riktigt fin, det är nr 168, 25 kr, rekommenderas!


Lite suddig bild jaoo


klänningar asos

De har fått in de här hela klänningarna på asos.com, med axlar också, riktigt snygga enligt mig!

ASOS Ruched Shoulder Exposed Zip Dress  ASOS Heavy Lace Shoulder Pad Dress


söndag

Min söndag har gått åt att plugga, äta och se på tv. Typiskt att Gossip Girl och The Hills ska gå samtidigt asså, men Gossip Girl är ju alltid prio nr 1 iaf! Vilket avsnitt de var idag för övrigt, både Hilary Duff och Tyra Banks som gästskådisar, inte dåligt! Imorrn kommer även Leighton Meisters musikvideo, spännande!
Ja just de så har jag tagit ett fotbad också, de riktigt jag kände för. Nä men har väl inte så mkt att berätta. Imorrn blir det plugg också!


GRATTIS ÄNABÄNÄNA ;)


Faen vilken perfekt bild jag hitta! haha ÄNA BÄNÄNA! Ha en fantastisk födelsedag!


Gossip Girl säsong 2

Ååh va inne på Åhlens lite idag, dom har börjat med alla julsaker o så nu, så myysigt! Även om det känns lite tidigt, men så brukar de ju va. Bara längtar tills man får sätta upp stjärnan i förnstret! 
Skulle ju snöa här inatt också, men ja märkte inget, kanske för jag sov men haha, hörde att de va snö i Örebro iaf! :P Kul!

Men vet ni vad jag såg mer på Åhlens då, att ju Gossip Girl säsong 2 finns ute!! Som jag väntat, hur har jag kunnat missa det?? Nu har jag iaf en sak spikad till julklappslistan!




 


Recension - Sachajuan-shampot

Japp, nu är det helt slut! Shampot och balsamet jag fick i present. Så här kommer den lilla utvärderingen ;)

Håret blev mjukt och lent av Sachajuan, och det var lätt att kamma ut och allt sånt där, men kan inte säga att det var någon mirakelprodukt som en del sagt innan. Men visst var det bra! Enda negativa kanske var att det lukta lite killparfym haha. 

3 och 1/2 A får det iaf ;)

AAA/


Nu har jag köpt ett annat som ska vara bra, LANZA, ska antagligen ge håret 60% mer volym haha. Nä men har funderat på det ett tag, sen såg jag att en kompis hade en gele från samma märke, och hon sa att DET var rena mirakelprodukten haha.

- "Kolla på mitt hår nu, också kollar du sen när jag kommer ut från toan!!" haha.

Men det var faktiskt skillnad! Mer volym alltså!

Så jag letade faktiskt runt på 3 ställen innan jag hittade det här i stan, fanns hos en frisör. Såå vi får väl se, om reklamen stämmer så kanske att det här är mirakelprodukten istället! höhö ;)



Hade ju faktiskt tagit en riktigt snygg bild på flaskorna själv också, men min kamera är ju inte hemma än, och nu kunde jag inte vänta mer, så ja, det fick göra lite ont att ta den från nätet haha.


Takers, måste ses!

Den här filmen SKA ses!! Ser ni vilka som är med? Paul Walker, T.I., Chris Brown..a listan kan ju göras lång! Nice!


RSS 2.0