Glamour + skor

Köpte en Glamour-tidning nu när vi var i Lund, det var ett bra nummer, förutom att mitt horskop var riktigt tråkigt! Men något mycket positivt var att den innehöll ett "träna-gratis-erbjudande". Man får 3 fria träningspass på ett gym som har Les Mills-pass. Man får 3 olika pass att gå på, Bodyattack, Bodycombat och Bodyjam (dans).
Så kanske, kanske att även lilla Ann får tummen ur och tar upp träningen igen! Det är ju faktiskt ett ypperligt tillfälle, plus att de här passen låter riktigt kul. Synd är bara att de inte finns i varken Vara eller Lidköping, kanske får ta en tripp till Göteborg och passa på o gå på ett..hehe..good luck Ann!
Men tänkte annars..kanske är något för dig Moa?haha..inte att du behöver träna utan.. det är ju GRATIS!! ; )



Numret kom ut 13 Jan, så vill man ha ett gratis tränings-
passkort så får man nog springa ; )




SKOR


Igår när vi var i köpcentret hitta vi ett par söta små skor, helt vanliga tygskor med snören, rosa, behöver just det, även om det är för kallt till vintern, och ja..är ju kanske egentligen nu vintern börjar. Men äh, lite optimistisk måste man ju få va! Alla springer ju runt med det ändå! 
Det fanns även många snygga sandaler från Vaga Bond.

 
Ett ex.. Hittade inte de rosa.


Nelly.com

Kan man gå i de här så är ju inte det heller helt fel!  Tycker det är snyggt med den "höga tån" och att dom ändå är enkla, klacken kunde varit lite bredare kanske, men de här till jeans vore nice! (om man kan gå i dom som sagt, och det kan inte jag! haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0