lördag

Hejsvejs! Har gjort min tenta och det kändes ok och nu är det sista dagen på omtentaplugget med, sen är det luuugnt, iaf i 2 dagar eller nåt haha, har ju en essä som ska skrivas också. Imorrn efter tentan blir det iaf stan med Johanna. Ska hitta nåt o ha imorrn kväll på tenta och omtentafesten, kommer bli riktigt niice! Så det är vad jag håller på med ;) 
Vad jag hittar (om jag hittar nåt) får ni se imorrn om jag hinner!


David Guetta ft. Kid Cudi - Memories

Tentaplugg som gäller. Här får ni en skön låt att lyssna in ;)


Americas Best Dance Crew

Sista seminarieuppgiften inlämnad. Nu är det bara råplugg inför tentan som gäller. Jäj!
Såg precis att Americas Best Dance Crew börjar den 28.e februari igen. Missas inte!


"or an uncel"

Kollade in några avsnitt från vänner-dvdn jag fick i julklapp igår hahaha, så skön Joey är här asså..
dom håller på och diskuterar varför Ross inte vill veta om hans barn kommer bli en tjej eller kille..kolla in!


hahaha!


no logo.

Rosa oversize, fjädrar i håret och ny kurslitteratur ska påbörjas; No Logo av Naomi Klein. Blir spännande ;)


jacka H&M

Har provat den här jackan varje gång jag varit inne på H&M det senaste. Gillar den skarpt. Finns i grönt och svart också. Men jag ska hålla mitt löfte, kanske att det blir ett litet inköp i mars eller så ;) haha.


Timbaland ft Katy Perry - If We Ever Meet Again

Den här går på repeat just nu, grymt bra!


sparkad?

Såg ni det med Elisabeth Höglund som är med i Förkväll, att dom sparkat henne från TV4 för att hon inte ville göra en skönhets-"operation" i direktsändning. Om det nu stämmer, fan va löjligt. I och för sig så har jag själv tyckt att hon varit dålig på det där med att vara programledare. Men att hon då ska bli sparkad för en sån sak, och varför skulle de ens ha ett sånt reportage? Tycker TV4 att det borde få fram ett bättre förhållningssätt till skönhetsoperationer? Nä, dåligt. Bra av henne att stå emot.


Studera på Hawaii

Tog en liten paus och sitter och drömmer mig bort i kataloger om utlandsstudier. Var internationella dagen igår och mässa och infomöte om utlandsstudier och så. Ååh, lämnade lite intresseanmälningar, bl a till Hawaii och Australien, vore ju inte fel alltså! Är väl lite pengar man måste samla ihop om man ska dit bara.
Lite godis och pennor fick vi me, man måste passa på ;)


just nu

Cola och plugg


16:44

Phu, är helt uppe i varv här. Bestämde med en kompis att vi skulle ut och gå halv 6. Varit i skolan sen i förmiddags och hade 5 (!) sidor kvar i boken ja läser nu när jag märkte att shiit klockan är ju 5! Så jag tog mitt pick och pack och halvpsrang hem och bytte om och var precis klar när jag kollade på klockan igen, och till min liilla förvåning så var den då 16:25 och inte 17:25. Åh! Tyckte väl att den sista timmen gick väldigt snabbt i skolan haha. Aja, så nu sitter jag här med min mössa och halsduk och hinner ju läsa mina 5 sidor innan vi ska ut o gå iaf. Härligt!


jeans

Vill ha ett par såna här just nu, gillar detaljerna


asos.com

Nu drar jag till skolan. Igen. Ha en bra dag!


life of the jet setter

Sitter och kollar på Run´s house, alltid lika kul! Visste ni att Diggy har en blogg. Har börjat kolla in den faktiskt, jag gillar Diggy, han e cool! haha


Klicka här för att komma till bloggen


hmm

Hejsan svejsan, sitter i skolan och pluggar, tog en liten paus. Var inne på bloggen på en annan dator igår (inte min egna) och märkte att designen ju är helt annorlunda mot vad den är hemma..eller själva texten och det. Riktigt fult ju haha. Ser nu att det är samma här på skolans datorer också, det fåpr vi se till att fixa, så kan det inte se ut!

Sen om någon försöker få tag i mig så har jag glömt min mobil hos en kompis.. så ni inte undrar (mamma).

Det var det. Tillbaks till plugget!


i paketet

Det här fick jag i paketet igår...


En röd tunika både till vardags och fest :) från Ellos.


Lite tråkiga brev såklart, osså hade mamma skickat med en Bamsetidining haha, älskade Bamse när jag var liten!..och det gör jag fortfarande haha. Tack! Den ska jag läsa när jag har tid ;)

Nu ska jag till skolan och plugga (lite sent jag vet, men där kan jag koncentrera mig iaf) och sen vidare till en kompis ikväll. Hoppas ni får en mysig eftermiddag!


Beyoncé

 Shit vilket uppträdande asså. Kolla in! I slutet tar det fart så att säga haha. Grym!


.

Ännu en seminarieuppgift inlämnad och diskuterad. Började skriva igår kväll och gjorde klart den i morses, så riktigt nöjd med mina 5 poäng (som är det högsta;)) haha. Förvånad över mig själv faktiskt! Var bara tvungen att skryta lite!

Osså idag när jag öppnade dörren till lägenheten så fick jag se ett litet brunt paket på golvet, skickat hemifrån! Vad glad jag blev! Vad för spännande som fanns i får ni se lite senare eller imorrn, ska fortsätta läsa min fina bok Märken och människor nu, rätt intressant faktiskt!


Break Your Heart

Ingen sån där typisk "ann-låt". Men har fastnat, har kommit på mig själv att alltid höja rejält när den kommer på mtv haha, det är då den är som bäst! 
Riktigt skön!


tisdag

Hmm fattar inte vad som hänt med min profilbild riktigt, går inte att ladda upp en ny heller, försökt hur många ggr som helst..aja snart kommer nog en ny header så då behöver jag ju inte den längre. Ganska tråkigt väder här idag, snö, slask, grått och blåser svinkallt..men lika bra det när man ska plugga! Jäj!


Grammy awards

Heldag i skolan, nu blir det plugg till seminarieuppgiften som ska in på onsdag. Sen bjuds det på middag ikväll, ska bli gott!

Läste för övrigt att Beyoncé vunnit 6 av 10 kategorier som hon var nominerad i på Grammy Awards, vilket ingen gjort tidigare! Inte dåligt! Inte så förvånande heller i och för sig.



Black Eyed Peas hade vunnit för sitt album också, helt rätt! Synd man missa det bara, får väl se reprisen om den är nån gång!


"Jacka" - H&M

Var uppe hyfsat tidigt idag, somna tidigt igår, var rätt trött efter helgens festande. Men det var en riktigt lyckad kväll i lördags, och det blev Ben&Jerrys i inflyttningspresent, tack för tipset Moa! De var riktigt uppskattade haha.



Var den här "jackan" jag köpte på H&M i lördags. Gillar färgen, sådär beige-creamig och kan nog också bli bra som liten "jack-kofta" i sommar. Tror jag kommer använda den mycket iaf! Men den skrynklar sig lätt som ni kanske ser, och då har jag bara använt den en gång, men har ju faktiskt ett strykjärn så kanske dags att inviga det nu då!



Nu är det slutshoppat för februari iaf haha, nej men det kommer bli en sån riktig "isolerad-i-plugg-månad" har jag bestämt, så kommer inte behöva nåt ändå!

Har istället börjat rensa lite i min garderob nu och hittat lite grejer jag inte använder som jag ska försöka sälja. Håll utkik :)

Nu sticker jag till skolan, hoppas ni får en fin dag!


RSS 2.0