Äntligen Moa!

Idag på mötet fick vi reda på att restaurangen där jag jobbar ska få nya ägare. Så nu kommer ju alla bli uppsagda då..för att sedan bli nyanställda. Men självklart kommer ju inte alla bli anställda igen..utan bara en del.. hehe. Eftersom jag kom sist lär jag ju få gå. Men det var först i juni och då hoppas jag ju på jobb på posten. Så kanske inte gör mig så mkt egentligen. Tycker mer synd om de andra som jobbat där flera år.

Nu har iaf våran käääre vän Moosing ääntligen skaffat sig en blogg..och hon är mycket flummig och tankspridd haha..minst sagt! Så kolla in hennes blogg: mmmoas.blogg.se ; )..ni lär inte få tråkigt!
Sådär..nu väntar jag mig 6 st nya blåa pluppar Moa ; ) hahaha


Här har ni mig och Moa för läänge läänge sedan

Fast & Furious

Såg på tv häromdan att det kommer en ny Fast and the Furious..och inte vilken som helst, utan en med samma skådespelare som i den första!! Den första är ju grym!! Lite otippat kanske..men faktiskt en av mina favoritfilmer! Så den här lär ju inte vara dålig heller! Men om den ändå skulle vara kass så är ju iaf  Paul Walker med..vilket då skulle göra allt ; ) haha. Tycker även att Michelle Rodrigues alltid är grym på de hon gör!



På bio 3 April! Måste ses!!


Vill ha hårfärgen!

Ska beställa klipptid nästa vecka. Måste egentligen färga håret med. Men vill ha det ljusbrunt och alltid när jag färgar så blir det alldeles för mörkt ändå..och när det väl har blekts till den färgen jag vill ha så har färgen växt ut, också syns min mörka naturliga färg i botten. Tråkigt.

Precis den här färgen vill jag ha!



.

Jag tyckte det var så mörkt här så nu gjorde jag bakgrunden lite ljusare. Funderar på o förnya det lite mer här snart!
Nu ska jag iväg på möte snart. Kom på att jag har ju aldrig varit på ett personalmöte haha. Vad gör man? Återstår att se.

Hörde precis på radion om folk som har små tvångstankar; en kille sa att han inte fick ställa väckerklockan på hela minuter, så han ställde den alltid på 06:11. En annan tjej var tvungen att lägga sig tre gånger efter hon hade gått upp ur sängen haha. Skönt att höra att det finns fler än jag som har såna här idéer för sig! Nån gång kanske..kanske..ni får höra om mina ; )


CRANK THAT MOÄNA

På fredag så kör vi crank that som tema..okej tjejer?! Kan ni den inte är det bäst ni börjar öva..NU!..och det här gäller hela gänget..annars kommer ni inte in..mohaha ; )

Kolla in lillkillen..

Påskägg



Åååh äntligen.. påskgodiiiis..kan inte hålla mig borta..är ju så gott! Mamma har precis fyllt porslinshönan här hemma nu! Det enda dumma med sånadär hönor är ju att det inte går att smyga med att man tar godis..hur man än gör så klingar det alltid sådär fint när man sätter på locket! Enda man kan justera är ju hur mycket det ska låta.
Jag kom iaf att tänka på Lotta på Bråkmakaregatan förut, ni vet det där avsnittet när Lotta agerar "påskhare" när den där godisaffären läggs ner..osså på morgonen hänger det massa ägg och godis överallt i hela trädgården..jaa.. om man ändå hade det så bra! :P





Sy

Jajemen..jag gjorde det igen..i lördags..utgång och chaufför..för 3:e gången. Det ni! Lagom trött igår efter jobbet bara..så var SÅ nära att missa Gossip Girl..inte okej! Men blev glatt överraskad när jag upptäckte att klockan var 18:54! Tur! Har precis sett reprisen nu också haha...Chuck and Blair, Blair and Chuck..aah...ge mig nästa avsnitt NU!

I alla fall..pratade med Moa på msn precis, hon hade köpt tyg för att sy nåt fint sa hon..och då kom jag på att jag ju bestämt att jag skulle göra ett sånt där hårband. Här går det fort framåt! Men ja, hade inget bra tyg hemma sist, så nu ska jag köpa det imorrn..jäj!..så får vi se om det blir nåt fint resultat av det hela sen haha..också var det nåt mer inplanerat på tisdagen än personalmöte och mosskrattning (ja, igen haha)i alla fall. Ska bli kul att se din vackra kreation sen också Moa!


Fängelse för T.I.

Oh no!
Verkar som det inte kommer bli så många nya T.I. -hits inom den närmsta tiden, han har precis blivit dömd till fängelse i ett år, för försök att köpa vapen.
Synd!!


Vem vet..kanske kan han och Chris Brown bli bra fängelsepolare höhö

Citronernas dag!

Jobbdagen i lördags började med att jag skulle hämta citroner till salladsbordet. Eftersom jag skulle ha 8 st så kanske jag borde tagit med något att bära dem i, men nej, det kom jag på när jag redan var i kylen, så jag tänkte att det här klarar jag nog ändå. 4 citroner i ena handen och 4 i den andra, och när man har en mage till hjälp så var ju det ingen match! Iaf inte tills jag skulle ta mig emellan 2 backar och en hylla. Efter ett visst försök till smidighet så resulterar ju såklart detta i att citronerna, en efter en, studsar ner på golvet.. där en av dem väljer att rulla in under hyllan..och eftersom den lilla träningsvärken från i ons till viss del fortfarande sitter kvar i benen så är det ingen dans på rosor att ta upp den här lilla citronen. Jag lyckades iaf. Tills jag återigen föröskte mig på att få med alla citronerna och ja..tappade dem igen. Bara att ta nyat tag och ta upp den där j---vla "här-under-hyllan-trivs-jag"-citronen..igen! Nej, det var inte min dag..snarare citronernas..och fiskarnas..som även de tyckte det var roligare att simma ut på golvet än att stanna kvar på tallriken!
Jag tog iaf till slut 4 citroner åt gången och gick 2 gånger istället..det visade sig ju vara en fantastisk idé!

Har även kommit på en sak jag behöver träna på..och det är att ha bra svar på tal..alltså, igår var det en som sa till att mjölken var slut och när jag fyllde på den så sa han så käkt(?); "ja..det är ju aldrig kul när kossan syns haha" vadå kossan? vilken kossa?..vafan menar han?..tänkte jag..men svarade snabbt; "hahaha..nä precis!".i hopp om att han trodde jag fattade.. Kom på sen att de är väl nåt med att mjölken kommer från kossan antagligen..men asså "hahaha..nä precis" ??..riktigt kul svar där Ann!

Pokerdrottning Kajsa!

Nu har de andra brudarna åkt iväg till Stadt..vill ooockså! Men nu ska jag sova..ville bara gratulera Kajsabajsa till den stora segern! Veckans pokerdrottning är nu utsedd; Kaaaajsa! :P Även om du mycket väl kunde vunnit på ditt fina par där Anna HAHAHA. Hoppas iaf ni får en kul kväll tjejer..väntar på detaljerna! :P

Taco/poker/vin/förfest - kväll!

Nu är det bäst att börja göra sig iordning för om en timme är tjejjera här! Pokerkväll med tacos och vin ska vi njuta av ikväll..och detta mina vänner kan även komma att övergå i en förfest!! Vem vet?! :D
Eller jo..jag vet ju iofs att det inte blir någon fest för mig för jag ska jobba imoooorrn!!..trååkigt! Hade vart riktigt kul att gå ut idag annars!(och imorrn haha) Ajaoo sånt är livet..men nästa helg..då jeevlar ;P

Träningsvärk

Känner ni igen den där känslan när man liksom sakta, sakta, med så lite böjda ben som möjligt tar sig nedför trappan för att minska smärtan..eller att man så fort man sätter sig ner måste ta i med händerna först! Joorå..träningsvärk..det har jag!!
Ska bli intressant o se hur det kommer gå på träningspasset idag Anna..OM det blir något.. haha!

Inte nog med det så vaknade man ju idag upp med snö utanför fönstret..bort bort bort!!!..säger jag bara!  

Vilka Sex and the City-brudar ;)

HAHAHA herreguuud...det här är ju såå kul!
På en förfest för länge sen så diskuterade jag, Anna, Ejdan och Linda vilka rollfigurer vi skulle vara om vi var med i Sex And The City, så här blev det;

Ejdan - Samantha
 (såklart haha)
Anna - Miranda
Jag - Carrie
Linda - Charlotte


Nu hade Ejdan och Anna gjort det där testet på facebook som visar vem i Sex and the City man liknar mest..och sjäälvklaart så landade dom på Samantha och Miranda..och nu gjorde jag testet också..och jo, jag tänkte till och med innan att nu ska jag svara så ärligt som möjligt!..och vad tror ni??.. Jo..det blev CARRIE hahha..det här är ju så sjukt!




Bara Linda kvar nu!! Lycka till! ; )

Lilla Vara

Jag är så uttråkad! och irriterad på datorn..den bara hänger sig heela tiden. Vad är problemet?!!

Det går iaf inte en dag utan äventyr för mig och Anna, idag har vi varit och solat. Så skönt så. Märkte dock nu precis när ja kollade i spegeln att jag lyckats få två vita fläckar i ansiktet? Hur hände det? jaojao..det roliga är iaf att när vi gick på trottoaren efter solningen så kom det två skitstora lastbilar och körde sakta förbi..och.. tutade! haha!..och ja! dom tutade åt oss!..det är iaf vi övertygade om haha..fanns ju liksom inget annat o tuta på. Kanske var det något dom brukade göra när dom såg två tjejer, vad vet vi..jag blev iaf skrämd som fan!
Det ännu roligare är ju att det här händer just när vi är som värst..helt osminkade, ogenomtänkta, ja, ni vet det där allmäna hej-kom-och-hjälp-mig utseendet..i lilla Vara dessutom..wtf?! haha.
Men vi kom till slut fram till att vi ändå måste va två jääävligt heta brudar om vi lyckades med det där.. kan väl ändå inte finnas nån annan anledning till att dom tuta?..eller?


"Hurrah for payday!"..

..stod det så fint i asos-mailet jag fick idag. Synd att inte min lön var så hög den här månaden bara haha. Men tänkte de där lilla rosetthårbandet där nere kan man ju lätt göra själv! Så det ska jag nog sysselsätta mig med. Men först ut i det sköna vädret och få lite färg på kinderna, soool!

kenzo

Innan har jag trott att Kenzo bara gör parfymer, men de gör ju såklart kläder också.

 


Ni kanske kommer ihåg den här klänningen, den är ju så söt!

  

..Men nu har jag också gått och blivit imponerad över hur de leker med sina reklamannonser..kolla bara här:





Riktigt cooa tycker jag


Day 'n' Nite

Visste att jag kände igen den, den här var med på listan på Voicelåtarna som ja kolla in häromdan..tyckte inte den va nåt speciell då.. men så hörde jag den här versionen på radion idag..och den va ju grym!



NU ska jag sova! God natt

100% ÄN ÄND ÄNA

Till nåt roligare. Jag och Anna har äntligen tagit tag i en liiten del av våra liv och vart och tränat! 100% aerobic var det på schemat! Joorå! Jag tror att vi tillförde gruppen mycket idag. En röd och en rosa liten ny färgklick gör väl ingen mindre glad? För tror väl inte dom la märke till några andra av våra skillsss..möjligtvis den där snurra-runt-grejen på golvet. Aja, även om det nu värker lite lätt i benen och vi kanske, bokstavligt talat, inte kommer kunna gå på nån dag så är vi riiktigt stolta över våran insatts! Vi är ju båda två överens om att träningsvärk ju bara visar att man har gått in för de extra mycket!..och ja, vi har ju faktiskt stretchat! :P Nej jag ser redan fram emot nästa pass på fre Anna! Då är även tyngder inräknade..weei hehe..och kanske inte lika mycket steg.
Har de senaste året kommit fram till att jag är grymt dålig på att memorera och komma ihåg dessa jeevla steg som man lär sig på ca en kvart! Märker liksom att när hon "ledaren" är med så kollar jag bara på henne. Sen när hon inte är med längre..vad ska man göra då? Nej, måste nog börja tänkta lite taktiskt, under inlärningen så att säga. Men ja, när stegen väl sitter..då SITTER DOM! haha 
Nu ska jag sova! Ciao ciao

Bästa låten

Delar vi glädje så blir den större, delar vi sorg så blir den mindre.
Hörde på radion precis, och det stämmer ju!

Bästa låten, här live. Vet inte hur han tänkte med byxorna dock!


TöntAnn

Jag skulle åka o söka jobb förut idag, och det gjorde jag! Var på 2 ställen iaf..det sista lyckades jag köra förbi en gång..så jag fick vända tillbaka. Men så när jag kom dit och skulle köra fram så stod de en såndär typ "elektrikerbil" vet ni, osså va de några grabbar som grejade med nåt där inne och vid dörren, där jag skulle in. Men nej, jag gick inte förbi och viftade lite harmoniskt med håret som Ejdan skulle gjort. Nej, jag blev istället en STOR jävla TÖNT..och körde sakta förbi ingången, och med brist på vägar vart jag kunde åka så ställde jag mig på en parkering, ca 50 meter bort, och spanade på killarna, väntandes på att dom skulle åka därifrån..vågade ju inte gå förbi liksom. Visst jag veva ner rutan och fick lite soltid där på köpet..men tror fan jag stod där i 10 min eller nåt. Äntligen satte de sig i bilen..men framåt gick det ju iinte. Nej, tog ännu några minuter..tills jag bestämde mig för att åka hem, och ta det här stället en annan dag. VAFAN?! TöntAnn!! Aja, fick iaf känna på spionyrket för en liten stund.

Sol

Ååh.. idag hände det! Ni vet när man sätter sig framför tvn..men så ser man inget för att solen (!) lyser in för mycket, osså bara de speglar sig i tvn!! Ja, jag fick till och med dra ner persiennerna för att kunna kolla på That 70's show! Säger bara en sak..är våren häär? JAAAA det är den! Ingen mer snö nu tack!

Zlatan eller Måns?..pengar som pengar!

Idag har jag och Anna vart ute o gått..som alla dagar..och som vanligt så är det ju när vi slår ihop våra briljanta hjärnor som vi filosoferar som bäst. Det var nog när vi kom fram till att vi gjort slut på alla våra pengar..och inte har någon inkomst, som vi började spekulera..huruvida vi ska skaffa oss en rik man eller inte.
Självklart var ju första tanken JA!..men sen när vi tänkte efter så kom vi på att vi vill ju faktiskt tjäna ihop våra egna pengar och sen göra vad vi vill med dom, även om man kan leva på nån annans pengar så skulle nog inte det kännas riktigt rätt. Men ja, OM vi nu ändå skulle skaffa oss en rik man..så ska han ju va sådär fett rik, alltså så rik att han inte märker om en mille el två försvinner liksom. Annars är vi ju snällt villiga att ta en halv miljon var om det är så asså...men..ja..
..vi kom ju iaf självklart att tänka på Zlatan..vilket tog oss fram till att vi borde skriva ett brev till Zlatan..där vi ber om kanske iaf 500 000..menar..de märker han väl knappt av ändå? Men så nästa problem..det kommer ju säkert komma fram till nån "förman" som slänger vårat brev direkt..även om vi skriver VIKTIGT på.
Nej..kanske blir lite väl svårt att få fram det till han. Så nu ska vi skicka till Måns Selmerlöf istället. Vi hörde på radion häromdan att han läser ALLA brev han får..och även svarar på dem!..perfekt!..och skriver vi c/o Marie Serneholt på så lär väl pengarna inte bli nåt problem heller!
Jajemen.

På lördag spelar Sverige mot Portugal..missa inte! Vet inte vilket dags det var..men jobbar jag inte så ska jag lätt göra chokladpudding och sätta mig framför tv:n.. såg att vi hade chokladpudding i skafferiet idag..en fin lite överraskning! :P

Black Eyed Peas är tillbaka!

Ingen har väl missat att Black Eyed Peas är tillbaka?!! Boom, Boom, Pow är ju deras nya singel och den är grym! Men youtube har ju såklart "förbjudit" den..så går inte att hitta den riktiga versionen. 
Här kommer istället en med Rihanna. Jag gillar den!..



..också hittade jag den här på voice, han har gjort det igen!

Ibra

Varå?..funderar Zlatan på att byta klubb igen? Vad tycker vi om de? Jag tycker iaf att han passar väldigt fint där han är! Men det är klart..han är ju ändå bäst vart han än spelar ; ) Spännande!



nähää?

Jag har hunnit med allt jag skulle göra idag..till och med mossrensningen haha(lite iaf).
Det började såhär: Pappa sa "jag har ett jobb till dig Ann" "nähää?" svarade jag som vanligt. Han la till; "du får en vecka på dig..du ska kratta bort all mossa från gräsmattan.." och han förskönade det inte, nej, "det är faktiskt riiktigt jobbigt, känns i armarna, så du får inte göra för mycket åt gången" sa han. Haha! Hur jobbigt kan det va?..är väl ingen match för mig?!..tänkte jag.
Jag började vid två idag, och när jag hade kommit ca 2 meter från där jag började så var klockan 3.. jah! Sen kollade jag ut över resten av gräsmattan och insåg att..det här kommer jag ju LÄTT hinna klart på en vecka!..om jag krattar typ hela dagen varje dag vill säga!..så..nä..jag gav upp. Kanske känns det lättare imorrn! :P

Sen när jag gick in till posten så hade jag till min stora förvåning fått både lön..oooch.. en present!!..från veckorevyn! :P Sicken överraskning va!




Tyvärr så var ju den presenten jag egentligen skulle få slut..så jag fick de här i stället.. parfymen va ju nice iaf..Covet från Sarah Jessica Parker..de ni! Det var jag allt värd! haha

Chris Martin är på sprången

Shit asså, kolla in det här. Chris Martin springer ut i publiken under en Coldplay konsert i Australien. Han gör det ju inte lätt för vakterna asså! Galet!

Spola fram till typ 2:40 om man inte vill se hela


Ska bli kul o se om han gör om det i sommar ; )

Klänning

  
Hittade den här söta klänningen på asos.com häromdan

gratismakeup.se

Nu har jag gått och blivit medlem både i gratismode och market2member..skitbra det här ju. Ska bara bli lite mer aktiv! Idag blev jag iaf även medlem i gratismakeup.se..verkar som det går lite snabbare att samla poäng här..inte fel om man är lite fattig iaf haha.

 
Klicka på bilden och kolla in sidan, och bli medlem om du vill :P (inte du Anna ;) )

Ny vecka

Det har blivit mycket fest den här veckan..eller ja..några sena dagar i rad iaf. Moas 21-årsutgång i Örebro, pokerkväll dagen efter och sen Stadt i Lidk på fredagen. Känns som man inte sovit på en vecka haha.. Men det har iaf vart riktigt roligt! Här har vi oss innan stadt i fredags ; )..inte utanför ett välkänt hus dock haha.



Men nu är de ny vecka och nya tag. Imorrn har jag ett fullspäckat schema! Från kl 10:30 till 18:00..de ni! Ska väl inte räkna upp allt här men jag kan ju säga att det innehåller saker som mossrensning i trädgården till att göra sit-ups! Jäj! Sen får vi se om de händer nåt annat sköj i veckan. Får vi väl hoppas. Hejsvejs!

Moa 21

Det är så härligt att vara i Örebro! Tack Monke för en riktigt kul 21 års-förfest och några trevliga dagar där uppe! Men nejnej..ingen idé att pusta ut.. vi är snart tillbaks!! mohaha



Visste ni förresten att Brolle Jr heter Kjell egentligen haha..lite otippat.

Soulja Boy - Kiss Me Thru The Phone

Har fastnat för den här låten, riktigt bra!


Öret

Vi hittar galant in i Örebro..och till parkeringen där vi byter bil med brorsan. Tar oss vidare till parkeringen mitt emot Moatoas hus. Med madrass väskor och kassar tar vi oss över vägen och ska sedan över ett dike. Går inte lika bra. Nej.. Ann lyckas ta sig ned för diket, tar sats..i leran..och försöker ta sig upp ur diket..jorå..halkar i den härliga leran poch kommer inte uppåt, snarare neråt och tar emot sig i leran med den lilla presenten vi köpt till Moa.. blir ju lite lerig såklart..en bil lyckas även köra förbi precis i samtidigt.. som i följd tutar åt deras fina syn..jorå! Sen kommer Moa ut från dörren som via skrik och skratt hört att Ann och Anna anlänt, samtidigt som ännu en bil tutar och så fint gör tummen upp! :D Jajemen..Ann och Anna är framme i Örebro.

Jag fick iaf hjälp av Moa att komma upp, kan bara tänka mig hur kul hon hade där en natt när hon skulle hem själv efter en fest..och precis som jag..fastnade i diket!

Nu är det snart fest och vi har precis käkat Henkes specialrätt, pannbiff med fetaost..mucket gott-..och vi har precis börjat smutta på vinet..som var fantastiskt gott..vet inte vad det heter men det står iaf FM på..rekommenderas starkt!!

Iordning-göring nu!..just nu till den här låten! ;P


Försommar i Barcelona..jaha ja!

Sådär..nu har jag riktigt ansträngt mig och tvättat mattorna i den lilla bilen..så nu har jag ju bidragit med lite iaf :P. Imorrn åker nämligen bilen tillbaks till Örebro, med mig och Anna! Vi ska hälsa på Moa som fyller år och festa lite! Så passade ju himla bra att vi kunde ta bilen. Så.. Erik och Hanna..hoppas ni njuter av era sista dagar som SAAB-ägare, för snart är den tillbaks där den hör hemma!..mohaha.

Annars har jag faktiskt solat idag..solen skiner ju för fullt!! Äntligen! Också har jag även sytt i ett par byxor och en tröja som länge legat och väntat på mig! Men så har jag också fått det här mailet..som passade väldigt bra att skicka till mig just nu!...;

spacer
Hej Ann

I april och maj är det redan försommar i Barcelona och på Franska rivieran. Välj tapas, lekfull shopping och FC Barcelona på ett kokande Camp Nou. Eller varför inte fantastisk fransk mat och den vackra och vilda naturen längs rivieran...

» Barcelona: 3 nt.fr.2960:-
» Milano: 2 nt.fr.3663:-



Ååh..vadå lockande?! Vore ju INTE fel asså..och det här var ju bara så perfekt prickat..har alltid haft en liten förkärlek till Barcelona..hur kunde dom veta det?? haha

Vår på nelly.com



Enkelt i en härlig färg, det gillar jag!
800 kr dock.



Tjejmiddag

I fredags var vi på tjejmiddag hos Emma, det var trevligt! Riiktigt god tacopaj måste jag säga!..och vi hade även roligt med singstar och långhåriga kuddar!



Visst ser det mysigt ut!



Linda passade i af riktigt bra i kort fluffigt hår ; )


Solarieöarna; ett populärt resmål i min familj

Sådär nu har jag varit och solat..så skönt så! Ska sola imorrn igen för o bli lite fräsch till fest och behöver då en bil. Så jag sa det till mamma och pappa när jag kom hem..och båda svarade.."ska du sola imorrn igen?" pappa lägger till; "man ska väl vänta några dagar emellan, så var det iaf förr.." också gick han ut för att springa. Hmm.. hur vet han det? Vadå förr? tänkte jag då och frågade mamma om pappa vart en "solare" förr i tiden haha..väntade mig ju att han kanske visste det ändå..men mamma till min förvåning svarar: "haha ooo ja..han solade! Vi och två andra (våra grannar) brukade hyra hem sånt där hemsolarie som fanns då.. osså hade vi de i ungefär 2 veckor och bar det mellan husen när vi ville sola". haha...VA?!..
..och jag som knappt trodde att det fanns solarium under deras tid. Fast a..det här var iofs när de var 30, fick jag reda på sen..haha!


Keyshia Cole!

Såg att Keyshia Cole har släppt nytt album..det verkar änna som att hennes förra var bättre..men ändå..vill haa!!




Den här låten glömmer man ju inte i första taget! Här är en remix med  T.I. och Pharrell..



Ciara ft. Justin Timberlake remix

Hittade en go remix av Ciaras Love, Sex and Magic låt och Nelly furtado och Timbalands Promiscuous Girl.. Lessna!


Veckan i bilder, fortsättningen..

Tårtkalas och utgång hos Cissi i Göteborg



Skålen fick bli temat ; )



Jag och Kajsa åkte till kusten!

     

Medan jag satt och solade sådär fint och kom fram till att jag måste skaffa mig ett par sånadär tofflor så satt Kajsa inne och pluggade..mohaha.


Men vi fick oss allt en liten promenad ner till havet ändå.. så kul så!








Den här fina bild tog jag på hemvägen i bilen..de gick fort! haha






Se här vilket fint ägg jag fick här om dan, ett hjärta! Va ju bara tvungen att ta kort!


Tanter

Måste bara..

..hörde på radion om att det var några som hade ringt polisen för att det var en bil som hade kört ca 50 varv i en rondell.haha!(nej det var inte jag) Så här sa de på radion: "polisen stoppade bilen och den lite yra damen i bilen sa att hon inte hade hittat ut ur rondellen..."  haha...hur hittar man INTE ut ur en rondell? haha stackare asså..
 
2
Här om dagen när jag och Kajsa gick av spårvagnen så hörde vi någon som skrek lite längre bort "nej,nej,nej!".  Det var en tant. Tanten stod med sin hund i koppel, hunden stod inne i spårvagnen.. tanten stod utanför..ja ni kan ju gissa hur det gick..jo..dörrarna stängdes! haha ( jaa de öppnades igen, så ingen oro)..men tänk er hunden åka iväg utan tanten haha...vad gör man?

Veckan i bilder

 


Okej..så långt hann vi haha..fick upp två bilder faktiskt..men datorn är för seeeg nu..så de här får bli en fin liten förbild..tills de andra kommer!

Nu ska jag sova..jobb imorrn ju!..och sen "tjej"-middag hos Emma på kvällen..ska bli trevligt!
Gute nacht!

Götebörg, Australien

Nu har vi förflyttat oss till Göteborg. Kajsa sitter nog i en föreläsningssal just nu och härsitter jag i hennes soffa o chillar. Fast jag ska inte chilla egentligen. Ska in till stan snart och har inte ens börjat göra mig iordning, Kajsas dusch är för kaaall..brrrr.
Idag ska jag köpa present till mamma också ska jag köpa byxor till jobbet..jäj!

Moa fråga precis om vi skulle åka till Australien och jobba i höst..jaoo..har ju funderat på det förut..så why not..vore riktigt kul! Om man får ett bra jobb iaf :D..nån mer som vill med? För sen ska Moa o Henke ut o resa isf..o då blir jag alldeles aloone där nere!

Nej, tummen ur nu!
Götebörg här kommer jaaag...men först..BRRRRRR


Le Sport

Hittade en gammal Coldplay-skiva som blivit kvar här på kusten. I slutet på den skivan finns några andra goingar. En av dem är Le Sport - Tell No One About Tonight. Den här låten alltså, den har blivit en av mina absolut högst toppade favoriter, den dör aldrig!! Allt är bra, texten, melodin, sången...allt!
Videon vet jag inte iofs haha.

I lööööv it!



Sen hade jag en till här som är lika högt toppad :P..men den vet jag inte vad den heter.. kanske får reda på nån gång!

Diego Luna

Idag är det klarblå himmel och SOL på kusten! Sitter här ute på altanen nu, och det ska jag göra restan av dagen! Gött!
Igår såg jag och Kajsa å Dirty Dancing 2, det tog ett tag innan vi kollade på den filmen, tänkte ju att den skulle vara en såndär dålig uppföljare, men sedan första gången vi såg den har vi varit fast! Den är riktigt bra!..och Diego Luna är ju så heeeet!!


Laura Pausini ft. James Blunt

Med risk för att låta töntig så vill jag bara säga att jag tycker den här låten är så fin!


Hur kunde vi glömma??!!

Men va fan tjejer! Vi glömde ju kolla i ÄPPLEBOKEEEN!!!

Nu skiner solen här igen! Jag o Kajsa var nere vid havet förut och tog lite fina kort..kommer upp några imorrn när vi har en sladd. Har precis sett avsnittet av Vänner när Monica och Chandler gifter sig,det är ju för bra asså!..och Ikväll blir de filmkväll, kanske lite Sex and the City och tacoos!! :D
Det var det, nu ska jag ut i de fina vädret och sola! YES!

Frukt och grönt ;)


Fruktmönstrade klänningar, visst är det härligt!




 




Alla från asos.com

Kusten

Vaknade vid 8 första gången. Då sken solen utanför och fåglarna kvittrade..ååh vilken härlig dag det kommer blii, tänkte jag. Det tänkte jag även nästa gång jag vaknade och nästa gång igen, tills nu, nu har jag sovit bort solen och det är mulet utanför, synd! Jaojao, det blir nog en nice dag ändå. Får se vad som händer, kanske en liten promenad tillstranden o ta lite fina kort, kanske till Torp om vi ska hämta Anna, slappt kommer det bli iaf!
Nu ska jag ta mig lite frukost o se om även lilla Kajsa bestämmer sig för att vakna snart..också ska jag springa till stereon och byta lååt..aaahh...tål inte den här, ni vet, Monica Setterlund eller vad hon heter, sakta går hem genom staaan lalala..kan det bli mer deprimerande?

Jobb, jobb, jobb

Ni kanske kommer ihåg att jag provjobbade för ett helgjobb förra helgen.

Chefen sa att jag kulle ringa på onsdag efter den helgen för att höra om jag fick jobbet eller inte. Så det gjorde jag, men då när hon svarade och sa att hon pecis varit hos tandläkaren och kunde "knappt prata" hehe.. så hon skulle ringa dagen efter. Gjorde hon det?..nej.. och det gjorde hon heller inte resten av veckan. Så nu idag ringde jag igen, hon svarade inte. Men nu för kanske en timme sen så ringde hon upp mig och sa att jag typ fick jobbet. Så nu ska jag jobba hela helgen igen. Jäj!..är ju det. Men jag är ändå lite bitter.
Alltså, när det handlar om sånt här så förväntar jag mig att folk är professionella, att det liksom är en självklarhet att man håller vad man lovat, dels för att ine ge någon en dålig uppfattning och även av andra anledningar, orkar inte tänka så långt just nu. Nu hade jag kanske planerat annat i helgen, nej, inget viktig alls, men ändå..hon kunde sagt då när jag ringde sist antingen ja eller nej och återkommit med detaljer isf liksom, så hade man i alla fall kunnat ha det i tanke när man planerar helgen. Men nu när man har gått o väntat så har man änna tappat suget och trott att det var kört. 
Men ja jag vet, har egentligen inget att klaga på, men tycker ändå bara att de kunde skött det lite bättre.

Men jääj!! Jag har fått ett jobb :D lite halvt iaf!

Jag har förresten köpt en skinnjacka idag :P..visar sen!

Gänget på tårtkalas

Nu sitter jag här i Kajsas sommastuga på kusten. Det spöregnar utanför, men vi har brasan och ljus tända osså lyssnar vi på Norah Jones. Så mysigt så!

Vill börja med att säga att helgen vart fantastisk! I lördags åkte jag ju till Göteborg för o träffa gamla gänget :D. Cissi har ju fyllt år, för typ 3 månader sen, så nu var det dags för våra traditionella tårtkalas! Är ju faktiskt de här tårtkalasen som gör att vi alla håller ihop fortfarande, är så glad för det! Det tror jag även att vi blev väl medvetna om att vi alla tycker, om inte annat efter Elins fina tal ; ) Det blev iaf en helkväll med tacopaj, moussetårta, vin och utgång! Tack för det tjejer! (hinner inte gå in på några roliga detaljer nu, ska göra mat snart)


Här är vi!


Kat DeLuna ft Lil Wayne

Imorrn äre feeest och då hoppas vi att den här låten hörs på dansgolvet, för det hoppas jag (med inte för stora förhoppningar dock) att vi ALLA minns vilket drag det blev i lördags när den kom. haha
Men jag kommer ändå inte ifrån det, Kat DeLuna..gillar henne iiinte!




Idag hålls för övrigt rättegången för Chris Brown, ifall ni ville veta, och inte visste ; )

Nätet 20 år!

Vet inte om det är just idag, men i år är det i alla fall 20 år sen som internet uppfanns, av en enda person, Tim Berners-Lee. Han lyckades skapa grundstenen till internet, World Wide Web.
Fatta, uppfinna internet, nästan samma status som att uppfinna glödlampan ju! Nästan. Shit!



Bild: sfgate

RIK, SMART MAN!
Kanske vore nåt? haha

Moa är precis lika fin i glasögon som linser!

Idag har jag ringt till Kajsa, ringt till Anna, ringt till Moa (beklagar ditt öga Moa) och fixat med brorsans hjälm (!!). Jag har slagit in presenter, dammsugit huset, bokat biljett..lalala.

På tal om den här hjälmen då. Jag hade fått reda på att brorsans snowboardhjälm skulle till Örebro på något sätt, men inte varför. Så igår frågade jag. Jo, för att han ska till Val'disere (hur det stavas?) i Frankrike och åka skidor nästa vecka. Planet går på sön från Sthlm! Till det fick han såklart svaret: "WHAAAAT?" Är ju inte varje dag man åker till Frankrike och åker skidor liksom, hur har jag kunnat missa det här??..tills jag fick reda på att det hela var ett skämt..he he. Inget att vara avundsjuk på längre iaf. Sanningen då:

E säger:

ska ha pulka race här nästa helg, vi har styrt upp en tävling typ ett gäng här o enligt reglerna måste man ha en bra hjälm

ann säger:

nämeeeen haha..så vi ska alltså frakta en hjälm till dig för att du ska åka pulka?

ann säger:

hahaha

ann säger:

men fan va kuul då :D

..hur troligt låter det egentligen?..INTE ALLS. Ändå så lyckas det blåsa förbi mig som en total sanning.  Han skulle ju bara till fjällen en vecka. Tror jag! Men frågan då: vad är det som har hänt? Har jag gått och blivit blåst? Anna..vi måste sluta umgås. Haha!

Den här veckan har jag annars spenderat fler minuter framför tvn än i brun-utan-sol-sprayen eller solariet, vilket jag faktiskt hade tänk, i alla fall några minuter, så man blev lite fräsch till helgen. Det här kommer väl nu resultera i att min foundation är liite för mörk för mig och jag har en känsla av att solpuder kommer fastna på resten synligt av mig. Så Moa, glöm inte det braiga du hade på CB tack!! :D Beklagar fortfarande ditt öga!

Sen vill jag bara förbereda lilla Cissi på att hennes hus inte kommer bli ömtåligt behandlat om INTE Äppelboken ligger fint framme när vi kommer! ; )

Hoppas på en niiice helg! (även för Moa och hennes öga!)


You Don't Mess With The Zohan

Förresten så såg vi den här filmen förra veckan.



Hahaha säger jag bara, den var ju riktigt kul..och konstig!! Samtidigt så lyckades de få in seriösa ämnen. Sevärd?..Ja..haha!

Krya på mig!

Nu sitter jag här i min säng, där jag snart tillbringat två tråkiga dygn, jo, jag är sjuk, men nu orkade jag mig upp för att hämta datorn i alla fall! Jäj!
Alltså, ibland kan det ju vara riktigt skönt att vara lite sjuk, kanske inte på det sättet jag varit nu, men jag menar, sådär lagom sjuk att man måste stanna hemma från skolan eller jobbet. Men, det här.. jag förstår inte meningen när man ändå är arbetslös, helt onödigt!
Ajaoo, jag har i alla fall tagit tillfället i akt och sovit som en stock, käkat två skorpor, sett på Gossip Girl och OC och även, bäst av allt, sett pååå..sällskapsresan!! Det är äkta krya-på-dig-film det! Funderar på att ta Sunes Sommar lite senare också! ;P
Men nu ska jag kolla runt på nätet o se om jag hittar några snygga skor och hoppas på att bli frisk till helgen när vi ska till Cissi på tårtkalas och fest. Får INTE missa!!


Agnes Carlsson - Leona Lewis

Jag tycker det var riktigt riktigt kul att Agnes gick vidare i melodifestivalen! Hon är nog lite av min idol haha..så jag hoppas hon vinner hela skiten! Även om hennes låt kanske inte var den bästa.
Men så är det så att så fort jag ser Agnes så tänker jag på Leona Lewis, och tvärtom..de är ju så jäkla lika!


 





Bild: CG

Agnes eller Leona va va? ; )


3OH!3..igen!

Kommer ni ihåg den där braiga låten jag hitta med 3OH!3, här har jag hittat en till, de är bra ju! Kolla in den!



Det är inte 3OH!3 på videon dock, bara han den där roliga ni vet haha

Chris Brown och Rihanna..

..är ihop igen...?
Sägs att Rihanna tagit tillbaka Chris och att de spenderade helgen tillsamman hos Sean Combs..hmm..



..huur ska detta sluta troo?

Hoppas han inte gör om det i alla fall..och att han nån gång kan fortsätta med sin musik!! Det är han ju i alla fall GRYM på! Hon också för den delen!

Shake shake, shake shake shake it!

Jag känner mig täckt av fett..från hamburgarna jag har stekt idag..och falukorvarna..och äggen..och snitzeln. Japp, jag har gjort hamburgertallrikar och pannbiffmackor idag minsann. Trivs vid spisen, där jag hör hemma, är så varmt och skönt..ha ha. Annars har dagen gått fint, en krossad flaska till skillnad från tallrik.. ute i restaurangen till skillnad från i diskrummet. Jag tog det med bravur.
 
Igår var det fest, det var kul, jag var chaufför!
Det jag via chaufförtiteln har kommit fram till är: när vi är på ute så går vi in för det, alltså, riktigt går in för det (på dansgolvet alltså). Ibland har jag tänkt; folk måste ju kolla och tycka att vi är konstiga, men så har man kommit fram till att varför skulle de göra det, alla shäjkar väl loss precis som vi elle? Men tjejer, från ett nyktert öga, folk kollar! Det gjorde i alla fall jag! hahaha..men ja, jag är stolt över våran insats gång efter gång, låt oss aldrig bli några tönt/mellanstadiedisco-dansare



(Nu har jag lagt in några små bilder från i torsdags, inte så många, men vill ni se så finns de lite längre ner ↓ ; ) )

RSS 2.0